מי שמדברת עד שאני רואה שאת מחוברת את מסננת אותי חוצפנית!!
S Sharon Kez New member 1/3/08 #274 בואנה שתקו שתיכן! חחחחחח שאני לא אכפכף אתכן. נועם - כבר חודש שאת לא עונה!!! נועה -את בכלל כבר חודש לא התחברת!!! כך שאין לכן זכות להתלונן. נ.ב אני בחיים לא אסנן אתכן LOL
בואנה שתקו שתיכן! חחחחחח שאני לא אכפכף אתכן. נועם - כבר חודש שאת לא עונה!!! נועה -את בכלל כבר חודש לא התחברת!!! כך שאין לכן זכות להתלונן. נ.ב אני בחיים לא אסנן אתכן LOL
O O0NoNi0O New member 1/3/08 #321 את לא שולחת הודעות../images/Emo2.gif או שאולי המסן שלי נדפק?XDDD חחחחחח סורי בכול מיק33>
י יעליקק New member 29/2/08 #91 ../images/Emo15.gifוואו מי החתיך../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
../images/Emo15.gifוואו מי החתיך../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
S Sharon Kez New member 29/2/08 #118 שאלה טובה. ../images/Emo69.gif אני נואשת אני חייבת שמישהי תגיד לי מי זה חח
L Little McMickey New member 29/2/08 #133 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחח היה לי פעם גם את התמונה שלו ולא ידעתי מיזה זה מישהו מהספייס חחחחח ויש לו תמונות אחרות ממש גרועות XDD
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחח היה לי פעם גם את התמונה שלו ולא ידעתי מיזה זה מישהו מהספייס חחחחח ויש לו תמונות אחרות ממש גרועות XDD
S Sharon Kez New member 1/3/08 #273 לא נראה לי שזה סתם אחד ממייספייס חח [אם לזה התכוונת?] כי אני זוכרת שלקחתי תתמונה הזאת מIMDB חחחחח אז הוא בטוח צריך להיות משהו! שחקן נראה לי XD [זה היה מזמן אז אנלא זוכרת תשם שלו ] נו, לכל אחד יש תמונות גרועות! XDDD
לא נראה לי שזה סתם אחד ממייספייס חח [אם לזה התכוונת?] כי אני זוכרת שלקחתי תתמונה הזאת מIMDB חחחחח אז הוא בטוח צריך להיות משהו! שחקן נראה לי XD [זה היה מזמן אז אנלא זוכרת תשם שלו ] נו, לכל אחד יש תמונות גרועות! XDDD
S sweet shir New member 29/2/08 #98 חחחחחחחחחח איזה חמוד המורהXDDDD סימפל פלאן. אעאעא והתמונה של סקינס333>
S Sharon Kez New member 29/2/08 #122 חחחחחחח תגידי יש לך תמונות של מקסי\טוני\מקסי וטוני לשלוח לי? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי חחחחחחחחח אני חייבת קצת במחשב. <: המורה לא רק חמוד..הוא גם קופי מולי!!!! אין אין דברים כאלה ואם יש אז הם לא מורים בדר"כ XD
חחחחחחח תגידי יש לך תמונות של מקסי\טוני\מקסי וטוני לשלוח לי? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי חחחחחחחחח אני חייבת קצת במחשב. <: המורה לא רק חמוד..הוא גם קופי מולי!!!! אין אין דברים כאלה ואם יש אז הם לא מורים בדר"כ XD
S sweet shir New member 29/2/08 #151 כה, ברור. ../images/Emo6.gif תשלחי לי הודעה במסן אני אשלח לךDDD: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף לך!! כלבה! XD
כה, ברור. ../images/Emo6.gif תשלחי לי הודעה במסן אני אשלח לךDDD: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף לך!! כלבה! XD
B baril New member 29/2/08 #135 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפאקינג ביי XDDDDDDD שרוניייייייייי לא דיברנו הרבה זמן סעמק כולם נוטשות!
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפאקינג ביי XDDDDDDD שרוניייייייייי לא דיברנו הרבה זמן סעמק כולם נוטשות!
S Sharon Kez New member 1/3/08 #276 אריאליייי יש לי חומר למחשבה בשבילך <: אולי לא כולן נוטשות? אולי זו א ת שנוטשת את כולן? תחשבי על זה!!!! חחחחחחחחח
אריאליייי יש לי חומר למחשבה בשבילך <: אולי לא כולן נוטשות? אולי זו א ת שנוטשת את כולן? תחשבי על זה!!!! חחחחחחחחח
B baril New member 1/3/08 #292 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo7.gif אבל זה לא נכון ];
B baril New member 2/3/08 #360 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכי אני תמיד מחוברת ואת לא. מ.ש.ל ~אימאלה, הושפעתי יותר מדי מהמתמטיקה >:~
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכי אני תמיד מחוברת ואת לא. מ.ש.ל ~אימאלה, הושפעתי יותר מדי מהמתמטיקה >:~
J just orr New member 29/2/08 #161 Blink 182- I Miss You ../images/Emo99.gif ממוצע 90?? יפההה פאקינג אהבתי את הציטוט XDDDDDDD ס'חמוד המורה שלכם חחח וגם את.
Blink 182- I Miss You ../images/Emo99.gif ממוצע 90?? יפההה פאקינג אהבתי את הציטוט XDDDDDDD ס'חמוד המורה שלכם חחח וגם את.
S Sharon Kez New member 1/3/08 #277 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif חולעלייך!! XDDDDD אני מתגעגעת לשיחות המפגרות שלנו.