שרשור חצות יום שבת והלאה27/8

ליאורי13

New member
נכון

אורטל דואגת לה כי יש בה אינטיליגנציה רגשית מאוד גבוהה אני מאמינה שאורטל יודעת מי זאת אתי ובכל זאת היא פועלת מתוך ערכים וכבוד בסיסי, על זה מגיע לה שאפו ומיליון

dindan84

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שרון-ב-

New member
אני רק לא מבין מה הקטע שלה לדבר עם עצמה????

יושבת מול המראה ומדברת עם עצמה.... זה כל כך הזוי.....

הוא לא נסבל יוני,,, אדם מגעיל אני ואני,,,ואני

אדם מתנשא, שהפך את עצמו לסוג של גורו של הבנות,שהן מתגלות טיפשות שנפתחות לפניו ואין לי מושג למה... טיפשות שנותנות לו לנהל את המשחק,, ועל פיו ישק דבר,,, עוד אחד שחושב את עצמו למשהו,, לא מסוגלת לסבול את סיגנון הדיבור שלו,, את המבט כשהוא מדבר,,את טון הדיבור שלו,, הוא לא אמיתי הבחור הזה. אורטל מותק אין אצלה לשמור בפנים מה שצריך לדבר עליו ולא משנה באיזה מחיר וכמה זה יעלה לה. היא אומרת את האמת בפנים לכל אחד ללא צביעות גם אם לצד השני לא נוח לשמוע... היא עם האמת שלה. את אורטל אי אפשר למרוח,היא מקשיבה ואחר כך חושבת עם עצמה ומחליטה לעצמה. היא לא פתי מאמין לכל דבר וגם לא ליוני העכבר.

יוני הצבוע משחק אותה חבר של כל הבנות ומצד שני

מרכל עליהן. כל הבנות מספרות לו דברים, והוא משתמש בזה לרעה לצרכים שלו חי בסרט שכל הבנות ישמרו איתו על קשר אחרי התוכנית. כל הזמן מנשק ומחבק את הבנות

הוא פשוט נוראי זוועתי מתנשא חי בסרט.

אורטל צודקת כל עוד אתי היתה בדרנית הכל היה בסדר, עכשיו נכנסו החדשות יוני אולי מוצא עניין אז אתי מצידו יכולה ללכת,אורטל אמרה לו בפנים את האמת... הוא יכול להגיד 100 פעם לא אמרתי לה,לא התכוונתי הוא משקר,מצידו אתי יכולה ללכת, הוא לא צריך אותה יותר, היא מפריעה לו. אפשר לחשוב מי הוא איפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ לא יכולה לסבול אותו,כבר לא יכולה לסבול את החפירות שלו איכס !

יוני כניראה באמת חי בסרט, הוא חושב שבגלל שיש

לו השפעה על איתן בהדחות כולן רוצות בקירבתו. אורטל באמת עושה מה שבליבה, מכיוון שהאמת שלה חשובה לה מכל התאהבות למען כסף.

didush100

New member
מעניין שהוא קלט אותה רק כשזה נגע אליו

היו לו עוד מלא הזדמנויות אחרות אבל הוא בחר ללקק לה כרגיל

כי הוא צבוע,הוא לא אמיתי,,,

אף אחת לא זורקת עליו, בנות יפות, נאות גבוהות ממנו שאף אחת לא שמה עליו דאם,..אף אחת מהן לא רואה בו אפשרות לבן זוג.. פתאום נכנסו בנות בגובה שעשוי להיות מתאים לו ואז אתי התחילה להפריע לו,,,איפה השבועות שהיה צמוד אליה, מנשק אותה, מסתחבק איתה, מנשק אותה, צוחקת איתה וממה שהצחיקה? מה קרה פתאום?כמה שקוף כמה שקופה הצביעות. אני אילו הייתי מכירה אדם ולאחר יום יומיים שלושה הייתי רואה שהוא אינו מתאים לי בסגנון הדיבור וההתנהלות לא הייתי מתקרבת אליו, הייתי מנומסת שלום שלום מקסימום מה נשמע ולא מנשקת,מחבקת, נשמה, וכו'. יאק.

סתיו7337

New member
אני דווקא מאמינה לו שעבר תהליך בנוגע אליה

וחוץ מזה, אני כל כךךךךךך רוצה שהיא תסיים את תפקידה שם כבר, שלא אכפת לי בנושא הספציפי הזה מאיפה זה מגיע לו. הבחורה הזאת רכושנית, שתלטנית, רכלנית וסכסכנית (אולי אני אכתוב עליה שיר, נראה שיש לי מספיק חרוזים...)

webguy

New member
אורטל התחילה להיות דומננטית ולתפוס זמן מסך ..

זה טוב לקראת סוף המשחק להתחיל להתרומם

איתן ודניאל אוכלים במטבח...ומי באה להפריע?

מור.שרק לפני חצי שעה תקעה טוסט לחמניה ענק , פתאום היא רעבה...ובאה "להוכיח" לאיתן את אמונותיה האסטרולוגיות... היא מתחילה לעצבן ....

לונדרון

New member
../images/Emo58.gifכתבה ברייטינג של סוף השבוע../images/Emo58.gif

מלבד עמוד השער שעליו מככב גב פשטי, הדור הבא זוכה לסקירה בגיליון 635 מה-26 באוג' 2011 בין שאר העניינים, כמו תמונות וראיון עם גב, כותב דרור נובלמן, שהדור הבא 24/7 היא הפטריוטית מתוכניות הריאליטי: "....התוכנית הזאת לא מתעניינת בשיקולי רייטינג או באזז, אלא רק מבקשת להבטיח שגם אם הכל יעלה בלהבות וכולנו נמות יוותרו זרע יהודי ורחם עברי שימשיכו את בערת גצנו הנימול בערפל אינסוף. זו לא תוכנית ריאליטי, זו תיבת נח. הרווק הנבחר שיועד להמשיך את הגנום היהודי היה שחיין (כישורי שחייה הן תכונה חשובה אצל זרעון). לצידו הציבו חבר מבולבל מינית, כי זה מודרני, חבר תימני, כי גם בחסמבה היה, ועוד אחד, רזרבה. אבל משהו לא דפק שם כמו שצריך, הזרעונים לא נקלטו בביציות. אולי הבעיה הייתה טמפרטורה, אולי קרינה סלולרית, אין לדעת. אחרי הכל, גם בספארי קורה שמביאים קרנף להרביע קרנפית - ולא יוצא כלום. המצב הבטחוני לא אפשר עוד שעת חסד לשחיין, וזכר נוסף הוכנס לווילה בתקווה שירביע את הנקבות ויבטיח את הדורות הבאים. הזכר הזה כבר הוכיח את יכולת ההישרדות שלו כשהחזיק מעמד עם אירית רחמים על אי אחד בלי להתאבד. מצד שני, כנרקומן לשעבר ייתכן שאיכות הזרע שלו ירודה. אין לדעת. כל שנותר הוא להחזיק לו אצבעות. גב פשטי, גורל העם בידיך. שחה, גב! (או חתירה. או פרפר. מה שנוח לך)."

למעלה