שרשור חצות יום שבת והלאה27/8

ofra401

New member
זהו..לא יכולה להתאפק יותר זוזו תנו לי מקום...

קודם כל דידוש שבת שלום לך ממוש את עכשיו מבסוטה .....לא יכולה יותר לשמוע שיחות שרוב הזמן מה ששומעים זה כאילו ושוב כאילו ועוד פעם כאילו ופוזת המשקפי שמש להסתתר כל הזמן ....לדור הזה לצערי אין מה להגיד ואין מה להראות.הכל זוחל לקראת כלום בעצם .חוץ מאורטל איתן וגב כולם שכחו לשם מה הם שם.יפה נפש שכל הזמן אומרים שבאו בשביל החוויה (עלק) רק שאין לא חוויה ולא נעליים אלא רק שיחות על מזימות ריקות מתוכן ריכולים שחוזרים על עצמם שוב ושוב אותו תוכן....מתחילת התוכנית והשיא הזוג הכי מוזר לא אמיתי פשוט קריקטורה מהלכת על 4.שום דבר לא טיבעי שם כן עדי ליהי המהממת שלך ובן הכוסית. קרן עם הפנטזיות שלה שמאמינה בתסריט שהיא בנתה לעצמה ולחברותיה .אבל התסריט משעמם עד כדי פיהוק לא נראה לי שבמציאות יהייה לו רייטינג. דעתי היא לסיכום. בחיים מה שמעניין ומסקרן זה מה ומי שהוא רב הנסתר על הגלוי,זה תמיד מה שמושך אותנו לטוב ולרע. אז ישנם שניים כאילו לטעמי בתוכנית הזאת שעושים לנו את זה מבחינת ריתוק למסך של מה יהייה איתם....הכוונה לבן לאורטל +אחת החדשות ששכחתי את שמה. ודרך אגב סוזי מהפורום ...חולה על התגובות שלך את קולעת בשיא החן שאפו שבת שלום לכולם נחמד לקרוא אתכם

אגב, ברוכה הבאה:)

אני לא חושבת שאת השיעמומון שאנו צופים בו, יש לייחס לדור שלם. מדובר בליהוק גרוע ביותר של ההפקה. הרבה מהשיעמומון שקורה שם, יש לזקוף להפקה. הם לא עושים מספיק מצבים שילהיטו את העיניינים שם, לטוב ולרע.

ofra401

New member
ברור שיש נפילה בליהוק אבל גם הדמויות עצמן

הופכות לאט לאט משעממות אפילו את עצמן אין להם שום נושא שיחה שעליו הם יכולים לשוחח או לעניין אותנו הצופים אפילו את הכלבים שהכניסו להם בשביל ליצור עניין הם שעממו...אין להם שום חוכמת חיים אגב טעיתי בעניין שמות שמעניינים אותי מבחינת מהלכים הכוונה לגב ולא לבן חלילה.הכל שם כמו יום כיפר אחד ארוך... ותודה לך על קבלת הפנים החמה.

meytula

New member
יש מצב שהמקום והמצב עצמו נועל אותם?

למשל באח הגדול גם היו רגעים כאלה.לא יכול להיות שכל האנשים שמלוהקים לראלטי משעממים וחסרי עניין.אולי המצב עצמו גורם להם להתנהג בצורה מסויימת

חחחח "יום כיפור אחד ארוך"

האקשן האמיתי יתחיל כשיתחילו דייטים עם איתן.. ועוד דייטים עם גב. לדעתי, קרן ושות'.. יכניסו את דניאל יותר לסרטים כשזה יקרה.. במקום להרגיע אותה.

meytula

New member
תאכלס אין שם אף אחד שממש מעניין

לא שיחה מעניינת לא אשיות מעניינת נאדה נאדה נאדה כולם מתעסקים ביאקה

ofra401

New member
זה מה שקורה שכולם שם דומים ואסביר לך...

כמו באח הגדול בעונה האחרונה גם פה הביאו אנשים שגם מתגוררים פחות או יותר באותו רדיוס כך שמקומות הבילוי משותפים רובם מאותו חתך חברתי מלבד אתי ולכן היא לא משעממת היא שונה שם מכולם לטוב ולרע ואם היא לא היתה שם התוכנית היתה מסתיימת ממזמן והיו כבר ממציאים לכך סיבה. איתן בחור מוכר עם אורך חיים מתוכנן מראש (ראש ספורטיבי) . לא דוקטור זיוואגו. הייה צריך להביא בחור אנונימי לחלוטין חתיך בעל חוצפה יתרה שלא פוחד משום תדמית בכדי שיוכל לנהל כמה מערכות יחסים עם הבנות וכך ליצור ריגושים תככים מזימות ולהצמיד לו 3 בחורים שרק אחד מהם חבר שלו והשאר בלגניסטים כמו לגבי הבנות כנל בחורות כמו נופר מהאח הגדול הייה עושה שם סדר ועניין אבל כמה לא אחת וגם שלא יהיו מוכרות ומכל הארץ שיהייה להם על מה לדבר לספר לשתף דמויות שונות אחת מהשניה ולא דומות

didush100

New member
שבת שלום גם לך../images/Emo140.gif

למה בעצבים אבל?
אני כן אוהבת את בן וליהיא ובעיניי הם אחלה ביחד אני כן אוהבת את קרן למרות שלפעמים היא קצת מעצבנת אותי. סה"כ היא בחורה מדהימה עם ראש על הכתפיים בוגרת ומבינה עניין. סה"כ כולם שם חיים בסרט אבל לי הכי כיף לראות את ליהיא וקרן סורי

שבת שלום

אני לא אוהבת את ליהי וגם לא את קרן. בן החופר תמיד עושה שיחות לכולם, לגבי ליהי וכל הזמן משנה את דעתו. מצד אחד הוא אומר שהיא לא מביעה חום ועניין בקשר איתו ומצד שני הוא איתה. שאחיו הגיע, הוא אמר לו להתרחק מליהי והוא לא הפנים את זה וחזר אליה. ליהי נשארה עם בן, רק כדי להשאר עוד שבוע ועוד שבוע בוילה. שגב הגיע, ליהי אמרה שהיא מעוניינת בגב ואחרי שהיא הבינה שהוא לא מעוניין בה, היא החליטה לחזור לבן ולהתמסכן בפניו. ההתמסכנות של ליהי הצליחה לה ובן הטמבל אכל את מה שהיא אמרה לו.

ofra401

New member
ליהי מזכירה לי את הבובה שחפר מרמזור קנה לבת

שלו מחיר במחיר מבצע מ.....אותה שמלה מהמשימה של הגבירות מפנקס.רק ללחוץ על הכפתור והיא אומרת כאילו כאילו אפילו תוך כדי ריקוד והליכה ובסיבוב כאליו כאילו.....

גם אין לה שום דעה משל עצמה, כל הזמן נגררה

אחרי קרן. את ענבר אני לא אוהבת, הפכה לבחורה מאוסה ומעצבנת. בהתחלה היא היתה חברה של איילת וענת, וקרן וליהי לא דיברו איתה בכלל. היא התחילה לתפוס מעצמה, כאשר הבינה שהקהל משאיר אותה כל שבוע. אחרי שהיה נמאס לה מאיילת, עזבה אותה והתחברה לקרן וליהי. היא לא הפסיקה לרכל עליה עם כל האנשים בבית, ולהגיד להם שידיחו את איילת. ביום שאיילת היתה אמורה לעזוב את הוילה, היא התלוננה על כך שאיילת לא אמרה לה שום דבר על זה, שבמשדר ראינו שאיילת רצתה להפרד ממנה, אבל ענבר פשוט התעלמה. אחרי שהיא עזבה את הוילה, היא עדין ממשיכה להאשים את איילת במה שקרה לה ולא מפסיקה לחפור עליה. אמרה עליה שהיא ילדותית, שהיא הפכה אותה לקורבן ושלא מוקבל עליה ההתנהגות שלה וגם סיפרה דברים שאסור לספר. פשוט בחורה מאוסה והיא בעדיפות ראשונה לעזוב את הוילה.

סתיו7337

New member
עוד תובנה כללית...הפעם על זחיחות

זאת היתה הראשונה... 1. אחרי צפיה ברוב העונה הזאת אל מול האח הגדול, התחזקה דעתי שכל השטויות האלה של חצי שעה מים, בלי להכניס משחקים, אין מכשירי כושר ועוד ועוד לא מוסיפים כלום. האינטריגות, הרכילות והלכלוכים קורים גם בלי לחרפן את הדיירים יותר מהתנאים של הסגר שהם מעבירים את עצמם. מספיקה העובדה שמכניסים את כולם לאותו מתחם, כדי שיתחילו להכנס אחד בשני.....או יותר נכון אחת בשניה. בנוסף, גם לי, כצופה, משעמם לראות את הדיירים באח הגדול לא עושים כלום חוץ ממשימות מידי פעם (כשכן טורחים להראות לנו) וזה שיש משימות שמושכים אותם שבועיים כמו מסטיק ישן, לא מכניסה לי יותר עניין.... קשת וקופרמן, לטיפולכם המהיר אודה. זאת השניה... 2. אין ספק שהחוויה הזאת עשתה בית ספר לליהי וקרן, שרגילות עד מאד (ואני מבינה למה) שגברים מחזרים אחריהן בכמויות. שתיהן היו בתחילת התוכנית זחוחות ומתנשאות. השיחות שלהן על בנות אחרות והיחס שלהן הראה שהן ממש בטוחות שהשמש זורחת להן מהתחת, אבל מה, באו איתן ובן ובלי להתכוון בכלל לימדו אותן שיעור קצר, שהביא את קרן לחזר במרץ אחרי 2 גברים בבית ואת ליהי לבכות מול בן ולהגיד לו שהיא ממש, אבל ממש רוצה אותו. מעניין

noaxxx

New member
חברים יקרים, הלכתי לכמה שעות, תשתדלו לעדכן../images/Emo13.gif

efrat146

New member
../images/Emo13.gifתראו משהו מגניב על השיר זהכל הקסם

מסתכלים עליי כל הזמן
מה הם רוצים
מה אכפת לי בעצם
אומרים לי שאני חצי בן אדם
והיא חצי משוגעת
אבל זה כל הקסם