שרשור לילה
פוסט הדחה

קשקשה9

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש לי הרגשה שזו תהייה .....

אורטל

merilue

Well-known member
הלוואי!אבל לא נראה לי

נפל לה האסימון בהתחלה,לאחר שאתי וקרן התרחקו בהתחלה,וזהו! משם עברו הרבה מים בנהר-לאורטל נוח כרגע המצב היא אהובה בקהל,יש לה חברות,ויש לאתי קרן וליהי את מי לשנוא -החדשות,היא שמורה לא נראה לי שהיא תעשה משהו כדי לסכן את המצב האידיאלי שאליו הגיעה,ובצדק גם אני לא הייתי מדליקה את האש ומנסה לצאת צדיקה בסדום,יודעת למה??כין אין מול מי!!הבנים בשלהם,לא מבינים עיניין,ושאר הבנות,או שמצתרפות ל"חגיגת הרוע" או מפחדות רצח,ועבדה-כל מי שיצאה נגדן,בחוץ,אז לה בתאכלס? נראה לי שאורטל קלטה יפה מאוד שהוילה לא בעיניין הצדק והיושר-אלא הישרדות החזק על החלש הישועה חייבת להגיע מהגברים,אבל אין שם גברים-יש שם ילדים שלא זיי&^%$ הרבה זמן כנראה אולי אולי אולי אורן-מותק של בחור,עוד 4 5 שנים יהפוך לגבר מושלם,אבל הוא לא ממש בעיניין אש ודרמות בבית,מבחינתו לשבת ולהסתכל על התחת אש של אורטל כל היום-זה המטרה

לואיזה7

New member
למרילו : אורן אמר לאיתן שהוא לא מבין איך קרן

היו לה רגשות לאיתן ובשנייה היא פיתחה רגשות לגב. הוא שאל : מעניין מה המניעים שלה? גם יוני אמר שיש לו ביקורת על ההתנהלות של קרן,

ליאורי13

New member
אורן עלה על המכשפה הוא סיפר לאיתן

איתן הסכים איתו שהיוא(קרן) משחקת כדי להגיע למיליון, לכן, מין הסתם איתן לא יוותר לה בקלות על הכסף

merilue

Well-known member
יודע מה?מיום א' הם "עולים" על הרבה דברים

כמו אתי,קרן,ליהי,ועוד אבל מה עושים בנדון??נדה,גורנישט,כלום טוב להם עם המצב איך שהוא-הם יודעים אולי את האמת,אבל לא איכפת להם,לא מפריע להם כלום,שלא יערער אותם במשחק--העיקר את אורטל הם קטלו במשך חודשיים,אתה מבין??כל עוד ינקו להם,יבשלו להם,ילקקו להם את האגו המחורבן,הם לא יעשו כלום בגלל זה את כל העצבים שלהם הם מוציאים רק על אורטל,כי היחידה שם,שלא ממש מתחנפת להם,ומוכרת עצמה בזול גם אורן,עם כל הערכתי אלי(הילד הכי נורמלי שם)עשה לאורטל את המוות בהתחלה,וקשה לי להאמין שהוא יצא נגד קרן,או ליהי או אתי כל עוד ינשקו אותו ,יאמרו לו כמה התחת שלו שווה,וכמה הוא מדהים-הוא גם לא יעשה כלום

קרן הבדיחה מקבלת פרס על ששכבה עם איתן לחינם

לפי השיחה עם הפסיכולוגית רב הנסתר על הגלוי, כנראה שהיא חוותה התמוטטות אחרי שנזרקה ע"י איתן. יש תחושה שבשל שהלכה רחוק בתכנית והוגחכה רוצים לפצותה, בתחילת התכנית בסטטוסים של וואלה היא כונתה "ציר הרשע" מוטי רייף הוא חיפאי או מאחת הקריות גם קרן, גונבה לאוזני שמועה, שההיכרות ביניהם היא אישית מאוד. תכנית בזיונית, עריכה מגמתית ושני מנחים עלובים ומתוכנתים, שקוראים מן המוכן ומתבלבלים. לקרן אף אחד לא חשוב, היא לא התאהבה באף אחד היא רק רוצה לנצח בדאבל ברווק ובמליון, כמו שאמרה אני רוצה להיות מקום ראשון.

שרון-ב-

New member
אני לא מבין. היא לא מסוגלת להיות לבד??????

אולי היא מסוג הבחורות שלא מסוגלות להיות לבד... אבל מה שיותר מוזר. היא 'מתאהבת' רק באלה שיכולים להביא לה את המיליון....

רגע רק רגע

Active member
זה בדיוק מה שאני חושב!

אם יוני או אורן היו הזכרים הנחשקים... קרן הייתה "מפתחת רגשות" גם כלפיהם.

andy181

New member
כל החדשות...

למרות שאני מקווה שחן לא תהיה מועמדת ואתי כן תהיה

adiyon2

New member
יהיו 3 או 4 מועמדות?

לדעתי כל החדשות למעט חן. אם ארבע אז כמובן ליהיא, אף אחד לא סופר אותה בכלל

sunflower11

New member
חייבים שחן תישאר, כאופציה נוספת לגב. והיא

גם חמודה. הכי טוב אם היה אם רק וותיקות היו מועמדות - קרן, אתי, ליהי (מה שלא יקרה).

ליאורי13

New member
השאלה היא את גב משחק בחן למען יצירת עיניין

לתכנית והאם ההפקה מנתבת אותו

sunflower11

New member
הוא משחק בחן כי היא מושכת אותו אבל הוא חושב

שקרן, לפחות כרגע, היא זו שאולי תביא אותו למליון. אבל אם הוא יראה שהצופים אוהבים את חן אולי הוא יחשוב פעמיים. (ויש עדיין את האופציה של אורטל, למרות שכרגע זה ממש לא נראה שזה יקרה).

כשיוני סיפר לבנים שאורטל לא רוצה את אורן, גב

שאל מה היא רוצה לסגת מהעניין? הבחור תחמן ועובד עם טקטיקה(לגיטימי לפחות הוא לא כל כך מסתיר את זה)ללא רגש.

למעלה