שרשור לילה
פוסט הדחה

ליאורי13

New member
הכוונה שלי היא - אם הוא מתעתע בה

או שבאמת הוא מעוניין בה על פני קרן (אני אוהבת לשמוע תשובה קורקטית, שלא קשורה לכסף כרגע)

dindan84

New member
דב לא טיפש-רצה את חן לגמר ושומר את קרן על אש

אש קטנה הוא יפיל את קרן בהזדמנות הראשונה אין לי ספק הוא יפקח לבנים את העיניים - הוא ראה בחוץ..וגברים כמוהו לא אוהבים יד שניה - או להיות ברירת מחדל

רגע רק רגע

Active member
יד שניה!

זה לא יוצא לי מהראש. בתור גבר, היה לי קשה לפתח קשר עם מישהי ששכבה עם מישהו שאני חי איתו באותו הבית. קשה לי להאמין שלאחד כמו גב... זה לא עובר בראש.

izmeral1

New member
מותק שלי למה את לא פה../images/Emo2.gif הרבהDINDANA84

כועסת. אבל באהבה יש כעס כזה. זה שלא רואים הרבה את האהוב. ואני רוצה להגיד לך נשבעת.שכתבתי הודעה דומה אמתול. לא יודעת למה לא נכנסה.? על זה שגב בוודאות לא יקבל יד שנייה. וגם שהוא בטוח שהיה משהו קשה בן איתן לקרן. כמו הדברים האיניטימים הכוונה. גם אמר בפרוש שהוא לא רוצה לפגוע בה. וחזר על זה פעמיים עד שהיא נתנה לו מסר שהיא מוכנה להפגע. לא יודעת למה לא מדברים על זה. הכוונה שהיא אמרה מוכנה להיפגע. זה תנסה אותי.במילים האלה. וזה ההסבר. גב מחושב טוב. הוא הבין שהוא גבר די .מושך. מעניין. אז לא יעשה צעד רע נגדו. נכון הוא בודק אותה. גם יבין שהיא משחקת. לא יעזור הרבה. מקווה שעוד השבוע הוא ייתעשת. מקווה שכך כותבים< לילה טוב לך אוהבת הרבה.

sunflower11

New member
נראה לי שהוא לא באמת מעוניין באף אחת מהן,

והוא לא נמשך בכלל לקרן ונמשך לחן.

רגע רק רגע

Active member
ביום ראשון...

תליתי דגלים ויצאתי במחולות... אמרו לי לא להתלהב. ובכן, אני פשוט ... שמח

adiyon2

New member
אתה באמת חמור, הכל הפוך

ביום ראשון היית צריך להיות שמח. היום אתה צריך לצאת במחולות