שרשור ציפורי
לילה

פונפון32

New member
גב כל כך א-סוציאלי. כל מה שהוא רוצה זה להיות

לבד ושיעזבו אותו בשקט. חשבתי שאני אחבב אותו, אבל הוא פשוט אנטיפת, אדיש, ולא אכפת לו משום דבר.

efrat800010

New member
במהלך היום הוא מתקשר,בלילה הוא צריך את הלבד

שלו אנשים מבינים את הצורך בשקט(בעיקר אצל גברים) אבל היא פשוט לא מבינה!!!!!!!!!!!!

בוףברכה

New member
הוא מצידו שכולם..נראה לי היה מוכן להיות כל הי

ום..בלו-PET....ולראות 25 ת'תוכנית..בT.V.... .שיעלמו לו..כולם..חוץ..מ..אורן..

adiyon2

New member
גם אצלכם קפאה התמונה?!

הא לא, גב פוחד לזוז שהנדחפת לא תיפול מהמיטה.

בקרוב מאוד יהיו שני קונצים

הראשון- קרן שמה מלח במיטה של ליהי.... השני- הבנים שמו ,או לפחות היו אמורים לשים שעון מעורר בחדר הבנות לשעה מאוד מוקדמת של הבוקר....

שיט! ליהי החליפה מצעים...הלך הקונץ

אתי משומה אמרה לה להחליף מצעים (ליהי סיפרה לה שלא החליפה מאז שהכלבים הלכו...), יכול להיות שהיא ידעה על הקונץ של קרן?...בכל מקרה ליהי לא אמרה כלום על המלח, יכול להיות שקרן עוד לא הספיקה לשים אותו?...

noaxxx

New member
penny for his thoughts ../images/Emo35.gif

קרן נדבקת לגב במיטה, הוא מניח עליה את היד..... ו...כלום

noaxxx

New member
יש מצב ../images/Emo13.gif

היה לנו דייט לסשן הערכה מחודש .... זוכר? אבל אני עדיין לא סגורה על אף אחת מהחדשות, הכל זה תחושות ורגעים שעדיין מתגבשים..

רגע רק רגע

Active member
לא שוכח ת'דייט ../images/Emo9.gif

כבר יש לי התחלה של דעה על כל אחת מהן. בקווים כלליים: מור - חמודה. חמודה אובר. מה שגורם לי לא לחבב אותה. חן - חיננית. הרבה אמוציות ורגש. האינטרקציה שלה ושל גב מצחיקה אותי. ונינה - סקסית אש... ובזה זה נגמר. עושה קולות של מתנשאת, אך בגלל הסיטואציה... "מתחברת" לכלל הבנות. דנה - מצד אחד מנסה יותר מדי. מצד שני, בשיחות האחת על אחת עם חן... מתגלה כבחורה רגישה ותומכת.

noaxxx

New member
בגדול, אני די מסכימה איתך..

מור- צודק, אבל זה לא מפריע לי לחבב אותה. דווקא המילה שזרקה לחן וגב בבריכה, היא שגרמה לי לקצת וייבים לא טובים לגביה. חן-מסכימה איתך, אבל יש לה רגעי אתי כאלו, שלא באים לי טוב. אהה, וכבר כמעט והתרגלתי לצורת הדיבור שלה (שנשמע לי כמו דיבור של ילדה קטנה). את נינה כמעט ולא יצא לי לשמוע מדברת. כמעט תמיד כשהיא בפריים, היא שותקת. אין לי מושג מה הסיפור שלה. דנה- גם כן מסכימה, היא מאוד לוחצת, לפעמים כיף לראות אותה ולפעמים לא.

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo12.gif ישנם סעיפים שאנחנו לא מסכימים עליהם?

חשבתי שאנחנו עדר הומוגני
אני מוצא שחן ואתי שונות בתכלית. האחת אגוצנטרית מטורפת והשניה לא. האחת מטנפת ללא הפסק, השניה מגיעה ממקום של הבנה והקשבה. אולי אם תחדדי יותר <כמובן, רק אם בא לך
> אצליח להבין למה התכוונת? מור - מכירה את זה שיש ת'אחד בחברה שהוא חמוד, אבל דביקי כזה? צוחק מכל בדיחת קרש... מנסה להידחף לכל סיטואציה... זו מור. אני לא חושב שהיא רעה. פשוט... לא מחבב ת'טיפוס.

noaxxx

New member
מחדדת...../images/Emo260.gif

גם אתי וגם חן, יש להן נטיה להרים את הטונים, עם דיבור לא יפה כזה... למרות ההבדלים באישיות שלהן, עדיין ההתנהגות הזו שלהן דומה. נראה לי שזה מגיע מהצורך לתבוע את מקומן בשרשרת המזון.. חח לגבי מור, אתה מתאר דברים שלא יצא לי כ"כ לראות. פספסתי לא מעט בימים האחרונים..

רגע רק רגע

Active member
אם התכוונת ל"תאקל" עם ענבר...

אני לא רואה שהמקרה דומה למקרי הרמת הטונים של אתי. לא זכור לי שחן קיללה כמו שאתי עושה כשהיא בעצבים. כבר כתבתי בעבר. ההערה של ענבר לעבר חן, הייתה בגדר - לא תחסום שור בדישו. ולכן, אני יכול להבין למה חן העירה בתוקפנות לעבר ענבר <שמבחינתי, כלל לא הייתה לה זכות להתערב. מי שמה למפקחת תזונה בבית?> אך מאחר וציינת זאת, אני עכשיו אבדוק אותה <חן> עם זכוכית מגדלת בנושא זה.

noaxxx

New member
לא היה רק את הקטע של ענבר..

היה עוד.. אבל שוב, יכול להיות שפספסתי אותה קצת בימים האחרונים, אולי היא נרגעה בינתיים.... גם אני צריכה לתצפת עליה קצת יותר בקפידה

למעלה