שאלוןןןן

יאללה, תורי

שם: גולן תאריך לידה: 26.3 מקום מגורים: חור ליד ת"א צבע עיניים: ירוק-חום צבע שער: חום-שחור גובה: 1.72 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: כל מיני מקומות בmother russia איזה נעליים לבשת היום? עדיין לא נעלתי נעליים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אני רק התעוררתי, לא הספקתי ממש. מה עשה לך את היום? בינתיים אף אחד מי הרס לך את היום? כנ"ל החולשות שלך: יותר מדי הפחדים שלך: יותר מדי הפיצה המושלמת שלך: עם זיתים (WTF??) מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להצליח בפיזיקה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: פאק, שוב התעוררתי/ אני עייף מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אין לי שמץ מתי אתה הולך לישון? נע בין השעות 22:00-3:00 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: גן ילדים (התמימות) ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אין אדם ספציפי פפסי או קולה: קולה (למרות שגם קולה לא אוהב כ"כ) מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא זה ולא זה שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: אף אחד מהם מעשן: לא מקלל: כן שר: כן מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו?|סדגש כן| רוצה ללמוד במכללה? אה??!? היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות? עדיין לא אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? כן, סקסופון, גיטרה קלאסית בערך בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? ---- רחיצה בעירום? כשאני מתקלח :S גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? מה זה טיזר? :S הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ביוכימאי? איזו ארץ תרצה לבקר? שוודיה צבע עיניים אהוב? הכל צבע שיער אהוב? כנ"ל חוץ מג'ינג'י (לא כולל סימון סיימנוס) ארוך או קצר? ארוך גובה? שלי? משקל? שלי? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אתמול בערב (לא הספקתי עדיין לאכול ארוחת בוקר) התנשקת? מזמן התאהבת? קורה :p נשבר לך הלב? לא זוכר צחקת? אתמול בכית? לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? גם לא זוכר :S מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? זה אף פעם לא קרה! חיבקת מישהו/י? לא זוכר עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? במסיבת ימי הביניים האחרונה בדאנג'ן לבשת חצאית? כשהתחפשתי שנה שעברה למורה ויקינגית סאדיסטית בשיעור אנגלית. קנית בגד? לא יודע :S אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אין לי מושג הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא ממש אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא זוכר האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? שניים קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אתמול, מחבר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אין לי כוח לבדוק (זה שלמעלה עשיתי מהזכרון
) מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שעון מעורר, שיחות, SMSים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אין לי מושג למה אתם אוהבים את הבית? כי יש בו מוזיקה וחדר באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קרוואן? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת לדירה יותר גדולה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? משהו לשמוע מוזיקה דרכו האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?אין לי מושג :S כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 10 שנים משהו כזה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? לא עושים שאלונים ארוכים, מפגרים וסוטים זה בטוח. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף זו תרופת סבתא? :S מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? ההורים שלי ושני האחים שלי והכלבה שלי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מאוחר מדי לצערי אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כל פעם משהו חדש ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

The Fantasy

New member
וואי כולכם אנשים מוגבלים באמאשלי ../images/Emo6.gif

מה כ"כ קשה להשתמש במדגישומטיק?

shirlapes

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: הילה תאריך לידה: 28/6/86 מקום מגורים: אני מעדיפה שלא לשתף בזה.
צבע עיניים: חום צבע שער: חום כהה גובה: 1.67 ימני או שמאלי? שמאל המוצא שלך: הזוי משהו: רוסיה, פולניה, בריטית, מצרייה. איזה נעליים לבשת היום? סנדלי פלטפורמה. נשמע פקאצתי, אבל זה לא. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? השתחררתי היום, אז רוב המחשבות היו על זה... מה עשה לך את היום? התשובה לשאלה הקודמת עונה על זה
מי הרס לך את היום? שום דבר. יש לי יום נפלא.
החולשות שלך: ביקורת עצמית, בריטים... הפחדים שלך: כל דבר שעוקץ ודברים שגורמים לי להרגיש קלסטרופובית.
הפיצה המושלמת שלך: ...הכל הולך כל עוד יש מלאאא גבינה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להחליט מה לעזאזאל אני רוצה ללמוד. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "אוי שיט! צריך לקום!" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? נראה לי שהעיניים... יצאה לי תשובה מוזרה. מתי אתה הולך לישון? חצות. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יותר מידי כאלה... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אבא שלי
פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה:לא זה ולא זה... מעשן:לא מקלל:יותר מידי. פאק! שר:כן מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? לא
אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה? תלוי מה אני אלמד היית רוצה להתחתן?כן... אתה מאמין בעצמך? כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות? קצת.
אתה פריק של בריאות?ממש לא אתה מסתדר עם ההורים?עם אמא כן אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? גיטרה - בקושי. בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לההה... יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו? לא ממש רחיצה בעירום? רק במקלחת לבד.
גנבת משהו? לא... היתשכרת פעם?לא שזכור לי? קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שאלה טובה. אני אענה לכם כשיהיה לי מושג.
איזו ארץ תרצה לבקר? יש הרבה כאלה: פינלנד, יוון, איטליה, אוסטרליה, נורווגיה, יפן... צבע עיניים אהוב?הכל הולך
צבע שיער אהוב?כנ"ל. ארוך או קצר? ארוך... גובה? יותר ממני. משקל? פרופורציונלי. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום... אכלת? הבוקר
התנשקת? הרבה זמן... התאהבת? לא קרה נשבר לך הלב? שאלה טובה. לא זוכרת... צחקת?היום בכית?שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? זה לא קורה הרבה ככה שאני לא ממש זוכרת... מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום
חיבקת מישהו/י? לפני 10 דק' עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי?שנה+. לא ממש חובבת אלכוהול... השתכרת?לא חושבת שזה איי פעם קרה... שכבת עם מישהו/י? אה? היית במועדון?לפני...שנה?שנתיים? לבשת חצאית? כמה חודשים... קנית בגד? חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוונת לזה, השאלה היא מתי בכלל אמרתי את זה בפעם האחרונה.
הקדישו לך שיר? לא נראה לי שזה קרה. שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? מנסה כמה שפחות האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא. אמא פולנייה. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? החשבון שלי תמיד נמוך, בפעם היחידה ש"התפרעתי" קיבלתי 200 ש"ח או משהו כזה. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "מזל טוב על השחרור" מידיד ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהמפקד שלי. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לזניה
למה אתם אוהבים את הבית?כל הילדות שלי עברה פה... שקט פה, אני אוהבת. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?וילה. נראה לי יותר מידי עבודה. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?לא עברתי איי פעם... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את הנגן MP3 (
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא נראה לי, אני אוהבת את מה שיש לי עכשיו. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?מאז שהייתי בבטן. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? טמבליזיה והמון שינה!
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה ומרק. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4. אני, אמא, שילה וברנדי (הכלבתול) מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?על המיטה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?להוריד את הכלבה בערב, לערוך את רשימת הקניות. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן, למה לא?
ארוך, אבל כיף

shirlapes

New member
וואלק! ../images/Emo13.gif

מזל"ט מאוחר
...האמת שגם החברה הכי טובה שלי בצבא והמורה הקודמת שלי לפיתוח קול. זה תאריך של אנשים מיוחדים!

lacrimosa girl

New member
אז כנראה שאני הורסת את המגמה [...]

אני רגילה לחלוטין.
אולי קצת טיפשה יותר מהממוצע ^^ [וחפרנית יותר מהרוב
]

shirlapes

New member
מצחיקול'ה...

אני אמנם לא כ"כ מכירה אותך, אבל כתבתי את זה כי אני חושבת שאת מוסיפה.
...ואני לא חופרת? חופרת! בנוסף אני גם לא מבריקה במיוחד, אבל לא ממש אכפת לי.

r e a d e r

New member
הממ... ואוו זה ארוך

שם: יותם ת. לידה: 24.7.86 מקום מגורים: מרכז צבע עיניים: חום צבע שיער: חום גובה: בין 1.74 ל1.77, לא בטוח ימני או שמאלי: ימני מוצא: חצי צבר רבע ארגנטינאי רבע ברזילאי נעליים: אדידס, מת על הקולקציה דמויית הVANS החדשה על מי חשבת הכי היום: NIGHTWISH מה עשה לך את היום: הכרטיס להופעה של נייטויש מה הרס: כלום לא יכול להרוס לי את היום עד 7.10 וגם קצת אחרי חולשות: ביישן פחדים: כישלונות פיצה מושלמת: גבינה בולגרית ועגבנייה מטרה להשיג השנה: להשתחרר מהצבא (7 חודשים למנאייאק) מחשבה ראשונה על הבוקר: מה השעה? הרגע אליו הכי מתגעגע: קריסמס 2004, קלנדר, סקוטלנד למי הכי מתגעגע: סמל ראשון א.ס. ז"ל פפסי או קולה: קולה דייט: לבד אייסתי או נסטי: נסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו לא מעשן לא מקלל לא שר... מתקלח: פעמיים ביום, כשסדר היום הצבאי מאפשר. כשלא, פעם אחת התאהבתי פעם: עוד לא מאוהב עכשיו: עדיין לא יודע לומר... רוצה ללמוד במכללה? כן, אבל קודם טיול רוצה להתחתן: עוד לא מאמין בעצמי: כן הפרעות נפשיות: לא שידוע לי פריק של בריאות: לאחרונה דיי... המאמן מכריח אותי... מסתדר עם ההורים: כן אוהב ברקים: כן מנגן על משהו: תופפתי. עכשיו כבר לא. בחודש האחרון: כן שתיתי אלכוהול, לא מעשן, בטח שלא סמים, יצאתי לדייט, אולי נדלקתי על מישהי רחיצה בעירום: לא יצא לי, לא גניבה: צרבתי דיסק אם זה נחשב. אוסף שירי רוק שנקרא JMFH choise. ורגשות האשמה אוכלים אותי השתכרתי פעם: כן קראו לי טיזר: לא הרביצו לי פעם: אימוני קרב מגע בבסיס נחשבים? גנבתי פעם מחנות: לא רציתי פעם למות: אין אחד שלא נפגעתי ממישהו: כן כשאהיה גדול: לא יודע עדיין. שגריר ויחב"ל נשמע לי מגניב (יחסים בין לאומיים) רוצה לבקר ב: אירלנד, ווילס, נורווגיה, פינלנד, אנגליה, סקוטלנד, איסלנד, גרינלנד וגם ניו זילנד צבע עיניים ושיער אהובים: משתנה פעם אחרונה ש: יצאתי מהבית: הבוקר אכלתי: אתמול בערב התנשקתי: סוף יוני התאהבתי: עדיין לא נשבר לי הלב: לא זוכר. מזמן. בתיכון. שתיתי משקה אלכוהולי: שבת האחרונה קניתי בגד: שבת האחרונה מכת הסלולרי: לא הפריע לי לשמור על קשר עם מי שחשוב לי דבוק לפלאפון: כן- בבסיס, לא- בבית שכחתי פלאפון בבית בכוונה: לא חשבון הכי גבוה: נראה לי כמעט 300 שקל את הפלאפון משלם: אבא טלפונים סלולריים שהחלפתי: כ5- או 6 הודעה אחרונה שקיבלתי: "ער?" שיחה אחרונה: הבוקר, מ"מ טירונים שאני עובד איתו שימוש עיקרי בסלולרי: שיחות. ומצלמה. אוכל ביתי: סטייק אנטריקוט או סינטה טוב של אבא.או של סבא. אוהב את הבית כי: There's no place like home, There's no place like home There's no place like home גר ב: בית טרומי פרטי לא רוצה לגור ב: בניין דירות עברתי דירה: פעם אחת, גיל 3.5, הבעלים של הבית השכור חזרו מחו"ל. חפץ אחד מהבית: יומן ועט נחשבים שני חפצים? לא מעדיף בית של מישהו אחר, גר בבית 17.5 שנים כשאני חולה: גימלים- נשאר בבית 5 נפשות בבית- אבא אמא אח אחות ואני מטלות שנופלות עלי... ואוו! אין, כשחושבים על זה! אוהב את הבית: כבר נראה לי שאמרתי שכן. מה שלא עניתי, אני לא זוכר מתי קרה או שלא קרה, או שאני שומר את התשובה לעצמי :)

אני =)

שם: אילנה. תאריך לידה:26/3. מקום מגורים:חור ליד ג'וליס,לצערי. צבע עיניים: חום מוזר=\. צבע שער: כנ"ל=\ גובה: 165,נראה לי,מזמן לא מדדתי. ימני או שמאלי? שניהם,לאזוכרת מה ההגדרה של זה. המוצא שלך: הורים וסבים אמריקאים,עם עם שורשים פולניים ורוסיים
. איזה נעליים לבשת היום?קרוקס פיכס. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?אבא
מה עשה לך את היום?הטקס היומי של בהייה בכרטיס למשך דקה
מי הרס לך את היום?פסיכית,בערך. החולשות שלך:חוסר בטחון עצמי,התקפי חרדה/דכאון=\ הפחדים שלך:שנה הבאה,בעיקר. הפיצה המושלמת שלך:בולגרית ופטריות
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:ללמוד ללמוד
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:"כ"כ מוקדם?!" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך ?העיניים שלי,אני מניחה
מתי אתה הולך לישון? איפשהו בין 11 ו2 בלילה. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:קיץ 2005
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:עלומה,טל
פפסי או קולה:פפסי,בארור
מקדונלדס או ברגר קינק:פיכסה שניהם דייט לבד או בקבוצות:לבד,אני מניחה. ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי. שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:קפה
מעשן:ממש לא. מקלל:לפעמים |תמים| שר:לפעמים,אבל מפסיקה את עצמי שחרי כמה דקות מזעזוע
מתקלח כל יום?כן,אם אפשר גם פעמיים. התאהבת פעם?לא ממש,קראש טיפשי. אתה מאוהב עכשיו?נופ. רוצה ללמוד במכללה?קולג' ברקלי,ליד סבתא,או אילנוי סטייט.
היית רוצה להתחתן?כן. אתה מאמין בעצמך?תלוי מאוד אתה מקבל הפרעות נפשיות?פתוח לאבחונים
אתה פריק של בריאות?לא,וחבל=\ אתה מסתדר עם ההורים?תלוי אתה אוהב ברקים?
אתה מנגן על משהו?נ גנתי,בעבר. בחודש האחרון: שתית אלכוהול?יין,לא אוהבת דברים אחרים עישנת?לא סמים?בטח
יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?במקלחת
גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?? הרביצו לך פעם? אחותי
גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?=\ נפגעת ממישהו?כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?בחיים. איזו ארץ תרצה לבקר?אילנוי, קליפורניה,וכל אירופה
צבע עיניים אהוב?כחול
צבע שיער אהוב?שחור,בלונדיני
ארוך או קצר?ארוך
גובה?? משקל?לא יודעת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני איזה שעה. אכלת?שעתיים וחצי. התנשקת?אפעם התאהבת?חודשיים בערך. נשבר לך הלב?לפני כמה שנים,לא רומנטית. צחקת?היום. בכית?אתמול. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול.עלומה
. חיבקת מישהו/י?אתמול. עישנת?אפעם שתית משקה אלכוהולי?בשבת
השתכרת?אפעם. שכבת עם מישהו/י?אני לא נוגעת בבנים שהם לא קורבי משפחה מדרגה ראשונה
היית במועדון?אף פעם. לבשת חצאית?אתמול. קנית בגד?י ום ראשון. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול
הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? טוק מן
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?אמאבא. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?אף פעם לא החלפתי
קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?144 בSMS
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאמא,לאסוף אותי מפסיכית. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?מרק בצל. למה אתם אוהבים את הבית?מי אמר שאני אוהבת
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה 4 חדרים ל7 אנשים=\ באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בית יותר קטן מהנוכחי. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?אחת,הקיבוץ העביר אותנו דירה
. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?ספר טוב . האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא, כי הוא לא שלי. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?10 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?מחשב. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?תה. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?3,אני אמא,ואחותי. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושה=\ אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?רובן. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

dralan

New member
אני

אין לי כוח להכול אז אני מקצץ... P: שם: דניאל תאריך לידה: 18.2.89 מקום מגורים: נתניה צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: 1.55
ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: פולני-הונגרי-עירקי-טריפולי איזה נעליים לבשת היום? שחורות? :p על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על חבר שלי המסכן >< מה עשה לך את היום? אממ..אמ... משכורת?
מי הרס לך את היום? ראו 2 סעיפים למעלה... הפיצה המושלמת שלך: פטריות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתקבל לעתודה אני מניח? המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: למה כזה מוקדם?
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אנאערף? מתי אתה הולך לישון? כרגע ב-12 כזה בגלל העבודה... (אני לא מספיק לסימפסונס
) פפסי או קולה: אפחד מהם! מקדונלדס או ברגר קינק: שניהם?
ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: יאפ שר: רק לעצמי...
מתקלח כל יום? בד"כ התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? באוניברסיטה עדיף
היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? בד"כ אתה מקבל הפרעות נפשיות? ומה זה אמור להביע בדיוק? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן!!!
אתה מנגן על משהו? לא לצערי בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? XD גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן הרביצו לך פעם? כן נפגעת ממישהו? כן איזו ארץ תרצה לבקר? הרבה...
צבע עיניים אהוב? ירוק מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אני לא בבית עכשיו XDD אכלת? לפני שעה ככה צחקת? דקה ורבע... בכית? לא זוכר :-O שתית משקה אלכוהולי? יומיים שיפרו לך את המצברוח? קצת פחות משבוע... מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אני חייב לענות על זה? XDDD אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 150 ככה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? אחד קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מדורון :) ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אבי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) אינטרנט? XDDDD איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אממ יש הרבה ^^ באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קומה ראשונה בבניין :p כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? חחח אני עברתי 5 פעמים (4 מהן בנתניה ועוד אחת ביישוב קדימה) אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אין לי מושג כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 10 שנים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? יותר מדיXD מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא, 2 אחים ואחות (אתם יכולים לספור לבד, נכון?) ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כמובן ^^

היויו

New member
אם יש לך שאלות בנושא - אתה יכול לשאול אותי

עכשיו סיימתי הנדסת תוכנה
(סוף סוף...)

היויו

New member
../images/Emo51.gif

הרבה דם יזע ודמעות נשפכו על התואר הזה. למזלי יש לי קשרים שהכניסו אותי למקום עבודה שנתן לי ניסיון ראשוני ומשם התקדמתי.

סנעיר

New member
נו טוב, יש לי איזה חודש פנוי...

שם: במקור אליאור, בפועל- אלי+סיומת לבחירתכם [המקוריים- אליטחור, אליטע'חת, אלישמור] תאריך לידה: 23.6.1986 מקום מגורים: מתנחל מאריאל צבע עיניים: חום משעמם
צבע שער: שחור עוד יותר משעמם. אוקיי, בואו נסגור על זה שכולי שחור וזהו גובה: 1.83 ימני או שמאלי? ימני
המוצא שלך: שחור :| איזה נעליים לבשת היום? נעליים צבאיות :| על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על מהות החיים ומה חשבתי לעצמי כשחתמתי קבע מה עשה לך את היום? לעלות על א' ^^ כל פעם זה מרגיש כאילו נולדת מחדש! מי הרס לך את היום? אף אחד, עדיין. יש מתנדבים? החולשות שלך: צהובות
הפחדים שלך: חיים רגילים ומשעממים. אה, ודבורים
או כל חרק קטן ועוקץ אחר
הפיצה המושלמת שלך: פיצה שלא עולה כסף מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: למצוא מטרות שהייתי רוצה להשיג... המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מממ...נו...רק עוד 10 דקות...*מכוון את השעון לעוד שעה* מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אני שחור. מתי אתה הולך לישון? כשאמא מחליטה שדיי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש יותר מדיי. באופן כללי אני בנאדם שמתגעגע. יש דבר כזה געגען? ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: תפוז חייבים לעשות אייקון של חץ למעלה פפסי או קולה: פפסי...גם קולה וגם תרופה באותה פחית מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינק...אהבתי ת'רעיון
דייט לבד או בקבוצות: כשאתה לבד זה לא כ"כ דייט, לא? קבוצות! ליפטון אייס תיי או נאסטי: פפסי!!!! שוקולד או וניל: שוקולד...על וניל ינדו אותי מהמשפחה קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו. לו'כפת לי, זה שווה נידוי מעשן: פה ושם בכלל לא. מקלל: רק כשזה מגיע לה, לשרמוטה! שר: מזמזם עם מילים מתקלח כל יום? בשאיפה...
התאהבת פעם? לצערי...אבל היום אני כבר מחוסן אתה מאוהב עכשיו? חץ למעלה. דחוף רוצה ללמוד במכללה? מכללה זה לדפרים :| היית רוצה להתחתן? לא יודע...אם יהיה כיף...
אתה מאמין בעצמך? בדר"כ באלוהים אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא. כן. לא!! כן כוסומו. טוב, הגענו להסכמה, לפעמים אתה פריק של בריאות?
סטרייט לחלוטין
אתה מסתדר עם ההורים?
במעל 100 ק"מ בקו אווירי
אתה אוהב ברקים? זוכרים את השאלה על הפרעות נפשיות?...
אתה מנגן על משהו? להרוג את אלה שיכתבו כאן "על העצבים"

למעלה