הקיסר קראולוס
New member
יאללה, תורי
שם: גולן תאריך לידה: 26.3 מקום מגורים: חור ליד ת"א צבע עיניים: ירוק-חום צבע שער: חום-שחור גובה: 1.72 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: כל מיני מקומות בmother russia איזה נעליים לבשת היום? עדיין לא נעלתי נעליים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אני רק התעוררתי, לא הספקתי ממש. מה עשה לך את היום? בינתיים אף אחד מי הרס לך את היום? כנ"ל החולשות שלך: יותר מדי הפחדים שלך: יותר מדי הפיצה המושלמת שלך: עם זיתים (WTF??) מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להצליח בפיזיקה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: פאק, שוב התעוררתי/ אני עייף מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אין לי שמץ מתי אתה הולך לישון? נע בין השעות 22:00-3:00 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: גן ילדים (התמימות) ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אין אדם ספציפי פפסי או קולה: קולה (למרות שגם קולה לא אוהב כ"כ) מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא זה ולא זה שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: אף אחד מהם מעשן: לא מקלל: כן שר: כן מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו?|סדגש כן| רוצה ללמוד במכללה? אה??!? היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות? עדיין לא אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? כן, סקסופון, גיטרה קלאסית בערך בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? ---- רחיצה בעירום? כשאני מתקלח :S גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? מה זה טיזר? :S הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ביוכימאי? איזו ארץ תרצה לבקר? שוודיה צבע עיניים אהוב? הכל צבע שיער אהוב? כנ"ל חוץ מג'ינג'י (לא כולל סימון סיימנוס) ארוך או קצר? ארוך גובה? שלי? משקל? שלי? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אתמול בערב (לא הספקתי עדיין לאכול ארוחת בוקר) התנשקת? מזמן התאהבת? קורה
נשבר לך הלב? לא זוכר צחקת? אתמול בכית? לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? גם לא זוכר :S מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? זה אף פעם לא קרה! חיבקת מישהו/י? לא זוכר עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? במסיבת ימי הביניים האחרונה בדאנג'ן לבשת חצאית? כשהתחפשתי שנה שעברה למורה ויקינגית סאדיסטית בשיעור אנגלית. קנית בגד? לא יודע :S אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אין לי מושג הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא ממש אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא זוכר האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? שניים קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אתמול, מחבר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אין לי כוח לבדוק (זה שלמעלה עשיתי מהזכרון
) מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שעון מעורר, שיחות, SMSים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אין לי מושג למה אתם אוהבים את הבית? כי יש בו מוזיקה וחדר באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קרוואן? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת לדירה יותר גדולה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? משהו לשמוע מוזיקה דרכו האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?אין לי מושג :S כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 10 שנים משהו כזה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? לא עושים שאלונים ארוכים, מפגרים וסוטים זה בטוח. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף זו תרופת סבתא? :S מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? ההורים שלי ושני האחים שלי והכלבה שלי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מאוחר מדי לצערי אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כל פעם משהו חדש ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק
שם: גולן תאריך לידה: 26.3 מקום מגורים: חור ליד ת"א צבע עיניים: ירוק-חום צבע שער: חום-שחור גובה: 1.72 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: כל מיני מקומות בmother russia איזה נעליים לבשת היום? עדיין לא נעלתי נעליים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אני רק התעוררתי, לא הספקתי ממש. מה עשה לך את היום? בינתיים אף אחד מי הרס לך את היום? כנ"ל החולשות שלך: יותר מדי הפחדים שלך: יותר מדי הפיצה המושלמת שלך: עם זיתים (WTF??) מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להצליח בפיזיקה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: פאק, שוב התעוררתי/ אני עייף מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אין לי שמץ מתי אתה הולך לישון? נע בין השעות 22:00-3:00 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: גן ילדים (התמימות) ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אין אדם ספציפי פפסי או קולה: קולה (למרות שגם קולה לא אוהב כ"כ) מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא זה ולא זה שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: אף אחד מהם מעשן: לא מקלל: כן שר: כן מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו?|סדגש כן| רוצה ללמוד במכללה? אה??!? היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות? עדיין לא אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? כן, סקסופון, גיטרה קלאסית בערך בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? ---- רחיצה בעירום? כשאני מתקלח :S גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? מה זה טיזר? :S הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ביוכימאי? איזו ארץ תרצה לבקר? שוודיה צבע עיניים אהוב? הכל צבע שיער אהוב? כנ"ל חוץ מג'ינג'י (לא כולל סימון סיימנוס) ארוך או קצר? ארוך גובה? שלי? משקל? שלי? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אתמול בערב (לא הספקתי עדיין לאכול ארוחת בוקר) התנשקת? מזמן התאהבת? קורה
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)