שאלוןןןן

Beyond The Veil

New member
אני לא מאמינה שקרה לי כמו לאיתי ../images/Emo6.gif

איתי בוא נהיה מוגבלים ביחד, הולך?

אזירפאל

New member
משעמם לי

שם: אלעד. תאריך לידה: 27.1.89. צבע עיניים: חום. צבע שער: חום בהיר. גובה: מטר שבעים ומשהו. ימני או שמאלי? ימני. המוצא שלך: אשכנזי. איזה נעליים לבשת היום? שורש. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? כל מיני. מה עשה לך את היום? קמתי ממש מאוחר. מי הרס לך את היום? אף אחד. החולשות שלך: אוכל.
הפחדים שלך: מוות של אנשים וכאלה. הפיצה המושלמת שלך: פטריות, בצל, תירס. לא מת על פיצה באופן כללי. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעשות משהו מועיל. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שבא לי להמשיך לישון. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אין לי מושג. מתי אתה הולך לישון? יותר מדי מאוחר. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יותר מדי. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: חברה שלי. פפסי או קולה: לא אוהב קולה בכלל. מקדונלדס או ברגר קינק: מעולם לא אכלתי ברגר קינג, ואני ממש אוהב מקדונלדס, אז...
דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: מה ההבדל?
שוקולד או וניל: שוקולד. קפוצ'ינו או קפה: קפה. מעשן: לא. מקלל: בקטנה. שר: לעתים קרובות. :X מתקלח כל יום? כן. התאהבת פעם? ברור. אתה מאוהב עכשיו? כן. רוצה ללמוד במכללה? לא רוצה ללמוד במכללה. :) היית רוצה להתחתן? כן. אתה מאמין בעצמך? כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא. אתה פריק של בריאות? לא עד כדי כך. אתה מסתדר עם ההורים? בדרך כלל. אתה אוהב ברקים? מאוד. אתה מנגן על משהו? כן- עוגב ופסנתר. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן. עישנת? לא. סמים? לא. יצאת לדייט? כן. נדלקת על מישהו? לא. רחיצה בעירום? במקלחת.
גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? לא יודע. הרביצו לך פעם? כן. גנבת מחנות פעם? מזמן. רצית למות? לא. נפגעת ממישהו? ברור. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? וטרינר. $: איזו ארץ תרצה לבקר? גרמניה. צבע עיניים אהוב? לא ממש משנה לי. [: צבע שיער אהוב? כנ"ל. ארוך או קצר? באמצע. גובה? כנ"ל. משקל? גם. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בלילה. אכלת? לפני שעה בערך. התנשקת? השבוע. התאהבת? לפני הרבה זמן. נשבר לך הלב? גם. צחקת? קודם. בכית? |ספויילרים להארי פוטר השביעי| אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? השבוע. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? השבוע. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? אף פעם לא עישנתי. שתית משקה אלכוהולי? ביום שישי. השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? גם. היית במועדון? לפני הרבה מאוד זמן. לבשת חצאית? אף פעם.
קנית בגד? השבוע. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כנ"ל.
הקדישו לך שיר? לא יודע. שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה דקות. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? משתדל שלא. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? מאתיים ומשהו אני חושב. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? הנוכחי הוא השלישי. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מידידה, קיבלתי לפני שעה בערך. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אין לי כוח לבדוק. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, אסמסים ושעון מעורר. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? קציצות, פסטה. למה אתם אוהבים את הבית? כי כיף בו.
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה לא שוממת.
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כל דבר שהוא לא דירה. :X כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב, או עוגב. לא יודע. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא נראה לי. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 12 שנים בערך. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אין לי יותר בית ספר.
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כל הדברים המקובלים. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? שני הורים ושני אחים (בנוסף אלי). מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא הכנתי ש"ב כבר הרבה מאוד זמן. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ניקיון בעיקר.
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

lacrimosa girl

New member
עוגב! ../images/Emo99.gif

הייתה פעם ילדה, קראו לה חגב, היא תמיד הלכה לישון עם עוגב על הגב...

lacrimosa girl

New member
כן ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

ואז נוכל להחביא את תומאס במשכננו המשותף [אין לכם מושג כמה הסתבכתי בלכתוב את 2 המילים האלו ><
] ונעגוב עליו עם העוגב באופן חופשי?
[חלום ליל קיץ זה מחזה גאוני ^^]

The Fantasy

New member
XDDD כמובן ../images/Emo3.gif

ננקה גם את העוגב עם מגב ונשתול עליו חצב וננתח את המצב יחד עם הצב שיש לו גם זנב ויש לו גם גב! וואו אני מכירה גם ארנב שיודע לשתות חלב!
אני יכולה להמשיך ככה כל היום

lacrimosa girl

New member
כן זה חרוז מוצלח ../images/Emo6.gif

היום במד"א: |מיכאל|: פגיעה קהה/מעיכה - למשל, כשמשהו נופל עליכם. |אני|: כמו עוגב!! |כולם|:
יש לי עוגב אני מנגנת בו את "סתיו"
שזה בעצם רקוויאם לחגב
שנמעך תחת מגב הוא סובל מפגיעת גב אז ניתן לו ענב ואם הוא ייחנק
נשלח אותו למד"א להיבדק בגלל שהמרפאה/קופת חולים זה בלוק שלם ליד
אבל אנחנו לא מכניסים מישהו בלי שוקולד ביד
עלומה קצת מטורפת כאן, זה האוויר של התחנה שמקורר ממזגן בן 35 שנה אבל מסתבר שהוא עובד, הותיק כי בסוף אני תמיד מתחפרת בתוך התיק
חרגתי מהחרוז המקורי, אין ספק
ולא כדאי מהחלון לזנק כי גם אם תקפצי מ8 קומות יש מצב שתנחתי על גב של מכוניות וכולה תשברי יד, או רגל, או אף ולחובש יהיה עוד סיפור לבניו אני סיימתי כאן היום, זה כבר ממש מטופש הלכתי לישון, ולחלום על חומש.

The Fantasy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif!!!!!!!!!!

גאון
!

ICED EARTH MOFOs

שם:רועי תאריך לידה:24.1.90 מקום מגורים:שכונה של אשכנזים בפתח תקווה :p צבע עיניים:חום :( צבע שער:חום :( גובה:מטר שבעים ומשו ימני או שמאלי? גם וגם. המוצא שלך:פולני רוסי וטריפולטאי איזה נעליים לבשת היום? הריף המעוכות שלי על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? שירלי :< היא חוזרת מחר! מה עשה לך את היום? המ, לא עשו לי את זה היום היום. מי הרס לך את היום?כנל לדעתי החולשות שלך: אוה... הפחדים שלך: אנערף. הפיצה המושלמת שלך: אכילה כשאני רעב. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:לא מדבר על זה. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:אוך אין לי כוח להשתין עכשיו מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך: אין לי כזה לדעתי. מתי אתה הולך לישון? כשאני עייף הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לוידע ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לשירלי :< פפסי או קולה:שניהם מקדונלדס או ברגר קינק:קינק דייט לבד או בקבוצות:לבד מזה אורגיה המונית<? ליפטון אייס תיי או נאסטי:שניהם קקה. שוקולד או וניל: וניל. קפוצ'ינו או קפה:אנערף. מעשן:לא מקלל:חחחח שר:חחחחחחחחחחחח מתקלח כל יום?כה התאהבת פעם?אני כרגע ברוך השם. אתה מאוהב עכשיו?יאפ ברוך השם רוצה ללמוד במכללה?לא היית רוצה להתחתן?כה אתה מאמין בעצמך?אני חושב אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא מקבל, נותן. אתה פריק של בריאות?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מסתדר עם ההורים?חחחחחחחחחח אתה אוהב ברקים?חחחחחחחחח סתם, זה חמוד כזה. אתה מנגן על משהו?גיטרה.. בחודש האחרון:ניגנתי על משו. :p שתית אלכוהול?כה עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא דייט, אבל יצאנו נדלקת על מישהו?חח רחיצה בעירום?ברור, למה החודש? היום. גנבת משהו?כה היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?חחחחחחחחחחחחחחחחח הרביצו לך פעם?ברור, כמו לכל ילד נורמלי. גנבת מחנות פעם?כה רצית למות?כה נפגעת ממישהו?כה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?כה, טוב זה כבר לא מצחיק. המ, עוד לא סגור על האופציה האולטימטיבית. איזו ארץ תרצה לבקר?מלא למא מלא מלא צבע עיניים אהוב? של שירלי האמת צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?ארוך גובה? מטר ושני במבות עם פילטר סיגריה. אנערף. משקל?כמו של כרוב עם 17.7 עלים. מתי בפעם האחרונה..עשיתי קקה? אתמול. יצאת מהבית?היום. אכלת?קודם התנשקת?יום ראשון התאהבת?לפני יותר משנה וחצי. נשבר לך הלב?לא חושב שנשבר לי. צחקת?היום אני חושב בכית?לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום חיבקת מישהו/י?היום, חיבוק שלום כזה. עישנת?מי זוכר שתית משקה אלכוהולי?אתמול לדעתי. השתכרת?לא השכרתי. שכבת עם מישהו/י?כנל היית במועדון?חחחחחחח כיתה ג' נראלי. לבשת חצאית?שנה שנתיים קנית בגד?לא זוכר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום. הקדישו לך שיר?בהופעה האחרונה של החברים שלי. שיפרו לך את המצברוח?אנערף מה דעתך על מכת הסלולרי?שזה לא מגניב. האם את דבוקה לפלאפון?עם דבק 3שניות אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?מזאת אומרת? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?600 נראלי אחרי פולין האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הבעל. סתאם, ההורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?יותר מדי. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?משירלי, לפני השייט ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?אבא נראלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)להקפיץ חביתיות בבקרים, מזה השטויות האלה? איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?הטעים שבו. למה אתם אוהבים את הבית?אוי נו, למה אמשך זונה? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג'. כאילו, קופסא של קוטג'. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?של יו הפנר. יותר מדי שרמוטות. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעם אחת בחיים שלי, לפה, ומכל מיני סיבות נו מה, תחקיר בטחוני? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?נייר טואלט, אחרת מה אני אעשה אחרי שאני אחרבן? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?מה לא כולל המשפחה, משפחה בדרך כלל גרה יחד יא סתום. ולא לא מעדיף. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?חודש? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?משחקים דמקה עם יונות דואר. אה לא סליחה זה כשאני בבצפר, עושה טורניר סטריפ דוקים עם העובדים של הזבל. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק עוף זה אוכל מה קשור סבתא, ומי שותה חלב עם דבש, אולי זאת הסיבה שאתה חולה. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אוי נו, תמות. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?חחחחחחחחחחח מי מכין שיעורי בית. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?מטליות? פהההה סתאם, מה שבה ואמא זורקת ואני לא מצליח להתחמק. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?האמת שכה. איזה מזל שנגמר, יש לי קקה לחוץ.

A Hilit

New member
יאללה נענה..

שם: הילית תאריך לידה: 5 אוק' מקום מגורים: נתניה
צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: מטר שישים ומשו ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: תמניה שלמה
/M\
איזה נעליים לבשת היום? של צופים חח כתומות קרועות כאלה.. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על הגילוי ראשג"דית שלי..עזבו, מסובך מה עשה לך את היום? לגלות מי הראשג"דית שלי
מי הרס לך את היום? בהתחלה שעבדנו עלינו עם הראשג"ד למרות שהוא היה סבבה כזה.. החולשות שלך: חתולים. אוכל. ואממ..דיגי, נו שעושים כזה נעים בגב.. הפחדים שלך: חתולים מתים ו..זהו בעיקרון אפילו על זה התגברתי הפיצה המושלמת שלך: כמעט בלי גבינה, עם טונה, תירס ותבלין מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: טוב אני מדריכה ו' בנים שנה הבאה חח המטרה שלי להביא כמה שיותר חניכים.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוף..עוד פעם ישנתי על הבטן.. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? שיער נדמה לי [תלתלים כזה
]..ושאני שחורה חח מתי אתה הולך לישון? בתקופה הזאת? 6 בבוקר ככה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הכי הכי הכי? לא ממש עולה לי כרגע.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לצוות המושלם שלי! צוות ו' אימפריה! /M\ פפסי או קולה: קולה
מקדונלדס או ברגר קינק: וואי קשה..לא יודעת נו
דייט לבד או בקבוצות: לבד מה הקטע? ליפטון אייס תיי או נאסטי: איכס על שניהם..עדיף נאסטי אם כבר.. שוקולד או וניל: שוקולד. כי הוא שחור
קפוצ'ינו או קפה: קפההה..
מעשן: איכ מקלל: חח כשצריך..וגם כשלא
שר: אהא מתקלח כל יום? פחחח >< מצחיקה התאהבת פעם? אינדיד.. אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? מאוד.. היית רוצה להתחתן? לא כרגע >< אתה מאמין בעצמך? בדברים מסויימים..לפעמים כן ולפעמים לא אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה זה "מקבל"? השאלה אם יש לי.. ואממ כן, די הרבה למעשה.. אתה פריק של בריאות? חח לא אתה מסתדר עם ההורים? ככה ככה..בד"כ כן אתה אוהב ברקים? לא מלהיב אותי.. אתה מנגן על משהו? גיטרה, תופים, בס..מה שבא ליד.. וגם על העצבים ועל המיקרופון.. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא זכור לי..לא חושבת עישנת? איכ סמים? איכ יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא חושבת.. רחיצה בעירום? חח היום! יואו זה היה כזה מגניב..אחרי הרבה מאוד זמן שלא התקלחתי.. והייתי לבד בבית אז התקלחתי עם דלת פתוחה איזה פנאן... גנבת משהו? לקחתי כוס פלסטיק מהשופרסל.. נדמה לי שהקופאית רצתה לצעוק עליי בגלל זה, לא'דעת יצאתי משם בלי לשים לב למה שהיא רצתה ממני בכלל.. היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? גם לא
הרביצו לך פעם? כן. אבל לא יצאתי פראיירית אף פעם
גנבת מחנות פעם? אני חושבת שכן.. רצית למות? מממפפ לא חושבת נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מנקה מסטיקים מהמרצפות..תמיד חלמתי
איזו ארץ תרצה לבקר? פינלנד כמו רבים מפה ואמ..אוסטרליה צבע עיניים אהוב? ירוק
צבע שיער אהוב? שחור..רגיל כזה ארוך או קצר? לבנים ארוך גובה? מהמטר שבעים למרות שממש לא אכפת לי.. משקל? משקל שלי או משקל אהוב מה השאלה? >< מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה דק' רק חזרתי.. הייתי כל היום בהרצליה בגילוי ראשג"ד אכלת? אכלתי שם לפני כמה דק' במקדונלדס התנשקת? וואי.. אממ נדמה לי כמה חודשים חח התאהבת? מזמאן..שנתיים, אולי יותר נשבר לך הלב? שנתיים, אולי יותר צחקת? אני מצחיקה את עצמי כל הזמן בכית? לא'דעת נו..יכול להיות שאתמול בלילה אני כבר לא זוכרת..או שהיום בצהריים אויש מה זה השאלות האלה?!
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמרתי לחברה שלי שאני חולה עליה במסנג'ר אם זה נחשב.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היא גם החזירה לי אם זה נחשב.. חיבקת מישהו/י? את הצוות שלי ^^ כפרעל האנשים האלו! עישנת? עישנתי בייגלה לפני שבוע במסיבה של חברה..לא מומלץ
שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת כבר..זה היה ממש מזמן השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אתמול, עם כל השכונה מה? היית במועדון? במסיבת סיום שלנו, ב19 ביוני ככה לבשת חצאית? וואי זה אני כבר ממש לא זוכרת.. קנית בגד? אחותי קנתה והביאה לי אם זה נחשב..לפני כמה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? זה באמת לא קרה הרבה זמן.. הקדישו לך שיר? אני בד"כ זאת שמקדישה שירים לאנשים בהופעות וכאלה..אבל חברה ערסית שלי מקדישה לי כל הזמן את "עדים לנו כוכבי מרום" שיר חזק! /M\ שיפרו לך את המצברוח? היום =] אחרי הגילוי [האמיתי] של הראשג"דית מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אה אז עכשיו השאלון מנוסח בלשון נקבה? אממ טוב, אני לא מדברת הרבה בטלפון.. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? מאתיים חמישים ומשו נדמה לי.. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אם אני ממש מגזימה אז אני משלמת..אין לי בעיה עם זה, בד"כ ההורים משלמים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? אממ שלושה נדמה לי, גנבו לי פעמיים ועוד פעם אחת ששידרגתי אז..כן, שלושה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?טוב האחרונה שרשומה זאת לא האחרונה שקיבלתי כי אני תמיד מוחקת אבל האחרונה שקיבלתי הייתה מאחת מהצוות שאמרה לי באיזה שעה לבוא לשבט ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאבא, היום כשהוא בא לקחת אותנו חזרה הביתה אז הוא התקשר כשהוא הגיע לאסוף אותנו ב21:16 מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) תזכורות ביומן ושעון מעורר אם יש משהו חשוב.. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצלללל
היום אכלתי איזה שישה למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שאני אוהבת?
סתם..כי הוא ביתי כזה מה את רוצה שאני אגיד? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה, שתי קומות ועליית גג באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירה שוממת בבית קומות אבל אני מניחה שאני אחיה במקום כזה באיזשהו שלב בחיים.. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת, כשהייתי בת 3 וחצי עברנו מנורדאו כי הבית החדש היה הרבה יותר נוח ויותר קרוב לבצפר, עברנו לשכונה ליד אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אויש עוד פעם השאלה עם האי הבודד? טוב אני מניחה שהייתי לוקחת איתי גיטרה אומשו כי לשרוד אני כבר יודעת איך..
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא ממש..אני יותר מעדיפה את הבית, הוא בד"כ ריק כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כבר 12 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב, טלויזיה, גיטרה, הדברים הרגילים.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כלום מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבאמא, אח אחות ועד לפני שנה גם חתול
אה ואני..חמש נפשות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אוהו למה להזכיר את זה למה? יש לי מלא ואני רק בהתחלה..אני עושה בד"כ מאוחר בלילה כי אלו השעות שאני ערה בהן כרגע אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? רק שטיפת כלים ועם זה אין לי בעיה, לפעמים גם כביסה אבל זהו.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? אני מתה על הבית..ועם האנשים בו שתמיד עסוקים ומשאירים לי אותו ריק
פיי איזה שאלון מתיש

אני לא מצליחה להרדם..:(

שם: מירית תאריך לידה: 20.1.87 מקום מגורים: ערד... צבע עיניים: חום -ירוק צבע שער: שחור [כרגע עם גוון אדום..:[ ] גובה: 176 בערך... ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: סבים מעירק..חח D: איזה נעליים לבשת היום? סנדלי שורש על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? כל מה- על הציונים המחורבנים שסידרתי לעצמי..:) מה עשה לך את היום? קניתי שוקו בסופר D: מי הרס לך את היום? ששש לא לדבר על זה.. החולשות שלך: אמ הפחדים שלך:אממ הפיצה המושלמת שלך: יו זה יותר מידי קשה..:\ מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: -למה?- מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ה-מה? מתי אתה הולך לישון? עוד מעט הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אממ. לא נראה לי שאני ממש מתגעגית למשהו.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאף אחד. אולי לכלבה שלי פטל [ואני בבית עכשיו חח] פפסי או קולה: קוקה קולה
מקדונלדס או ברגר קינק: מקדולנדס דייט לבד או בקבוצות: מה זה דייט? ליפטון אייס תיי או נאסטי: איכ :| שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: גם וגם D: מעשן: לא מקלל:כן שר:לא מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?רוצה.. רציתי.. ואני לומדת.. אבל לא הולך :((((((( היית רוצה להתחתן? לא. אתה מאמין בעצמך?לא. אתה מקבל הפרעות נפשיות?D: אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?לא ממש ובערך אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו?אממ. יד לי גיטרה אבל היא מסכנה:( בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא. מה זה? D: נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כן. קצת קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כן. גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?מתה איזו ארץ תרצה לבקר?ארץ המתים. נראה איך שם.. צבע עיניים אהוב? כחול, א-פ-ו-ר. ירוק. צבע שיער אהוב?שחור. ואני רוצה לצבוע לכחול. וזה. ארוך או קצר? ארוך גובה?176 משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?בערך בתשע התנשקת? אף פעם. או יותר נכון- לעולם לא. התאהבת? :( מזמן פוי. נשבר לך הלב? עדיין צחקת?היום בכית?אמ.אתמול.פיכס אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אףפעם מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך??... לא זוכרת אולי פעם מזמן מזמן חיבקת מישהו/י?לפני כמה שבועות... עישנת?--- שתית משקה אלכוהולי? חודש.. השתכרת?מזמן.. לפני כמה שנים שכבת עם מישהו/י?מה זה?.לשכוב לישון כאילו? D: היית במועדון?בחודש יוני..חח לבשת חצאית? אתמול קנית בגד?._. וזו החצאית ההיא אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?ל-א. הקדישו לך שיר? אמרו שיעשו את זה אבל לא עשו. שיפרו לך את המצברוח?לאנו מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא.זה כזה דבילי אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?ממ לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?150שח האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?1. זה הראשון שלי... קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מנוקס. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שעון מעורר, שיחות SMS איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?עוף ממולא עם תפוא וכאלה למה אתם אוהבים את הבית? כי יש קורת גג. הבית הזה פיכסה. אדריכל טיפש מי שתכנן אותו. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' דו משפחתי עם אקוסטיקה בתחת באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? ממ..לוידעתת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? עברנו רק בתך העיר, מבינין לבינין ולפה,. 3 פעמים. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?איזה ספר. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לודיעת כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?3וחצי שנים נראה לי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? חולים. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 2אחים 2 הורים וכלבה חמודונת בשם פטל D: מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? ככללל הזמן אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כביסה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לא. הוא דפוק D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

en li shem 7

New member
../images/Emo3.gif

שם: הדר. תאריך לידה:19.2 מקום מגורים:ירושלים. צבע עיניים:חום. צבע שער:*שיער, חום. גובה:170-1 ס"מ. ימני או שמאלי?ימנית. המוצא שלך:מזרחית
. איזה נעליים לבשת היום?*איזה נעליים נעלת היום, ונעלי אצבע. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?לא עניינכם|אף|. מה עשה לך את היום?אפחד. מי הרס לך את היום?אפחד. החולשות שלך:חחחחחחחח הפחדים שלך:ם.0 הפיצה המושלמת שלך:עגבניות עם תבלין לפיצה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אופטימיות, טאקט והחלטיות. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:זה המחשבה הראשונה -->ם_0 מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?יד? מתי אתה הולך לישון?מאוחר. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:חחח ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:אני מפהקת עכשיו. פפסי או קולה:לא זה ולא זה
. מקדונלדס או ברגר קינק:צמחונים. דייט לבד או בקבוצות:חח בקבוצות X:. ליפטון אייס תיי או נאסטי:מזה ליפטון אייס תיי? מישהו פה ניסה להתלהב שהוא מכיר חברה. שוקולד או וניל:שוקולד. בעצם תלוי, בשוקובו אני מעדיפה את השוקובו הלבן, כי בשוקולד יש יותר מדי שוקולד. אבל בגלידה רגילה אני אעדיף את השוקולד, הוא פשוט יותר טעים. קפוצ'ינו או קפה:לא זה ולא זה. מעשן:איפה מעשן? מקלל:נע. שר:נראה לי שכולם שרים. מתקלח כל יום?כן. התאהבת פעם?כן. אתה מאוהב עכשיו?לא. רוצה ללמוד במכללה?כן. היית רוצה להתחתן?כן/לא. אתה מאמין בעצמך?כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות?מאיזה סוג? אתה פריק של בריאות?כן חחחחחחחחחחח. אתה מסתדר עם ההורים?כן. אתה אוהב ברקים?כן. אתה מנגן על משהו?כן. בחודש האחרון: שתית אלכוהול?העברי או הלועזי? עישנת?לא. סמים?לא. יצאת לדייט?לא. נדלקת על מישהו?לא. רחיצה בעירום?לא. גנבת משהו?לא. היתשכרת פעם?*השתכרת. לא. קראו לך טיזר?מה זה? הרביצו לך פעם?כן. גנבת מחנות פעם?כן. רצית למות?כן. נפגעת ממישהו?כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לא יודעת. איזו ארץ תרצה לבקר?אנגליה
. צבע עיניים אהוב?כל צבע? צבע שיער אהוב?שחור. ארוך או קצר?תלוי, לרוב ארוך. גובה?גבוה כמה שיותר
. משקל?תלוי. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?ם_0 אכלת?היום. התנשקת?או, מזמן. התאהבת?נו מה נשבר לך הלב?|-) צחקת?היום. בכית?לא היוםXD. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אהא. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אהא. חיבקת מישהו/י?חחחח שכחתי שהשאלות הם 'מתי בפעם האחרונה'. עישנת?אממ חודש שעבר? איכס, זה כבר מגעיל. שתית משקה אלכוהולי?שישי האחרון. השתכרת?לא יודעת. שכבת עם מישהו/י?0.פ היית במועדון?פ.ם לבשת חצאית?לפני כמה ימים. קנית בגד?מוצ"ש האחרון. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מאיפה לי הקדישו לך שיר?הומ. לא יודעת. שיפרו לך את המצברוח?היום :p. מה דעתך על מכת הסלולרי?רע :) האם את דבוקה לפלאפון?כן האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?280:S? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הלוואי והיה לי לשלם:/ כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?נראה לי 4-5 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?רועי, Freedom Shepherd ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?ליבנת <: מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)סמסים. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?אפונה <: למה אתם אוהבים את הבית?כי הוא הבית שלי? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?וילה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעמיים אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?חס וחלילה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?13 שנים, נראה לי. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?בצל ודבש לשיעול :( זה מגעיל מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?6 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושים אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?הכל? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם כן

יאללה גם ככה משעמם לי P:

שם: עסיה תאריך לידה: 14-12-89 מקום מגורים: כפר קמא צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 165 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: צ'רקסי איזה נעליים לבשת היום? סתם כפכפים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עלייך! מה עשה לך את היום? עוד יום משעמם בעע מי הרס לך את היום? ךלחעק'קרלף,קלתךףכקףך החולשות שלך: שיער ארוך!! הפחדים שלך: לעשות תאונה כלשהי ולהישאר בחיים נכה או משו... הפיצה המושלמת שלך: ירקות! מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתקבל לשנקר המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוכל! XD מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הריס שלי XD מתי אתה הולך לישון? שונה כל פעם....ועכשיו עדיין לא הלכתי לישון P: הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: נממממ....הרבה דבריםםםםם ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אף אחד P: פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: השאלה הזאת לא בשבילי P: ליפטון אייס תיי או נאסטי: בעע שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן:לא מקלל:מי לא שר:מי לא....(כשאף אחד לא שומע XD) מתקלח כל יום? לא פעם בשנה (מההה!? אנו חוסכים מים!) התאהבת פעם? מי לא אתה מאוהב עכשיו? איווס? D: פחחח סתם P: רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? מתישהו כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? אני הפרעה נפשית בעצמי אתה פריק של בריאות? כן לאחרונה אתה מסתדר עם ההורים? כן בסוף אתה אוהב ברקים? ברקים? כאילו האלה בחורף?? הם קטלניים אתה מנגן על משהו? נופ בחודש האחרון: שתית אלכוהול? גם לא בחיים עישנת? P: סמים? לא יצאת לדייט? ------- נדלקת על מישהו? מי לא רחיצה בעירום? לא אני מתרחצת עם הבגדים!! גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן ): חחחחחחחחח גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? נמממ כן אבל עכשיו אני חשובת שזה מגוחך! נפגעת ממישהו? כן

המשך P:

מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? כמה גדולה אני יכולה להיות??? איזו ארץ תרצה לבקר? פינלנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד צבע עיניים אהוב? ירוק DDDD: צבע שיער אהוב? שחור!! אדום!!!כחול!!! ארוך או קצר?ארוךךךך DDDD: גובה? של מי? משקל? של מה? PPPP::::: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת? בערב לא זוכרת מתי התנשקת?---- התאהבת? -------- נשבר לך הלב?------ צחקת?לפני כמה דקות בכית?עוד מעט על זה שהשאלון הזה לא נגמר! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא אמרתי XS מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא אמרו XS חחחחחחחחחח חיבקת מישהו/י? לא זוכרת XS עישנת?------ שתית משקה אלכוהולי?חראאאאאאםםםם!! השתכרת?^ שכבת עם מישהו/י?^ היית במועדון?^ לבשת חצאית?לפי כמה ימים קנית בגד? לפני איזה שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא אמרתי ולא בטיח הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? שייה...אני לא... אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 ומשו XD האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 D: קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? נהה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?נההה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לזניה למה אתם אוהבים את הבית? כי זה הבית שלי D: באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?סתם בית מכוער XD באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית נמוך כזה ולא בשמיים XD כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? לא עברנו...אנחנו נמצאים באותו הבית D: אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את הבית D: האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא! כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?אני? 17 שנה ויותר P: כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אני במיטה מיללת אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?חלב תוספת דבש יאמי! מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 6 נפשות אבא אמא אח אחד ו3 אחיות כולל אותי P: מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? סיימתי בית סםר עזבו אותי!!!! אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לא הרבהה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כןןן

למעלה