יאללה נענה..
שם: הילית תאריך לידה: 5 אוק' מקום מגורים: נתניה
צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: מטר שישים ומשו ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: תמניה שלמה
/M\
איזה נעליים לבשת היום? של צופים חח כתומות קרועות כאלה.. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על הגילוי ראשג"דית שלי..עזבו, מסובך מה עשה לך את היום? לגלות מי הראשג"דית שלי
מי הרס לך את היום? בהתחלה שעבדנו עלינו עם הראשג"ד למרות שהוא היה סבבה כזה.. החולשות שלך: חתולים. אוכל. ואממ..דיגי, נו שעושים כזה נעים בגב.. הפחדים שלך: חתולים מתים ו..זהו בעיקרון אפילו על זה התגברתי הפיצה המושלמת שלך: כמעט בלי גבינה, עם טונה, תירס ותבלין מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: טוב אני מדריכה ו' בנים שנה הבאה חח המטרה שלי להביא כמה שיותר חניכים.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוף..עוד פעם ישנתי על הבטן.. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? שיער נדמה לי [תלתלים כזה
]..ושאני שחורה חח מתי אתה הולך לישון? בתקופה הזאת? 6 בבוקר ככה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הכי הכי הכי? לא ממש עולה לי כרגע.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לצוות המושלם שלי! צוות ו' אימפריה! /M\ פפסי או קולה: קולה
מקדונלדס או ברגר קינק: וואי קשה..לא יודעת נו
דייט לבד או בקבוצות: לבד מה הקטע? ליפטון אייס תיי או נאסטי: איכס על שניהם..עדיף נאסטי אם כבר.. שוקולד או וניל: שוקולד. כי הוא שחור
קפוצ'ינו או קפה: קפההה..
מעשן: איכ מקלל: חח כשצריך..וגם כשלא
שר: אהא מתקלח כל יום? פחחח >< מצחיקה התאהבת פעם? אינדיד.. אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? מאוד.. היית רוצה להתחתן? לא כרגע >< אתה מאמין בעצמך? בדברים מסויימים..לפעמים כן ולפעמים לא אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה זה "מקבל"? השאלה אם יש לי.. ואממ כן, די הרבה למעשה.. אתה פריק של בריאות? חח לא אתה מסתדר עם ההורים? ככה ככה..בד"כ כן אתה אוהב ברקים? לא מלהיב אותי.. אתה מנגן על משהו? גיטרה, תופים, בס..מה שבא ליד.. וגם על העצבים ועל המיקרופון.. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא זכור לי..לא חושבת עישנת? איכ סמים? איכ יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא חושבת.. רחיצה בעירום? חח היום! יואו זה היה כזה מגניב..אחרי הרבה מאוד זמן שלא התקלחתי.. והייתי לבד בבית אז התקלחתי עם דלת פתוחה איזה פנאן... גנבת משהו? לקחתי כוס פלסטיק מהשופרסל.. נדמה לי שהקופאית רצתה לצעוק עליי בגלל זה, לא'דעת יצאתי משם בלי לשים לב למה שהיא רצתה ממני בכלל.. היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? גם לא
הרביצו לך פעם? כן. אבל לא יצאתי פראיירית אף פעם
גנבת מחנות פעם? אני חושבת שכן.. רצית למות? מממפפ לא חושבת נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מנקה מסטיקים מהמרצפות..תמיד חלמתי
איזו ארץ תרצה לבקר? פינלנד כמו רבים מפה ואמ..אוסטרליה צבע עיניים אהוב? ירוק
צבע שיער אהוב? שחור..רגיל כזה ארוך או קצר? לבנים ארוך גובה? מהמטר שבעים למרות שממש לא אכפת לי.. משקל? משקל שלי או משקל אהוב מה השאלה? >< מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה דק' רק חזרתי.. הייתי כל היום בהרצליה בגילוי ראשג"ד אכלת? אכלתי שם לפני כמה דק' במקדונלדס התנשקת? וואי.. אממ נדמה לי כמה חודשים חח התאהבת? מזמאן..שנתיים, אולי יותר נשבר לך הלב? שנתיים, אולי יותר צחקת? אני מצחיקה את עצמי כל הזמן בכית? לא'דעת נו..יכול להיות שאתמול בלילה אני כבר לא זוכרת..או שהיום בצהריים אויש מה זה השאלות האלה?!
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמרתי לחברה שלי שאני חולה עליה במסנג'ר אם זה נחשב.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היא גם החזירה לי אם זה נחשב.. חיבקת מישהו/י? את הצוות שלי ^^ כפרעל האנשים האלו! עישנת? עישנתי בייגלה לפני שבוע במסיבה של חברה..לא מומלץ
שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת כבר..זה היה ממש מזמן השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אתמול, עם כל השכונה מה? היית במועדון? במסיבת סיום שלנו, ב19 ביוני ככה לבשת חצאית? וואי זה אני כבר ממש לא זוכרת.. קנית בגד? אחותי קנתה והביאה לי אם זה נחשב..לפני כמה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? זה באמת לא קרה הרבה זמן.. הקדישו לך שיר? אני בד"כ זאת שמקדישה שירים לאנשים בהופעות וכאלה..אבל חברה ערסית שלי מקדישה לי כל הזמן את "עדים לנו כוכבי מרום" שיר חזק! /M\ שיפרו לך את המצברוח? היום =] אחרי הגילוי [האמיתי] של הראשג"דית מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אה אז עכשיו השאלון מנוסח בלשון נקבה? אממ טוב, אני לא מדברת הרבה בטלפון.. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? מאתיים חמישים ומשו נדמה לי.. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אם אני ממש מגזימה אז אני משלמת..אין לי בעיה עם זה, בד"כ ההורים משלמים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? אממ שלושה נדמה לי, גנבו לי פעמיים ועוד פעם אחת ששידרגתי אז..כן, שלושה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?טוב האחרונה שרשומה זאת לא האחרונה שקיבלתי כי אני תמיד מוחקת אבל האחרונה שקיבלתי הייתה מאחת מהצוות שאמרה לי באיזה שעה לבוא לשבט ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאבא, היום כשהוא בא לקחת אותנו חזרה הביתה אז הוא התקשר כשהוא הגיע לאסוף אותנו ב21:16 מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) תזכורות ביומן ושעון מעורר אם יש משהו חשוב.. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצלללל
היום אכלתי איזה שישה למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שאני אוהבת?
סתם..כי הוא ביתי כזה מה את רוצה שאני אגיד? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה, שתי קומות ועליית גג באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירה שוממת בבית קומות אבל אני מניחה שאני אחיה במקום כזה באיזשהו שלב בחיים.. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת, כשהייתי בת 3 וחצי עברנו מנורדאו כי הבית החדש היה הרבה יותר נוח ויותר קרוב לבצפר, עברנו לשכונה ליד אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אויש עוד פעם השאלה עם האי הבודד? טוב אני מניחה שהייתי לוקחת איתי גיטרה אומשו כי לשרוד אני כבר יודעת איך..
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא ממש..אני יותר מעדיפה את הבית, הוא בד"כ ריק כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כבר 12 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב, טלויזיה, גיטרה, הדברים הרגילים.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כלום מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבאמא, אח אחות ועד לפני שנה גם חתול
אה ואני..חמש נפשות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אוהו למה להזכיר את זה למה? יש לי מלא ואני רק בהתחלה..אני עושה בד"כ מאוחר בלילה כי אלו השעות שאני ערה בהן כרגע אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? רק שטיפת כלים ועם זה אין לי בעיה, לפעמים גם כביסה אבל זהו.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? אני מתה על הבית..ועם האנשים בו שתמיד עסוקים ומשאירים לי אותו ריק
פיי איזה שאלון מתיש