M..M..McWeekend

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifRJA-Face Down ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאע מזליישן טוביישן! את לא בי"ב יותר! מוקעקעקעקעעעעעעעעעעעעעעעעעעע סתםסתם
לאביה ביאאאאאאאאאאץ'
מיקס
אני להתגעגע לנייר טואלט הזנותי שלי

just orr

New member
חחחחחחחחח "אתם מכה שלא כתובה בתנ"ך" XDD

אהבתי את הציטוטים
וואי מיקי מזל טוב D:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif WTF איז רונדווו?!?@#%?^

><" הדבר הכי קרוב שלנו לסיום זה הכביכול אודישנים שלנו היום לטקס סיום שהוצאתי בי היום את השחקנית שבי והיה מעולה DD: |מתלהב| XDDDD הציטוטים
הפרק עם ג'ואי ורוס בחברים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif כמו שלא ידעתי מה

זה footie ><"

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כה הסלנג הבריטי המטומטם הזה XD

הי וואנטס טו וואצ' סום פווווטי און דה טלי!!
ורונדו כפרה, זה משהו שכל הי"בניקים עושים בסוף שנה.. הם משתלטים על בצפר כביכול, ואז יש גם צעדה כזאת שהם במכוניות וזורקים ביצים וכאלה (למרות שאצלינו זורקים ביצים כל השנה)... הם הורסים את הבצפר כדי להשאיר חותם כזה XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עובדה שאני ב-י"ב ולא היה לי מושג

><" ואף פעם לא עשו את זה אצלנו ובגלל שכולם אצלי בשכבה פחדנים זה גם לא יקרה

Little McMickey

New member
חח זה דבר שעושים בסוף הלימודים

כל אלה שיש להם מכוניות נוסעים בהם ברחבי העיר ובעיקר ליד הביצפר וצופרים זורקים ביצים הכלל

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמק מק מק מקוויקנד [זה כמו..]

טו טו טו טו דורה..XD או דו דו דו דורה..XD איך איך איך איך שרושמים את זה..XDDD אווקי פרשתי
XD
מצעד הלהיטים של מקפליי:
transylvania-mcfly- baby's coming back Five Colours In Her Hair McFly - Crazy Little Thing Called Love McFly - Forget All You Know McFly - He Dont Use Shampoo McFly - Too Close For Comfort
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
plain white ts - umbrella rihanna cover 118 - yael naim - new soul Nickleback - Someday The Fray - How To Save A Life The Colling- Whenever You Will Go Sum 41 - In Too Deep Blink 182 - All The Small Things
הלהקה המגניבה של השבוע:
sum 41 blink 182 plain white ts ונראה לי ששחכתי משהו.. נמממ.. אולי אתן מכירות..XD mcfly
אלבום שחרשתן עליו:
אחלה אלבום..XD
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הדוגמניות
אלופים של החיים
הישרדות
בילי אליוטט!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המבחן מיצ"ב שבסוף גילינו שהוא בכלל אל הולך לתעודה
משהו ששימח:
שחזרתי לפורום, ושדיברתי עם רייבן אחריי שנים שלא דיברתי איתה ~!
שקיבלתי 99 בהבעה
משהו שהעציב:
התאונה שהייתה ליד אחוזם ונהרגה בה מישהי שאני מכירה
ציטוטיה:
ילד ערס מעצבן שאני וחברה שלי עבדנו עליו..XD אנחנו*אז מה? איך החיים?* הוא* דבש, ואצלך נשמה?* אנחנו*חמאת בוטנים..* XDDDDD חברה שלי * איך בכלל אהבת את המנהלת הזאת?*[זה היה אחריי אסיפת הורים] אמא שלה*בר, היא ממש אישיות* אני חושבת לעצמי בראש*אז רגע אפשר לרשום אותה בארץ עיר?* XDDDD היום בשיעור ערבית *המורה בדיוק מדברת על סוחרים* ילד שנכנס*מה סוחר סמים?:-O* המורה* מה כל אחד מדבר מהתחומים שלו?* XDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
רעשיי מחשב..XD
המלצת השבוע:
אל תשפטו אנשים לפי מראה חיצוני..
התמונה הכי חמה:
חמוד
*__*

adiozery101

New member
חיחיח גמלי היה השבועע מיצבבב

חחחחח היה לנו בוחןן מזה טמבללל והוא נתן למורות להיכנס חחחח היה 3 סיפוריםם וקראתי רק1 חיחיחיחיח כי המורות גילו לי בכללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דפוקק איזה בוחןן טמבלל!!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDD

לנו הייתה בוחנת עם שגיאות כתיב LOL XDDDD והסיפור על המכונית ממש עיצבן אותי..><[גם לכם היה על המכונית?] חחחח..

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif המיצב בלשון והבעה ?

גם לי היה מיצב השבוע בלשון והבעה רגע אני בכיתה ח' .. בנות כמה אתן ? וואי עם אני טועה אני יוצאת סופר [
] כאפה [
] ביחד זה יוצא :
|כאפה| וואי כל פעם שאני אצא כאפה אני ארשום את זה .. זה דיי טוב
לא . = אני וההומור הלא מצחיק שלי =

NoNo xD

New member
|תמנו| לא יצאתי כאפה ! מוקעקעקעקע

טוב זה לא היה קשור
חחח אבל לא טעיתי . .ולא יצאתי

למעלה