ילדים זה כאן

אביטלתל

New member
עישון והנקה

מומלץ לעשן כמה שפחות כמובן אבל אם כן מעשנים אז אחרי ההנקה כדי שהשפעת הניקוטין תחלוף ככל שיותר עד ההנקה הבאה

ילדונט

New member
אם תעשני מיד אחרי הנקה

ולא ליד התינוקת, ותשטפי ידיים ופה אח"כ, ולא יותר מכמה סיגריות ביום, אז אני חושבת שזה בסדר. לגבי אלכוהול, גם, מיד לאחר הנקה. אני במקומך (גם אני מניקה) לא הייתי שותה יותר מיחידת אלכוהול אחת ביום (כוס יין/בקבוק בירה אחד). האלכוהול עובר בחלב, אבל באחוזים נמוכים יותר. לישון בלילה? רצוף? עוד שנתיים, אולי. תחזיקי מעמד, עוד כמה שבועות יהיה לך יותר קל, מבטיחה

ילדונט

New member
יש בו אלכוהול?

אם לא, אני מניחה שכן. אני מניחה אבל שיש בו המון קופאין. קחי בחשבון שעכשיו כל מה שאת שותה יגיע גם לתינוקת שאת מניקה. אם רד בול עושה אותך עירנית, אז הוא יעשה גם את התינוקת עירנית. לכן, אם שותה, מיד אחרי הנקה. הכי הכי טוב בהנקה זה מים, אבל זה לא אומר שאת צריכה להתנזר מדברים אחרים. רק הכל במידה, ותהיי עירנית לגבי ההשפעה של מה שאת אוכלת ושותה על התינוקת שלך.

אפרת12

New member
עד כמה שידוע לי, אף אחד לא יודע

מה באמת יש ברד בול. אני לא הייתי לוקחת סיכון

עמית@

New member
זה טעים לך? בעיני זה כל כך מגעיל

שבא למות, כמו "תותית" שעמדה בשמש.

אפרת12

New member
לי../images/Emo35.gif טעמתי פעם אחת שלוק אחד

ואם זה לא היה לא מכובד הייתי יורקת

לגבי אלכוהול-

לפני פסח יצא לי לשתות די הרבה (נשארו כמה בירות לגמור לפני החג) ובליל הסדר גם כן שתיתי כוס מלאה ביין שהפך אותי לקצת מסוחררת. באותו לילה ולמחרת שירי סבלה מכאבי בטן איומים והגענו למסקנה שזה לא יכול להיות המצות בגלל הכמות הקטנה שאכלתי ובגלל שלא עבר מספיק זמן כדי שתסבול מהם. בקיצור, האלכוהול ממש הציק לה. אני לא יודעת איך זה ישפיע על התינוק שלך אבל לא כדאי לך לקחת צ'אנס . לישון כמו מלכה? מה זה בכלל? תספרי לי כשזה יקרה לך.

מתוקה יקרה

ענו לך כבר הרבה תשובות ומה שמעניין אותי זה - למה את כל כך עצבנית? אולי אנחנו יכולות לעזור? לתמוך? סתם לעודד אותך ולשלוח חיבוקים..תרגישי חופשי לכתוב מה עובר עלייך. בשביל זה קיים הפורום הזה.

יעלי ס

New member
קודם כל מזל טוב! ../images/Emo65.gif

אני חושבת שלא יקרה שום דבר אם תעשני פה ושם אם זה באמת יעזור לך להרגע קצת. עם האלכוהול הייתי נזהרת. אני גם לא יודעת למה את מתכוונת לשתות אלכוהול. כמה אלכוהול? אם זה קצת יין מדי פעם אז לא נורא,אבל דברים יותר חזקים כמו וודקה וכל יום ממש לא כדאי. ולשאלה האחרונה-לדעתי כבר לא תוכלי לישון כמו מלכה אף פעם.
תרגישי טוב !

lulyK

New member
אין לי נסיון,

אבל במקומך הייתי נצמדת לתחזית האופטימית של המומחה (ועושה את העמסת הסוכר). שתהיה לידה קלה

אפרת12

New member
יש לי ניסיון רק עם ריבוי מי שפיר

כשבסופו של דבר גם הילד וגם אני יצאנו בסדר. עשיתי העמסת סוכר שיצאה בסדר, ולעובר עשו אקו לב שגם יצא בסדר ונשאר לחכות ולראות האם המומים האפשריים האחרים לא קיימים - והם לא היו. קשה להירגע במצב הזה, אבל כדאי באמת להשתדל להסתמך על דעת המומחה הנוסף. יש מספיק דאגות, לא
... תחשבי על זה שגם החריגה שהרופא הראשון דיבר עליה היא קטנה, וגם הוא דיבר על סיכון של 10% - כש-90% הם בעצם סיכוי שהכל בסדר. מחזיקה המון
שאכן זה יהיה בסדר.

../images/Emo124.gifהרגעה!

לאיתן יש (עדיין,לא עברה) הרחבה בינונית של החדר הלאטרלי השמאלי במח,הוא נולד בשבוע 28,ואחרי שהוא נולד הוא עבר שני CT מח עוד בפגיה,וMRI בגיל חמישה חודשים,ההרחבה קיימת,אבל יש ניקוז של נוזלים=לא ראש מים אלא הרחבה אורגני. גם אם יש ראש מים יש מה לעשות (ניתוח נפוץ להחדרת צינורית ניקוז) איתן כמעט בן ארבע,מתפתח נהדר בהתאם לגילו. היינו ואנחנו עדיין בכלמיני מעקבים ועד עכשיו הוא ממש בסדר
מצרפת תמונה של הפלא
(למרות האיסור,רק כדי שתראי כמה הוא חמוד)

dorlim

New member
אין לי נסיון אבל החשש מובן

שולחת
ומקווה ביחד איתך שהכל תקין

למעלה