קצת לעדכן אותכם !
ראשית יש לי כאבי ראש נוראיים מכל ההתרחשויות היום, אבל יש סוף סביר! 1. האחיינית שלי תשמור על הילדה מיום שני הבא ועד כנראה להודעה חדשה.. 2. בעלי התקשר לפעוטון.. והם לקחו את זה מאוד קשה, אמרו לו שהוא צודק (לפחות לא התכחשו) ... ואמרו שהם מאוד מבינים אותנו ומצטערים שזה מה שהרגשנו ושיש להם עוד עובדת (פשוט הייתה חולה היום) וממחר התינוקת שלי תהיה למעלה בחדר נפרד עם מטפלת צמודה בכל זמן שיהיה משפחתון, ככה היא לא תהיה בקירבת הילדים האחרים וגם לא יפריעו לה... האמת זה מאוד הרגיע אותי, אני מנסה אותם עד שבוע הבא, במילא האחיינית שלי קבעה תוכניות עד השבוע הבא... ואם יהיה בסדר, אז מגניב , אם לא האחיינית שלי תבוא לגור אצלנו ותתחיל לטפל בילדה.. (היא בת 21 אומנם היא לא טיפלה מעולם בילדים, אבל היא בחורה מקסימה עם הרבה רצון טוב, ובכל זאת אוהבת את מאיה מאוד..). אז נראה.. אבל שוב.. זה רק מלמד אותי כל פעם ,למרות אלפי בדיקות ועניניים שאין דבר כזה לסמוך על אנשים, ואמרה פה משהו שצריך לסמוך על המטפלת ולא לבדוק אותה, לצערי, זה לא מבטיח שיהיה בסדר, זה רק מבטיח שאת לא תדעי על זה, וזה לא דרך להתמודד עם דברים, לא לדעת לא אומר.. הכל תקין! ממליצה לכם בחום, כן לבדוק, להגיע יום מוקדם ולהוציא את הילדה, ולא צריך להגיד שבדקתם (אני לא בדקתי, באמת באתי מוקדם כי נראה לי שליום ראשון זה מספיק לילדה קטנה.. ולא יקרה כלום אם בשבוע הראשון לחזרתי לעבודה אעבוד קצת פחות). אבל אני בהחלט יעשה את זה. גם בלי להתכוון... תודה לכולכן.. ואני אעדכן אותכם איך באמת משתנים הדברים.. אני טשושה עייפה וכבר אמרתי שכואב לי הראש, עכשיו רק אגיד שמאוד כואב לי הראש.. לילה טוב !