מזל טוב לאבא הטרי

Simple Sam

New member
כ"כ התרגשתי לשמוע את זה.

אין לי מושג למה,אבל זה ממש שימח אותי ולא הפסקתי לחייך לאיזה שעה. מזל טוב

להורים המאושרים ! ../images/Emo95.gif

המון המון מזל טוב!!! מי ייתן ותגדלו ילד מאושר, בריא ומוכשר (כמוכם!) מאחלת לכם שתהנו ממנו ! קשה לי להאמין שיש לך ילד, אביב... אני עוקבת אחריך עוד מאז היותי בת 12, היום אני אוטוטו בת 25... אהבתי לעקוב אחרי הקריירה שלך, הייתי באינסוף הופעות שלך ובכלל- נראה לי שאני זו שענתה בשנות התשעים על ההגדרה של "ילדת אור הירח"
ועכשיו, הזמן טס, ואתה כבר אבא
מאחלת לך ולשני מכל הלב את כל האושר והטוב שיש בעולם הזה, המון נחת מהבן החדש, ובהצלחה בתפקיד החדש: ההורות!

FUCK YU

New member
מזל טוב :)

עכשיו לאביב המלך יהיה גם נסיך :p חבל , הייתי בטוחה שהוא יעשה לי ילד :| חחחע סתאאם... מזל טוב , איך קוראים לילד ?

../images/Emo85.gifמה? מה פתאום צריך לתת שם לילד

כשהוא יוצא מהבית חולים כדי לרשום בתעודת זהות..

dar feldman

New member
אוי ואבוי רק שלא יעשו לו ברית

איזה מין טקס קניבלי וברברי זה הברית המפגרת הזאת. מי חשב על המנהג המגונה הזה בטח איזה רבי סוטה.. לחתוך לילד בן שמונה ימים את קצה הזין אנשים חולים יש בדת הזאת ואנחנו עוד מקימיים את המצוות שלהם לפעמים אני חושב:אין שכל אין דאגות

אני רואה פורנו אז אני יודע ../images/Emo8.gif

סתם לא ראיתי הרבה זמן וגם כשראיתי זה היה לסביות בלבד! ולפני שאת יורדת עליי תחשבי פעמיים כי גם את ראית פעם

dar feldman

New member
ראשית אני בן

שנית ראיתי פורנו יותר מפעם אחת ושלישית אני מעדיף שיהיה לי זין שלדעתך הוא מכוער אבל בדרך הטבעית כך הוא צריך להראות ולא שיחתכו לי אותו

dar feldman

New member
אה אוקיי שכנעת אותי

קודם כל זה לא שזה מכוער אתה פשוט רגיל לראות את הזין בלי חלק מן העורלה ולכן זה נראה לך מכוער כשיש. שנית זה לא גורע מהעובדה שמדובר בטקס ברברי ומגעיל ואם יש לזין צורה מסויימת כנראה שיש לכך סיבה הגיונית ועדיםפה על הסיבה הדתית האידיוטית

מזל טוב ענקקקקקקקקקק

אינשללה יהיה זמר וכותב כמוך ויפה כמו אישתך, אבל בחיאת שבדיעות שלו שיהיה משו אחר........

למעלה