שמות הילדים בנומרולוגיה

יערה+

New member
גם אני רוצה

ירין וקנין 21.7.2000
לירון וקנין 16.12.2001 תודה לעינת ולרותי יערה, ירין ולירון

יערולה

New member
עוד משהו

אפשר לדעת ע"פ שמותיהם, איך יהיו היחסים בינהם? שוב תודה

עינת

New member
יערה תודה ../images/Emo24.gif

על הלינקים. ירין ילד יצירתי מאוד,בעל אינטלגנציה גבוהה,ישר וישיר אשר זקוק להרבה מרחב מחיה.כושר אירגון וניהול מדהים. קושי אחד שעליו הוא יצטרך לעבוד זו הנטיה שלו לשים חייץ לרגשות (אבל זו בעיה שעם מודעות ניתן להתגבר עליה). לגבי לירון התכונני זה/ו הקטן/ה גדול יהיה... ילד זה נושא את מספר הנצח והוא ישאיר את חותמו בעולם (יצירה כל שהיא,תחום הרוח או לחילופין - פוליטיקה).ילד ים וטבע עם הרבה חופש. מופנם/ת ולא חושף רגשות.אמנם מוקדם להזהיר אבל כשיגיע היום להשמר ולהיות עם יד על הדופק בנוגע להתמכרויות למנהן(שתיה,תרופות.סמים). אור שפע ואהבה עינת

rachell

New member
השמות שלנו ולמה קוראים לנו כך

האם זה בסדר אני לא ממש יודעת מה לשאול תאריך לידה בר 5.12.1996 מיקה 31.12.1999 (מילניום)

יערה+

New member
../images/Emo41.gif לכולם - מידע חשוב ביותר ../images/Emo41.gif

ע"פ מה שכתוב בפורום של עינת, צריך שם+שם משפחה ותאריך לידה. ללא שלושת אלו, אי אפשר לעשות איבחון נומרולוגי. הוספתי את המאמרים של עינת מהפורום שלה, ע"מ שנבין כולנו מהי בדיוק הנומרולוגיה ומה אפשר ללמוד מהשם של צאצאינו. וכמובן אם אתן לא רוצות להחשף, אפשר להפוך את השם למספרים ע"פ הפירוט הזה.
רותי ועינת, אני מקווה שזה בסדר שהעתקתי את המאמרים של עינת לפה, (יותר נכון - הפניתי את המשתתפים למאמרים של עינת), פשוט לתת לכולנו קצת יותר מידע על הנומרולוגיה.

רוצה גם.... ../images/Emo92.gif

בר, (בת) תאריך לידה 2-2-01 שם משפחה משמאל לימין 3,6,2 תודה!

עינת

New member
ליאת של בר

נפלא.בר רגישה,דיפלומטית ותדע לשתף פעולה עם הסובבים אותה. היא בעלת מזג דרמטי וקסם אישי.בסך הכל היא תהיה אשת שלום ושקט הוא מילת המפתח לאושר עבורה.
שפע ו
עינת

עינת, תודה רבה! ../images/Emo99.gif

אהבתי שפתחת במילה "נפלא"! ואני חייבת לשאול, למה התכוונת ב"שקט" כמילת המפתח לאושרה? חוצמזה, שלחתי לך מסר, אני משוכנעת שאת בטח עסוקה עם שלל השאלות אז בזמנך החופשי...

*אתוש*

New member
טוב לאור העידכון אז ככה

בר אטדגי(בן) 17-10-99 נוי אטדגי(בת) 24-12-95

עינת

New member
אתוש

מזל טוב "אייזנברג" הבא הגיע לאויר העולם ,צחוק בצד אבל שמו של בר בשילוב תאריך הלידה נותן לנו איש עסקים ממולח אשר יודע גם להשתמש ברגש ובאינטואיציה כשצריך.אם הוא ישתמש נכון ביכולות שלו אני צופה לו עתיד מזהיר,כיוון שיש לו פוטנציאל כח אדיר. נוי גם היא בעלת מזל ומובטח שתהה לה עזרה במהלך חייה מצד בעלי עמדה וכח. גם היא כאחיה תגיע להצלחה כלכלית ויש לה את כל הסיכויים למצוא אושר ואהבה בחייה.בשלב מסויים בחייה הכל יבוא לה בקלות.היא בעלת מרץ בלתי נלאה ותדע גם לקחת אחריות על חייה. אזהרה אחת לנוי לעתיד,להזהר מ"חברים טובים" אשר יקנאו לה. ואוו אני חושבת שנהנתי לספר לך על ילדייך עוד יותר ממה שאת נהנת לדעת
שפע ו
עינת

*אתוש*

New member
ענת תודה רבה גרמת לי

לפרוח
כמו טווס מאושר וגאוה הלואי ויתגשמו דברייך עכשיו אני בסבב טלפונים להתפאר וכמובן הדפסתי את דברייך לאפרוחים כשיגדלו חודה מקרב לב עשית לי את היום!!!!!!

עינת

New member
יונית

מאי נולדה עם שאיפות ואידאלים גדולים והיא רגישה מעל ומעבר . האינטלגנציה שלה גבוהה מהממוצע ובעלת פוטנציאל אדיר.יחד עם זאת כיוון שתאריך לידתה 11 ושמה המלא נותן 11 יש חשש שתיסכול יהיה חלק בלתי נפרד מחייה כיוון שהיא תתקשה להגיע להחלטיות.אם היה ניתן להוריד את האות י´ משם המשפחה(לפחות בעבורה) הייתי ממליצה על כך בחם כיוון ששמה טוב רק השילוב עם שם המשפחה יוצר את הקושי.
שפע ו
עינת

יונית ש

New member
קודם כל תודה רבה

לא נראה לי שאוכל לשנות את שם משפחתה.. רק אולי לכשתיתחתן... ואני מקווה שלא בקרוב. תודה בכל זאת נעים לקרוא יונית

לאה_מ

New member
אני אשמח לדעת את פרושי השמות של

ילדי: שם המשפחה שלנו במספרים (משמאל לימין) 862399 שמות הילדים ותאריכי לידה: עומר - 21.7.93 שירה (במלרע) - 5.9.96 אורי (בשורוק) - 29.11.00 תודה.

דניאל 23.11.00

דניאל בני נולד ב 23.11.00 בשעה 21:40 שם המשפחה שלנו הוא אסא אשמח לדעת פרטים כליים על אופיו ולאיזה כיוון תעסוקי/מקצועי הוא ילך. תודה, מיטל

למעלה