שרשור היכרות

שרון

אני חושבת שאני אפילו עוברת שלטים כאלה בדרך מהעבודה
בכל אופן, תשלחי לי מסר עם אימייל/טלפון, אני אשמח להיפגש.

MASHY BOSTON

New member
אני מָאשִי מבוסטון

היי לכולם !!! שמי מאשי, בת 29 נשואה לשחר בן 29. אנחנו גרים בשכונת ברוקליין (פרבר של בוסטון). הגענו לבוסטון בעקבות הצעת עבודה והחוזה הוא לשנתיים. בעלי הגיע הנה באפריל וביולי אני הצטרפתי אליו. (אני נשארתי בארץ לבד כדי לסיים תואר בחינוך לגיל הרך). שחר הוא מנהל אבטחת איכות בחברה אמריקאית קטנה בבילריקה (40 דק´ צפונה מבוסטון). אני החלטתי לקחת פסק זמן קצר מחינוך וכרגע, על מנת שאני לא אשב לבד בבית, אני עובדת יחד איתו בחברה בתור כלבוייניקית, הדפסות, הקלדות וכו´. זה ההריון הראשון שלנו ואנחנו מאושרים עד הגג. היום נכנסתי לשבוע 13. אני בטוחה מאה אחוז שזו בת. אבל נדע רק עוד חודש. מאשי.

הי מאשי ו|מזלטוב|

אני עכשיו בשבוע 28, ואני מאחלת לך הריון קל, משעמם ונהדר. בינתיים אני בטוחה שיהיה לך המון מה לתרום לנו, ולנו מה לתרום לך... וספרי לנו איך מתקדמים הדברים! (גם אני הייתי בטוחה שיש לי בת, עד שבסקירת מערכות הרופא הראה לי שיש לה בולבול
)

TulyNY

New member
אני מיטל

ואני מצרפת... אני בת 28 ואני נשואה לבראיו 6 שנימ (אתמול)...חיימ בניו-יורק מנהטו ומצפימ לילד ראשוו...אני בשבוע 16+ ומאוד מאוד מתרגשימ... אני חיה פה 9 שנימ ורק היומ סוף סוף סידרתי את ה font לעיברית... עדייו לא מוצאת את הממ סופית...

MASHY BOSTON

New member
Thank you all

Sorry about the English, my computer got crazy, so i had to change to another computer who has no Hebrew. So far (14 week) i wasn't seek at all (tfu, tfu, tfu). I I do hpe it won't come latter on, cause so far, my pragnency is great. Thank you again ! Mashy

yaelli10

New member
במקרה קפצתי - אפשר?

שמי יעל, בת 33, וילדתי לפני כשבוע וחצי את אלה בתי הבכורה. אני מתגוררת באמסטרדם מזה כ- 5. אשמח להצטרף אליכם !

Lina nj

New member
ברכות חמות לאמא יעלי ../images/Emo65.gif ../images/Emo42.gif

שלום, יעלי, ומזל טוב! אתם בטח נרגשים, מאושרים ועייפים. שתהיו בריאים ותהנו מכל רגע. לינה

omers mom

New member
הגעתי גם

שמי יפעת אני בת 30 -זה היה משבר קל... אנחנו באטלנטה גם כן בגללו/ בזכותו ישל נו את עומר בת 2.5 ואת אחותה בדרך- תחילת מרץ .ישר כח על הפורום ממש ממכר!!!!!
נ.ב אשמח לשמוע מאוד אמהות/משפחות שנמצאות באטלנטה

ברוכה הבאה יפעת../images/Emo140.gif

כמה זמן אתם שם? ובאיזה שבוע את? אני בשבוע 29, מאחלת לך הריון בריא ונפלא.

omers mom

New member
תודה../images/Emo13.gif

אנחנו פה כבר שנה וחצי, וזה הולך ומשתפר. אני בשבוע 34 וזה הרבה יותר ארוך כבד וקשה מהראשון. ואני רוצה ב כבר להיות אחרי... איך עובר עליך? פרט לעבודת הדוקטורט שאת מכינה כבר עכשיו. כל הכבוד על הרצינות רק לא לשכוח להשאיר גם מקום לספונטניות ולהפתעות. עם ילדים א"א להתכונן להכל אז בהצלחה ושוב כל הכבוד !!!!!!!!

דווקא ממש בסדר אצלי טפו טפו טפו

אני בשבוע 29... והכל ממש חלק בינתיים. חוץ מהעייפותתתתתתתתתתתתתתתתתתת המתמשכת, וזה שאני מרגישה כמו ממותה, הכל ממש קליל. ובינתיים עליתי רק שלושה קילו סה"כ מההתחלה, אז אני מרוצה
וכמובן, הפתעות יהיו המון, אז לפחות שאני אצליח להישאר בשליטה חלקית!

omers mom

New member
../images/Emo50.gifתמשיכ כך

איך אפשר להעלות ככ קצת ????כל הכבוד!!!!!!!!! אבל הכובד שלי הוא לא ממש בגלל המשקל זו פשוט עיפות החומר| בפעם השניה
בכל מקרהתשני תשני תשני זהיקח קצת זמן עד שזה יחזור

omers mom

New member
הגעתי גם

שמי יפעת ואנחנו נמצאים כבר כמעט שנה וחצי באטלנטה גם אנחנו כאן בגללו/ בזכותו יש לנו את עומר בת 2.5+ואת אחותה- בדרך תחילת מרץ. כל הכבוד על הפורום ממש ממכר!!!
נ.ב. נשמח לשמוע מאוד ממשפחות נוספות באטלנטה

Boston Guy

New member
למען הסדר הטוב... גם אנחנו

משפחת BOSTON GUY: אני מגרד את ה 40 מלמטה אישתי מגרדת את ה 36 מהצד הבת הבכורה בת 3 וחדשיים והבן הקטן סגר לא מזמן 9 חדשים. שני הילדים נולדו בבוסטון, בה אנו גרים מ 1998. לפני כן גרנו בלונג איילנד, ניו יורק, ולפני כן - בדרום NJ. ארבעתינו + חתול גרים כיום בברוקליין.

ברוך המצטרף ../images/Emo140.gif

אני שמחה לראות אותך פה ובטוחה שכולנו נוכל להיעזר בך המון. תודה על התגובות והעזרה גם כאן וגם בישראלים בחו"ל. כן, אני מודה ש"יצר הקינון" כמו שאתה קורא לו או הלחץ כמו שאני קוראת לו גורמים לי לרצות לקנות הכל כי אני לא בטוחה שאני אסתדר לבד אחרי הלידה, אבל אני אשתדל בינתיים לקנות רק את הדברים הבסיסיים ואחר כך נראה. ובקשר לחתול - איזה חתול יש לכם ואיך הוא הסתדר עם התינוקות? יש לי שני חתולים ואני קצת חוששת איך הם יקבלו את התינוק, שלא יקפצו לו לתוך העריסה וכו´. ושוב, ברוך הבא.

Boston Guy

New member
חתול אמריקאי מצוי (DSH)

כמו כל החתולים כאן, הוא הרבה יותר גדול מה"פחתול" הישראלי, וכנראה שיש בו קצת דם פרסי - כי השיער שלו קצת ארוך. אימצנו 2 גורים בלונג אילנד ב 97 - שתי נקבות. אחת מתה לפני חצי שנה (סכרת - שפרצה אצלה בגיל 5 ושום טיפול לא עזר, כולל זריקות אינסולין כל יום...) והשניה, שעד אז הייתה די פלגמטית ושמרה מרחק מהילדים, נעשתה כל כך בודדה בלי אחותה שהיא מוכנה עכשיו להתקרב אליהם ואפילו לתת להם להתעלל בה. התינוק מטורף עליה - צוחק באושר כשהיא באה אליו, מנסה לתפוס אותה ו...להכניס אותה לפה (שזה מה שתינוקות עושים לכל דבר). לא פעם הוא מצליח, וגומר עם פה מלא שיער חתול. היא מעולם לא שרטה או נשכה - הטריק הוא לתת לה דרך מילוט ולא להחזיק בכח. כך היא מסתלקת כשזה נהיה לה "יותר מדי".

למעלה