שרשור היכרות

אוי כמה עצוב ../images/Emo10.gif

אני אפילו לא יכולה לחשוב על מה יקרה אם אחד החתולים שלי... לא משנה. הם כמו ילדים, בכל פעם שמישהו ששמע על ההריון אמר לי "את יודעת שתצטרכי להפטר מהחתולים", כמעט החטפתי לו סטירה. החשש היחיד שלי, בגלל ששניהם פרסיים עם שיער דקיק ועדין שמרחף לו בכל מקום בבית ולא משנה כמה אני מנקה, זה שהתינוק יהיה אלרגי או שיווצרו אצלו בעיות נשימה. אבל אני מקווה שלא נגיע לזה. אני לא מאמינה שהם ישרטו וודאי לא ינשכו אותו, הם שניהם תינוקות מפונקים והם שורטים רק כאשר ממש מאיימים עליהם או מחזיקים בכוח בניגוד לרצונם. אני רק חוששת שהם יהיו סקרנים מדי ויקפצו לו לתוך העריזה או משהו, אבל אני מניחה שהוא מיד יפרוץ בבכי והם ייבהלו ויברחו... סך הכל לגדול עם בעלי חיים בבית זו חוויה נהדרת וחינוכית לדעתי.

דיאנה1

New member
נעים מאד

לא חשוב איך קוראים לי אבל אתם יכולים לקרוא לי דיאנה
עברנו לסיאטל בארה"ב לפני מספר חודשים בעקבות העבודה של בעלי. יש לנו שני ילדים: שון בת שבע וחצי ובר בן כמעט שנתיים. ברכות להקמת הפורום, בתקווה שיהיה מוצלח. לא ידעתי שהקימו כאן פורום כזה, עד שרוני קישרה את הדיון על ברית מילה לפורום "ברית מילה בעד ונגד" שאותו אני מנהלת יחד עם שותפתי אורית. אז ההודעות הראשונות שקראתי בפורום היתה דרך הסיפורים המזעזעים על הסיבוכים בבריתות... לא נעים... אבל אני בטוחה שיהיו הרבה הודעות הרבה יותר נעימות לקריאה בהמשך. שיהיה לך בהצלחה בהריון, ואם תרצי להתלבט גם אצלנו - הפורום פתוח לכולם ולכל הדעות, כל עוד הן מבוטאות בצורה מנומסת ותרבותית בלי לפגוע באף אחד - את מאד מוזמנת.

דיאנה1

New member
ושכחתי לציין

שגם עברתי קורס תמיכה בהנקה. ראיתי שאת מתחילה להתעניין בנושא ההנקה, אז אשמח לענות על שאלות ולעזור ככל יכולתי. תומכת הנקה לא יכולה לפתור בעיות, מדובר בקורס מאד קצר ובסיסי, אבל אני יכולה לתת מידע בסיסי, לעזור לזהות מצב של בעיה ולהפנות לגורם שיכול לסייע אם צריך, ולהפריך את החששות אם מדובר במצב נורמלי שרק נראה כמו בעיה.

היי דיאנה ../images/Emo13.gif דרכינו מצטלבות שוב

תציצי למעלה, במעלה השרשור הנוכחי, ותביני מי אני

דיאנה1

New member
הי איריס! מה זה הניק המבלבל הזה?

מה קורה שם בדרום? חם? אצלנו, באופן מפתיע, גשם...

לשלוח לך קצת ../images/Emo42.gif?

האמת היא, שכרגע גם כאן מעונן, אבל ברמה של ערפילי בוקר. לקראת הצהריים אמורה להיות כאן שמש נהדרת (זה מה שהיה בימים האחרונים). והניק? אימצתי לי אותו כל זמן שלא היה ברור לי אם אני אכן רוצה להשתלב בפורומים במלוא עוזי
ועכשיו סתם נחמד לי להשאר אתו. אוטוטו יומולדת שנתיים לבר - לא להאמין איך הזמן
. איך אתם מסתדרים? איך הולך לשון בבית הספר? היא כבר מסתדרת קצת עם האנגלית?

orna11

New member
אני אורנה מהארץ../images/Emo104.gif

כרגע בשלב הבדיקות לגבי מעבר לניו ג´רזי.אנו משפחה עם שלושה ילדים. כל מי שנמצאת בניו ג´רזי ויש לה עיצות אשמח לשמוע.

ברוכה הבאה אורנה ../images/Emo140.gif

ספרי קצת על עצמכם, בני כמה הילדים? לאן אתם חושבים לעבור? נשמח לשמוע ממך ומאחלת המון בהצלחה.

אורנה11

New member
ניו ג"רסי

לעדי היקרה לאחר מספר חודשי קריאה בפורום עניתי לשרשור ההכרויות,. אנו זוג הורים עם תאומים בני 13 וילד בן 4. החלטנו לאחרונה על מעבר לניו ג"רסי בסביבות הקיץ. כנראה שהמעבר יהיה לfair lawn כיוון ששם ישנה קהילה גדולה של ישראלים (האם זה נכון? לכל המבין בענין) וגם שרמת החנוך נחשבת לגבוהה ...? אם יש בפורום מישהו מאזור זה אשמח מאד ליצור איתו קשר וגם אם מישהו יוכל לספר לי על שלבי הקליטה הראשונים בעיקר מדאיג אותי הקטע עם ילדי הגדולים אם מבחינת בית ספר חברים פעילויות פנאי שפה(האנגלית שלהם נחשבת לטובה לרמתם בבית הספר) וכן על האזור עצמו מבחינת חיי חברה בילויים אפשרויות עבודה ובקצור הכל..... תודה מראש אורנה

הי אורנה

אני גרה בפיירלון :) וכן, יש קהילה ישראלית גדולה ומערכת החינוך הכללית נחשבת מצויינת. בהרחבה אני אענה בשבוע הבא כשאחזור...

שרונה13

New member
מצטרפת ממינסוטה ../images/Emo186.gif

אני שרונה נשואה לירון ואמא לענבר בת השנתיים וחמש. הגענו לכאן לפני כמעט ארבעה חודשים בעקבות זכיה בגרין כארד. כרגע בשלבי התארגנות וחיפוש עבודה... ירון איש סיסטם (קומפאק HP לשעבר) ואני QA. בהצלחה לכולם

MiTh

New member
אנחנו

מיכל בת 29 ובן זוגי בן 31 הורים לתינוקת בת 3.5 ח´. גרים ב - brooklyn, ny אני עו"ד. הוא ב - wall st. אני פה on and off מגיל 0. בסיבוב הזה כבר 4 שנים. לא יודעת את מה אני מעדיפה. לא עובדת כרגע.

הי מיכלי../images/Emo65.gif ברוכה הבאה!

אני שמחה לראות שהצטרפת גם! מה שלום עלמה? אני אתקשר אלייך מאוחר יותר לגבי השבוע.

אני גם בכדור הארץ

שלום לכולם, אני רביד בת 32 נשואה ואמא לשני גמדים מדהימים, אחד שחור ואחת לבנה. גרה במונטוידאו אורוגואי כבר 4.5 שנים ולא רואה את הסוף ..... מזל לפורום, ונשתמע פה בקרוב. בייי

eu sei que

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif עוד נציגה לדרום

שמחים לקבל עוד נציגי דרום אמריקה, ספרי לנו משהו טוב ויפה על אורוגאי ...

איזה שם מקסים יש לך

למרבה הגורל : לביתי הבכורה קוראים -רביד לבני הצעיר קוראים - עדן. ואני אמשיך בצירוף המיקרים : בעלי היקר נולד וגדל במונטווידאו. ולי הייתה חברה טובה ממושב נטועה בשם אפרת שמולה (לפני שנים רבות מאוד). שאני אמשיך או שמספיק צירופי מקרים יפים ??? אגב, יש לנו חברים ומשפחה במונטווידאו, אם את רוצה.....

סנדייז

New member
ברוכה הבאה אמא של עדן וליבי../images/Emo85.gif

בניי כמה הילדים?הם נולדו באורוגאי? למה את לא רואה את הסוף
ושל מה?
גם לי יש ילד בשם עדן בן 5 אז שוב ברוך הבא לכולכם דרורה מספרד

irisgh

New member
ואני איריס

ואני איריס, גרה בסן-דייגו, אחרי כמה חודשים קרים באוהיו, ומתכוננת לחזור לארץ בספטמבר. יש לי ילד בן שנתיים ורבע, יניב, שהוא מקסים והכיף של החיים שלי. הוא הולך לגן ב JCC, שזה כנראה שיפור עצום בשבילו, כי העוזרת לגננת מדברת עברית. ויש עוד בן ב'בבטן של אמא', ליד התפוח והסוכריות, כמו שיניבי אומר. שבעזרת השם יצא בריא ושלם בסוף מאי. ההריון היה לא כלכך קל בהתחלה, אבל התייצב עכשיו. אז כבר מותר לחשוב על שמות.

irisgh

New member
והנה תמונה של יניב

בטיול לחוף האויאנוס השקט, קנדה

למעלה