חצילים בתפוז
אנשים

white in Angel

New member
אנחנו בני אדם וחלקינו טועים לפעמים

וחלקנו גם בני אדם...
סתםםם..........

אני לא נחשבת ל"בן אדם" XDD לומר לך את האמת?

אבל אל תגלי לאפחד... אני חייזר !! אממ חייזרית XDD
איזה עיניים יפות יש לי אה?! אני לא באמת חייזר... אני ערבייה !!
תראי את השפם ! XDD אני לא ערבייה אני... אני ליצן !!
טוב נו אין לי כוח... אני טמבלית חפרנית !! XDDD
מצטערת...חחחחחח...הגזמתיייייייי

חחחחחח את יודעת מה אני צריכה לעשות עכשיו?!?!?

לכתוב עבודה על אנטיגונה !! אררררררר...כ"כ מעצבן !! והשאלות של העבודה כ"כ מפגרות !! אי אפשר לעתיק מויקיפדיה או מכול מקום אחר..!! :'( אני מיואשת מהביצפר שלי...

אמרתי לך שאת ואחותי

תסתדרו יופי
וכל האחרים----------- [ואנסיצ'רלסנוגס וכל האנשים שקראו ת'פיקארי שלי...] זה מפחיד!!!!1111111111111111111111 אמרתי לכם, אמרתי שהארי הוא האח הגדול של דאגי!! [נכון הדר? נכון שאמרתי? נכון? נכון? והוא מתנהג לדאגי כמו שאני מתנהגת לאחותי-- ושהדר תאשר
] וראיתם איך הוא שינה את הטעם שלו: "בות'" עלק בות', חברה שלו בלונדינית עכשיו בגלל זה הוא אומר בות'... פעם זה היה ברונטס...@#%@% אבל לאנורא, ונקווה שאיזי תחזור לחום-- כי יותר יפה לה חום!!!! ומה עוד רציתי להגיד? כבר שכחתי.. אבל כשאני אחזור הבייתה אני אגיב לכתבה הזו באמת ^^" ד"ש לכולם אני אחרת לשיעור ו-ואנסי תשלחי לי את לטררררררררררררררררררררררר [לאימייל, תודה
]

white in Angel

New member
הארי זה עולם לבד...ודאגי זה עולם לבד

אין קשר בינהם................... אני לא אתן לך להרוס לי....................... אין קשר דם [עדיין] בין הארי לדאגי........... [אולי בעתיד...אל תשכחי את הציטוט מהמקוויקנד שהיה...את רוצה...]

white in Angel

New member
ו.....

עשית את זה עוד פעם...... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני הגבתי לאחותי.... אם לא שמת לב לנקודה.......... זה בסדר.... הרגת אותי מצחוק...... לכן לא הבנת כלום תקראי מה אחותי כתבה ואולי תביני

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אוקי..
זהו ! התייאשתי! ~הולכת להתאבד~ ~לא מוצאת חבל ומקום גבוה~ ~חוזרת~ אררר... מה ניסגר איתי היום?!?! אולי בגלל שלא הייתי פה הרבה זמן...משפיע עליי...לא טוב...לא טוב ! התסלחו לי?...חחח..

למה את רומזת?!?! XDDDDDDDDDDD

כן אני יודעת... חחחח אבל לא כולן עושות את מספר הטעויות שאני עושה !! ראית?! פעמיים ביום ! חחחחחחחחחחחח
יעבור לי מתישהו ! רק תתפללו למעני והכל יהיה טוב ! ותרשמו בס"ד בתחילת כל דף !!!!!
XDDDD

m o r 1 0 2

New member
איזה מתוקקק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חחח מי יכול לסרב לדאגי??
המושלם הזה!!

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifתרגום מישי?><מזה אין לי כוח לקרוא

באנגלית עכשיו אחרי אנסין ועוד מבחן במת' מחר>< סורי שאני מטריחה![אם מישי בכלל תתרגםXD]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אם לא היית מדברת...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תרגום למעוניינות ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

החלק הראשון
הי הארי, מה גרם לך להחליט להשתתף במרתון של לונדון השנה? "ובכן, רציתי להשתתף באירוע התרמה כבר די הרבה זמן. וחשבתי להתחייב לרוץ במרתון יהיה נהדר, והדרך הטובה ביותר לגייס סכום כסף גדול ככל שאפשר, אז לקחתי על עצמי את האתגר".
אבל לא הצלחת לגרום לחברי הלהקה שלך להצטרף אלייך... "לא... ובכן דני היה בכמה ריצות איתי ככה שזה היה טוב, אבל הם אל היו מוכנים למרתון - במיוחד לא טום ודאגי! אבל הם מאוד תומכים בי ואנחנו נעשה דברים אחרים בתחום הצדקה".
האם הם אי פעם עודדו אותך? אנחנו מדמיינים לנו אותם אוכלים טייקאוויז מולך וצוחקים! "נה, הם בסדר, אבל החלק של האכילה הבריאותית היה קשה. אני אולי לא נראה כמו בחור שאוהב את האוכל שלו, אבל אני כן!".
משהו שאתה מתגעגע אליו במיוחד? "לא ממש, למען האמת. אני אף פעם לא באמת אכלתי בצורה לא בריאותית, אבל הדבר העיקרי זה כשאתה אוכל, ואוכל רגיל-יש לי כל מיני תוכניות של אוכל".
מה לגבי האימונים - זה היה קשה?
"כן, זה היה מוזר להתאמן, בגלל שבמהלך ארבע השנים האחרונות, לא ממש התאמנו מלבד מצה שאנחנו עושים על הבמה - אז ללכת למכון כושר היה די דבר קשה".
האם אתה מקווה לקבל קיבה מכווצת[?] בסוף כל זה? "אר..".
סליחה, אולי יש לך כבר אחד...
"ממש אין לי! כשאתה רץ הרבה אתה מאבד ממשקלך. אני לא רוצה להיראות יותר מדי רזה[?] כי יש לי וסט יפה ללבוש ואני לא רוצה להיראות כמו מקל שכזה[?]!".
אתה רץ עבור הקרן לסרטן בקרב צעירים והקרן לשיקום פגועי מוח (או בקיצור BIRT). למה 2 הקרנות האלו דווקא? "הראשונה בגלל שכשהייתי בן 12, החבר הכי טוב שלי סבל מסרטן. הוא טופל בבי"ח אדנברוק בקיימברידג' והרבה מהמעריצים שלנו הם צעירים. בנוסף, לאורך השנים ביקרו בהרבה בתי חולים והושפענו ע"י הרבהאנשים שפגשנו - זאת קרן הנאמנות הטובה ביותר, באמת".
מה לגבי BIRT (קרן הנאמנות השנייה שמופיעה למעלה)?
"חבר שלי טופל שם לפני 10 שנים. בקרתי אותו הרבה אז, אני יכול להגיד שאלו הם שתי הקרנות הקרובות לליבי".
אפילו לכוכבי פופ סופר-קוליים יש דאגות... האם אתה פוחד להתחרות?
"קצת, כן, אבל יותר מתרגש".
בכמה זמן המטרה שלך היא לרוץ?
"אני רק רוצה להשלים את זה, לחוות יום נהדר, לגייס הרבה כסף ולא לזחול לעבר קו הסיום!".
האם אתה דואג לעשות 'ג'ייד גודי' [מישהי מפורסמת שקשורה לנושא כנראה איכשהו] ולהתמוטט באמצע המרתון?
"היא [ג'ייד גודי] הייתה ההשראה שלי - אזהרה לכל מי שרץ את זה! אני מקווה שאני אצליח יותר ממה שהיא עשתה, אבל! אנשים אומרים את זה, 20 מייל וקצת ואתה פוגש את הרצפה, כשאתה כבר לא יכול להמשיך והמטרה היא להמשיך ולעבור את זה. ביום הזה, עם כל התמיכה, אני מקווה שזה יהיה בסדר.
האם הבנים יהיו שם כדי לעודד אותך? "כן - אני מקווה".

למעלה