חצילים בתפוז
אנשים

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifאני לא מאמינה שאני אומרת את זה,

אבל ראש 1 יותר פירגנו... תודה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XD בטח הם נבהלו מהשער בראש 1

אבל יפה יפה.. הייתי נותנת יותר מ8
ובאמת ראש 1 יותר פירגנו על הDVD... תודה גילי
הם שמו גם תמונה?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifשה../images/Emo9.gif רק התמונה של הDVD..

חח האמת שהשער של ראש 1 נבהל מהם כי הם שמו את הפוסטר ראשונים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו תודה! ../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

לא רוצה להיות רעה אבל האמת שאפילו 8 לא מגיע |קטנוני| התפאורה לא מושקעת בכלל, אין אפקטים או משהו מלהיב [הארי לא שר
], התוספות מעאפנות והם יכלו באמת לצרף איזה פרוספקט של תמונות שלהם או משהו. אבל הו וול, אם הקהל הבריטי לא התלונן מי אני שאגיד משהו..? ^^

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD נכון, התפאורה ממש לא הייתה מושקעת

ושום דבר מיוחד כמו עם התופים בMITO ןהארי אמ מילה וחצי, אבל הם עדיין מעולים בלייב, והתוספו לדעתי דווקא כן טובות
בנוגע לפרוספקט- הם הוציאו ספר עם תמונות מהטור, והוא היה למכירה באתצר שלהם וגם בסיבוב הופעות עצמו. פשוט דרך להרוויח יותר כסף אני מניחה, או כי זה גדול ולא נכנס בDVD

rox love BSM

New member
האמת צודקים

זה ה DVD הכי פחות טוב שלהם הם היו צריכים לצלם את זה באוריינה עם תפאורה ואגב באוריינות הם הופיעו עם יותר שירים. אבל מבחינת כישורי הופעה מגיע להם10

sweet shir

New member
ת'אמת, ציון הגון. הגון מדיי אפילו ../images/Emo6.gif

אם משווים את זה לוונדרלנד הייתי נותנת לזה 6 X:

MissMaya

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gif

אין כמו הוונדרלנד
אבל תכלס הDVD הזה הוא נטו הופעה בלי כל השואו מסביב וזה מראה שהם להקה טובה בלי כל קשר לאוריינה וכל זה. ככה שאני ממש שמחה שהם הוציאו DVD כזה ודווקא אני הייתי מפרגנת להם ב8 וחצי

sweet shir

New member
אבל גם מושן היה כזה.. אז אחד אחרי השני? X:

אחרי האכזבה ה~עצומה~ שהייתה לי ממושן לא התאכזבתי מGH כי לא ציפיתי לכלום, אבל זה לא אומר שלא הייתי רוצה עוד וונדי חח ^^

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifאני חושבת שבמושן הכל היה יותר "מושקע"

מהGH

JuSt My LuCk

New member
#@%%$#^$%7

חוצפנים עלק לא מושקעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!! נכון שההופעה הזאתי לא הייתי ממש מושקעת אבל כל השאר היו מושקעות ברמות!!!!! (כמו וומבלי
) למה תמיד כשהם מחמאים להם הם תוקעים גם הערות עוקצניות?!?!?! אהה ונחמד שהם נזכרים בהם
חעחע XD

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif את הGH ?

בטאוור רקורדס הוא עולה 79 שקל

למעלה