../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוה, והחלק השני ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif
"רק הדבר שמשאיר את הרץ על האצבעות שלו!"
בלונדיניות או ברונטיות? "שתיהן! אחד מהם!".
חתולים או כלבים? "כלבים".
מקלחת או אמבטיה? "אוו, מקלחת".
קולה רגיל או דיאט? "דיאט".
באטמן או סופרמן? "באטמן".
רגליים ענקיות בעלות קרומי שחייה או ידיים עם טופרים [כמו הידיים של הבע"ח החתוליים למיניהם]? "קרוב לוודאי רגליים ענקיות עם קרומי שחייה, כי קרוב לוודאי שאפשר להסזתיר אותם יותר טוב. למעשה, עד כמה גדולים אנחנו מדברים?".
ממש גדולים - אוקיי, ענקיים כמו של גודזילה! "אני מניח שאפשר לשים כפפות. כן, אני מניח שאני אבחר בטופרים אחרי הכל".
לינדזי לוהן או פאריס הילטון? [
] אף אחת מהם! [כל הכבוד הארי] במי צפיתי אתמול בלילה בסרט? הת'ר גרהאם - הנה לכם".
דברים שאנחנו מתערבים שהייתם מתים לדעת על מר ג'אד המפתה - כי אנחנו בטוח שהיינו רוצים לדעת! ספר לנו על ההתאהבות הראשונה שלך... "קרוב לוודאי ברתון בבצפר שלי - היא הייתה [במילותינו כיום] כוסית! אבל אז, הייתי בערך בן 7!".
הנשיקה הראשונה שלך - התנגשות של שיניים ולשונות או רומנטי וקיטשי? "אר, שיניים ולשונות. זה היה מזעזע - וזאת לא הייתה אשמתי, זאת הייתה אשמתה".
מה ההרגל המגונה שלך? "להוציא קליקים [הפצפוצי עצמות האלה DD:] - ככה [נותן הדגמה ששמה את השיניים שלנו על הקצה (ככל הנראה ביטוי שלא תרגמתי כראוי ><]!".
האם היו לך דמויות נערצות מפדחות כשהיית צעיר? "נהה, הייתי רק ב-footie [אין לי מושג מה הפירוש]".
זה בחור! מה החולשה שלך? "לשכב במיטה כל הבוקר[?]".
אז בגלל איחרת לפגוש אותנו? "לא, הבוקר באמת קמתי - באמת!".
תגיד דבר אחד שאתה לא יכול להגיד לו לא. "דאגי! אני אף פעם לא יכול להגיד לא לדאגי. הוא מתקשר אליי כשהוא משועמם ואני אהיה די מאושר בידיעה שאני יודע מה אני עושה אבל הוא רוצה שנעשה משהו, אז אני כזה, טוב נו!".
מה החלק המסיבתי שלך[?]? "אני לא יודע, אבל כשאני חושב על מסיבה, אני חושב על איזה רקדן גרוע אני! הייתי פעם טוב בזה - כשהייתי בן 12, אני חושב שהייתי מדהים. עכשיו אני עושה ריקודי אבא מפדחים!".
אם כבר מדברים על מסיבות, סמול טוק יכולה להיות מביכה כשאתה בלהקה "כשאני מנסה לשבור את הקרח, אני נוטה רק להגיד "היי, נעים להכיר אותך, מה קורה?" משהו כזה".
אי פעם השתמשת "אני במקפליי!" כמשפט פתיחה? "חה חה! או, 'במה אתה עוסק?' למעשה, אני שונא כשאנשים שואלים אותי את השאלה הזאת כי אם הם לא יודעים, זה כזה 'במה אתה עוסק?' 'אמ, אני מתופף'. 'הו נכון, אתה בלהקה?' 'איך קוראים לה?' 'מקפליי!'.
ואז הם מרגישים טיפשים נכון? "לא, אני שונא את זה כשאנשים אחרי זה מתנצלים - 'הו אני מצטער, לא ידעתי!' ואז אני כזה, 'זה בסדר, אל תדאג! לא יודע, אני בדר"כ מנסה להיות מנומס. אף פעם לא באמת שמעתי מישהו מהחברים שלי משתמש בשורות פתיחה - אני אל חושב שהם באמת עובדים".
מילה אחרונה "אני באמת מצפה להתחרות הרבה - צריך הרבה תרומות ל-2 קרנות צדקה שאני שומר קרוב לליבי, וכשאני אחצה את קו הסיום הזה זה יהיה שווה את כל השעות שהשקעתי מעצמי באימונים. בבקשה תתמכו ע"י ביקור באתר שלי, www.harryrunsthemarathon.com".