חצילים בתפוז
אנשים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifוכמובן שההדגשה לא תצא טוב..../images/Emo122.gif

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכפרעל דני../images/Emo99.gif 'סה חמוד האריייי

וברור שהם יהיו שם לתמוך בך!! איזו מין שאלהה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוה, והחלק השני ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

"רק הדבר שמשאיר את הרץ על האצבעות שלו!"
בלונדיניות או ברונטיות? "שתיהן! אחד מהם!".
חתולים או כלבים? "כלבים".
מקלחת או אמבטיה? "אוו, מקלחת".
קולה רגיל או דיאט? "דיאט".
באטמן או סופרמן? "באטמן".
רגליים ענקיות בעלות קרומי שחייה או ידיים עם טופרים [כמו הידיים של הבע"ח החתוליים למיניהם]? "קרוב לוודאי רגליים ענקיות עם קרומי שחייה, כי קרוב לוודאי שאפשר להסזתיר אותם יותר טוב. למעשה, עד כמה גדולים אנחנו מדברים?". ממש גדולים - אוקיי, ענקיים כמו של גודזילה! "אני מניח שאפשר לשים כפפות. כן, אני מניח שאני אבחר בטופרים אחרי הכל".
לינדזי לוהן או פאריס הילטון? [
] אף אחת מהם! [כל הכבוד הארי] במי צפיתי אתמול בלילה בסרט? הת'ר גרהאם - הנה לכם".
דברים שאנחנו מתערבים שהייתם מתים לדעת על מר ג'אד המפתה - כי אנחנו בטוח שהיינו רוצים לדעת! ספר לנו על ההתאהבות הראשונה שלך... "קרוב לוודאי ברתון בבצפר שלי - היא הייתה [במילותינו כיום] כוסית! אבל אז, הייתי בערך בן 7!".
הנשיקה הראשונה שלך - התנגשות של שיניים ולשונות או רומנטי וקיטשי? "אר, שיניים ולשונות. זה היה מזעזע - וזאת לא הייתה אשמתי, זאת הייתה אשמתה".
מה ההרגל המגונה שלך? "להוציא קליקים [הפצפוצי עצמות האלה DD:] - ככה [נותן הדגמה ששמה את השיניים שלנו על הקצה (ככל הנראה ביטוי שלא תרגמתי כראוי ><]!".
האם היו לך דמויות נערצות מפדחות כשהיית צעיר? "נהה, הייתי רק ב-footie [אין לי מושג מה הפירוש]".
זה בחור! מה החולשה שלך? "לשכב במיטה כל הבוקר[?]".
אז בגלל איחרת לפגוש אותנו? "לא, הבוקר באמת קמתי - באמת!".
תגיד דבר אחד שאתה לא יכול להגיד לו לא. "דאגי! אני אף פעם לא יכול להגיד לא לדאגי. הוא מתקשר אליי כשהוא משועמם ואני אהיה די מאושר בידיעה שאני יודע מה אני עושה אבל הוא רוצה שנעשה משהו, אז אני כזה, טוב נו!".
מה החלק המסיבתי שלך[?]? "אני לא יודע, אבל כשאני חושב על מסיבה, אני חושב על איזה רקדן גרוע אני! הייתי פעם טוב בזה - כשהייתי בן 12, אני חושב שהייתי מדהים. עכשיו אני עושה ריקודי אבא מפדחים!".
אם כבר מדברים על מסיבות, סמול טוק יכולה להיות מביכה כשאתה בלהקה "כשאני מנסה לשבור את הקרח, אני נוטה רק להגיד "היי, נעים להכיר אותך, מה קורה?" משהו כזה".
אי פעם השתמשת "אני במקפליי!" כמשפט פתיחה? "חה חה! או, 'במה אתה עוסק?' למעשה, אני שונא כשאנשים שואלים אותי את השאלה הזאת כי אם הם לא יודעים, זה כזה 'במה אתה עוסק?' 'אמ, אני מתופף'. 'הו נכון, אתה בלהקה?' 'איך קוראים לה?' 'מקפליי!'.
ואז הם מרגישים טיפשים נכון? "לא, אני שונא את זה כשאנשים אחרי זה מתנצלים - 'הו אני מצטער, לא ידעתי!' ואז אני כזה, 'זה בסדר, אל תדאג! לא יודע, אני בדר"כ מנסה להיות מנומס. אף פעם לא באמת שמעתי מישהו מהחברים שלי משתמש בשורות פתיחה - אני אל חושב שהם באמת עובדים".
מילה אחרונה "אני באמת מצפה להתחרות הרבה - צריך הרבה תרומות ל-2 קרנות צדקה שאני שומר קרוב לליבי, וכשאני אחצה את קו הסיום הזה זה יהיה שווה את כל השעות שהשקעתי מעצמי באימונים. בבקשה תתמכו ע"י ביקור באתר שלי, www.harryrunsthemarathon.com".

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכפרעעעעעעעע

הוא ודאגי כל כך קרובים.. בגלל זה אני אוהבת לעשות אותם קרובים גם בסיפורים שלי
תודה מלכה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifנכון כמו שדאג סיפר שהוא לימד אותו

להתגלח ולנהוג[?]
חמודים זה לא מילה, הם כאלה מושימושלמיםם! DD: וכן אני מלכה

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifיאווווו איזה חבודדדדדד../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

הוא פשוט מצחיק !
חולה לו על הצווווורה ושיהיה לו מלא בהצלחה...333> ואלכס, תנקס!!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יו וולקאם האני ../images/Emo9.gif

בהצלחה במת'!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח טוב לדעת

מאיפה לך?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ולמה שאני אחשוב על זה ככה? חחחח

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלפחות הארי גורפ לדני לרוץ קצת../images/Emo6.gif

שמן
תודה על התרגום

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחח אכן. יו וולקאם יש גם חלק 2../images/Emo9.gif

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifמקפליי במעריב לנוער../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif

אין לי זמן אז: זה לא משהו גדול אבל במדור מוזיקה עשו ביקורת על הDVD שלהם, והם קיבלו 8 מתוך 10
אני ארחיב כשאני אחזור מבצפר.

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifהכתבה../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

"בארבע השנים האחרונות מקפליי הפכה לאחת מהלהקות האהובות ביותר בבריטניה, עם שבעה שירים שמכמסו למקום הראשון במצעד הסינגלים ושלושה דיסקים שמכרו כמה מיליונים טובים. ולמרות זאת איכשהו הרדיו הישראלי נשאר אדיש למקפליי, והקהל הישראלי הרחב הפסיד שירים שנשמעים כמו שילוב של הביץ' בויז ופופ- פאנק. לפני ארבעה חודשים שחררה הלהקה אלבום אוסף לחנויות בבריטניה ובשאר אירופה, ולראשונה מגיע גם לישראל מוצר רשמי שלה בדמות DVD בהופעה חיה שמסכם את פועלה עד היום. כנראה שגם בארץ הפנימו שלמרות שהרדיו לא מפרגן יש אנשים שהצליחו לשמוע את השירים של מקפליי ואפילו הפכו למעריצים. מקפליי מורכבת מארבעה בנים חביבי: טום פלטשר(זה הם כתבו ככה
)(שירה וגיטרה), דני ג'ונס( שירה וגיטרה), דאגי פוינטר (גיטרה בס וקולות רקע) והארי גאד(תופים), כשהגילים שלהם נעים בין 21-23(הם כתבו 21
). הלהקה מנגנת פופ שמושפע בעיקר מהביץ' בויז והביטלס, אבל ההופעה שלהם מושפעת יותר מלהקות כמו מיי קמיקל רומאנס או בלינק 182. יש להם אנרגיות מטורפות ואולי זו הסיבה שההופעה נראית כמו הופעה במתנ"ס קיבוצי(
). לא ממש מושקע, אבל בגלל הז'אנר זה לא צריך להיראות מושקע. דווקא התוספות בDVD הרבה יותר תופסות. כל 18 הקליפים של הלהקה נמצאים בו גם כן, וזו דרך הרבה יותר טובה להתוודע אל ההפקה המושקעת בשיריפ שלהם ולהבין מה באמת מיחד אותם מלהקות אחרות ומעמיד אותם לפני כולם."
טוב לדעתי באמת נגיד התפאורה וזה בMITO הייתה הרבה יותר מושקעת והכל, אבל לפחות הביקורת טובה (ציון 8)^^

למעלה