../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

ואי ואי ואיייייייייייייייי תכף מגילהה:p אביחי אני אוהבת אותך:p ויקייייררר איילה לא עבדה עליייך י'סתום שכמותך

מגילהההההההההה תככףף../images/Emo110.gif

הדסססססססססססססססס את לא אמרת ליייי בייייייייייייייייייייי
וניסיתי להגיד לדודה שלךךך תודה אנלא חושבת שהיא שממעעהה אז תמסרי לה ולאבא שלך תודהה חחחחחחחחח ולךךךך

מגילתיייייייי [קצרה@!] ../images/Emo110.gif

זה היהה הכי ספונטניי בארץ ואני לא כזאתתת
היה לחץץץץ [מסכנה הדס] שאיילה לא עונהההההה וכל זה.. ובסוף באתיייייי איתתתןן.. ונסעתי באוטובוס לבד
להדס
היתה אישה חמודה שעזסרה לי איפהה לרדתתתת הגענו אליה והיה שיא הפאדיחות:p אירגנו שלט[
סוג שלל] ויצאננווו.. אחרי כל הבלאגגןן עםה כרטיסים בכניסה נכנסנווו.. להדס יש אחות מותק
והתיישבנווו שורה 2 וזה מקום קטן אז ראו ממש טווובבב אחכככככ התחלנו לצעוקק אגםםםם אגם
כמו מפגרוותתת:p ואזז התחילה ההצגה ופתאוםם איילה הופיעה לההההההההה:p חחחחחחח והיא באהה והסתדרנו איכשההוו חח הדס כפרעלייךךך ואיילההה גםםםם כפרעליכןןן חחחחחחחחחחח וזה התחיל סתם שעמם ואז אגם באה ואנחנו "ואווווווווווווווווו" וזה
חחח היא קלטה אותנו באיזהש הוא שלבבב בהצגה:| והיה איש אחד מרגיז כל הזמן מסתכל עלינו במבט רצחניי כשהוצאנו מילההה וביקשנו ממישו למסור לאגם שמיכל הדס ואיילה פההה וידעתי שהוא לא ימסורר והיה לנו שלט מחולק ל2 אז הבאנו אחד שכתוב בוווו ברכהה:p כתבנווו:p ביקשנו ממישו שימסור לה הוא בכללל לא מסררררררר:/ והיא הסתכלהה עלינו בהצגההה חחחחחחחחחחחחח ובסוףףף היא שלחה לנוו נשיקקוותת! רק לצד שלנווו
ואז אחרי כמה זמן היא יצאה החוצה לכל הילדיםם והיה בלאגן אז חיכינו שיגמרר והיא עשתה לנו תנועה כזאת ביד של חכוו.. שתכףף היא תבוא אלינוו:p וראינו את אוקסנההה [סורי אם לא ככה כותביםם
] שכתבה פעם 1 בפורוםם ואז השומר עושה לנו בואוו כנסו והוא אמר למרות שלא התנהגתםם יפה בהצגהה..
וחיכינו לה ואז קקראאווו לנו ואגםם מתחבקתתתתתתתתתתת והיא קוקייייייייייייי
היא חבקההההההההההה אותייי פעמיייייייייייייייייייייים
ונתנה לי נשיקהההההההההההההההה
והיא מדהיממממהה! היא דברה הרבה עם איילהההההההההה וצילמתי אותהה כמה שיכלתיייייייי. חחחחחחחח והיא דברה עם יקיר בפלאאאאאאאאאאאאאאאא והצטלמננוו איתההה חמודההההההההההההה היא מותקקקקקקקקקקקקקקק והיא ממש נשמממההה.. ואז הלכנו איתההההההה לאוטווווווו והצטלמנו שובבב כי התמונה יצאה טיפה מטושטשתתתתתתתת ואז נפרדנוו ממנהההההההה והיא נסעהה ושלחה נשיקות וכאלהה ואח"כ באוטוווו היא התקשרה להדסס! את זה היא כבר תספרר יצא קצרררררררררררררררר!!!!! הדססססס ואיילה מסןןןן לתמונותתתתתתתתתתתתת הדס תודה על הכלל
ואייילהההההההההה גמאאתת

גמני צ'ההההה:(../images/Emo205.gif

כפרעליכןןןןןןןן
יאאאאאאאאא כמה אני שמחה בשבילכן:) אני ממש מתרגשת
ואייי, איזו חמודה אגםםםם:):) תגידו, כמה עולה כרטיס

oorlyy1

New member
קראתי הכל../images/Emo9.gif אני כל כך שמחה שנהנתן!

מחכה תמונות
ואיך יש לגם את המספר של הדס??

חח אביחי אמרר ללהה../images/Emo204.gif

נו אל תעשו מזה ענייןןן.. אביחי הכריח אותה להתקשררר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מכירה את אביחיייייייייייי בטח אמר לה את כל מה שאמרתי לווווווווווווווווווו ואז היא ביקשה את הפלא שליי... וואי איזה מותק היא
.

היללי 2

New member
דיייי איזזהה כייףף לכםם../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif!

דדיי אניי גםם רוצצההההההההה איזה כיף לכםם מיכל דסי ואייילהההה
אני מחכה לתמונוותת או שאני כבר ידבר איתכם במסןן
דייי שמחה בשבילככםם איזה מאמי אגםםם כפרעליייהההההה

למעלה