נראלכם שיש לי חום בגלל אגם?../images/Emo204.gif

כי יאנ חולה יומיים ורק שחזרתי יש לי
או שזה בגלל מיכל שאמרה לי פתאום : "יש לך חום"

אני כמעט הלכתי למיון../images/Emo12.gif

ניראה לי זה בגלל אגם!!!!!!!!!!!!!!!!
לא יכול להיות שלשתינו
ברצינות לאנ נירדמתי בלילה ובאותו ורצו לקחת אותי למיוןן
ואפרופו מיון
אתמול בבצפר אני וחברות שלי ישבנו ליד הלוקרים ופתאום היינו שם חצי שעיה יצאנו מהשיעור
ואז אני וחברה שלי קמנו וכולם היו צריכם ללכת ושתי חברות שלי לא הספיחקו לקום וכל המבסנה של הלוקרים התמוטט עליהן!!
הייתי עם הגגב פתאום אני שומעת בבבבבבבבבבבבבבווווווווווםםםםםםםם
וחברה שלי זה שלא נפל עליה אבל היא ראתה היא צרחה "לללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!"
והיינו בשוקק רצו להזמיןו אמבולנס זה נפל על חברה אחת על הראש והיה לה זעזועים ועל השניה על הגב והיו לה חורים ורודים כאלה איפה שעמוד השידרה!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

איזה כיף לכןןןןןןןןן
ושאגם התקשרה אליךךךךךךךךךךךך
אני גם רוצהה איזה כיף לך יואווווווווווווווו!!
אני כל כך שמחה בשבילכן אתן לא מבינותת יואוו אני מקנאהה
חחח
והדס איך עירבבת דברים
יאא ואיזה כיף לכםם ואוקסנה גם בפורום השמינייה אז אתמול שחזרנו מקריית שמונה זה היה ב3 וחצי בלילה ונועה ישנה אז אני רואה שלט
"לאמא ואבא אני ושיר מחר הולכות להופעה של אגם ברמת גן עם בנות מהפורום של השמיינייה" ובכלל לא קבעתי איתה
יואוו איזה מצחיק זה היהה
ושוב אני שמחה בשבילכן הכי בעולםםםםםםםם!!!
!!

חח תקשיבו יאן לכם למה לרצות גםםם

היא הייתה מתוקה והכלללללללללללל ובכלל הייתי בעננים יאזה מותק היא שהיא התקשררהה אבל אחרי הכל.. אינ זאתי שגרמתי לזההה:p והרגשתי את זה בשיחהה.. היא אמרהל י שאביחי לא אמר לההה.. אבל מה.. היא נביאה? פתאום היא מתקשרת..ברור שזה אאביחיי....ואני לא אשקר..במאת הרגשתי בשיחה שזה כאילו.. כי אני אמרתתתיי..לא כי היא רצתתהה.. לא שהפסדתי מזהה:p חחחחחחחחחחחחחחחח אבל היא חושבת שאני מפגרת אני אומרת לככןןן כבר פעמיים ה קרה לי שאביחי התקשר ישר להגיד לה שהתבאסתתתתתתתתתייי אני מרגישה מטומטמתתתתתתתת:p

חחח חמודה שללייי../images/Emo204.gif

כפרעליייךךך
. ואין לך מה לקנאותת:p הפגישה שלך איתה אתמול הייתה אחלה פגישה.

L0VE T0M

New member
היה מזה כיף:)

הכי הכי כיף:) בנות אתן מדהימות! הדס ואיילה-את הכי מאמי ביקום! והיה לי ממש ממש כיף:) ומחכה כמו כולם לתמונות:)

יקיר15

New member
הדסיי ../images/Emo24.gif

תודה רבה על הכללל אני מת עלייך
אוףף רק שאני סתום וחשבתי שאיילה עובדת עליי כי לא זיהיתי את הקול של אגםם והייתי אלייה מזה מגיעל אני מרגיש חרא עם עצמייי אני מקווה שאביחי יצליח לעזור ליי [ רק אביחי והדס מבינים עכשיוו ] ...
בקיצורר אטני מזה שמח בשבילכםםם כיף לכםם בקרוב אצליי בעזרת ה' ... הדסיי תודה רבה שובב

לעזור לךךךךךך?../images/Emo204.gif

מה קרה
, לא נראלי שהבנתי
וזה כלום בשבילללייי לתת לך לדבר אייתתתהה...בכיייף. גם לא שנדחפתי לשם מי יודע מה והייתי עסוקה עמדתי בצד, שאני חושבת על זה אני מפגרת לאלללללההה שבכלל העזתי להגיד לאביחי שהתבאסתי..אחרי הכללל עמדתי בצד ולא ניסיתי שהיא תראה אותתייי...פחדתי להגיד לה משוווווווווווווו, וגם מה יכולתי לעשות=]? לקפוץ עלייייייייההה
? אבלללל באמת היא לא הייתה צריכה להתקשר..היא סתם חושבת שאני סתומה עכשיווווווווווו:( ונשבעתם לכם שזאת לא הייתה אשמתתתתתתתתתתתתההההה אני המפגרתתתתתתת שעומדת בצצצדדדד ה' יודע למה ציפיתי
. בכל אופן.. מאמי שמחה בשבילך:].

למעלה