פגשנווו אותתתתההה!
../images/Emo204.gif
וואי, היא מהממת במציאות
כל כך שונה מהטלויזיה
בטלויזיה היא מהממת
שםםם
מאוהב
ואיייייייייייי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז קודם כלל.. אני מצטערת כל כך אנשייייייייייםםם שלא נתתי לכם לדבר איתה בפלא..אני התחלתי מיקיר כי הוא הראשון אצלי בפלא..ואז היא הלכהה...חלי..
הילההה
שייירררר וכולםםםםםםםם אני מתרגשת אני לא אזכור עכשיו את כולםםם
ד"א אוקסנה את מהממת:]., היה נחמד לי לפגוש אותך. מיכל
, בלי עין הרע.. לא מדברת איתך
. איילה כנ"ל
. * שכל הזמן אמרה שהיא מכוערת..הלוואי שהייתי "מכוערת" כמוה
* אמממ הכל התחיל שלא הצלחתי לתפוס את איילה בפלא (למה יש לך פלא אם את לא משתמשת בו
?) אז אמרתי למיכל שתבוא איתי, כי מה, אני אהיה לבד
?
אעע איך שכחתי את אביחי תגידו לי:")?, איךךךך?!?! תאמינו לי שאיך שאתם מכירים אותו בפורום זה כלום, באמת כלום.. יש לו לב כל כך ענקקקקקקקקק ששמתי לב לזה היום דווקא
. תודה מאמושי שלי
. אני אחזור לסיפור
. אז אני ומיכל הלכנו...ישבנו.. עשינו שללטטט
*סוג של..
* וכל ההופעה החזקנו אותו
והיא חייכה אלינוווווווווווווווו ובסוףףף נשיקות ועניינים
ההצגה הייתה מושלמת..למרות שכמעט נרדמנו..וגם נראלי שאגם נרדמה באמצע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח *האמ מיכל ואיילה
* ואז הלכנו בהפסקה למאחורי הקלעים, נכנסו וחשבנו שיהיה קל כי לא מצאנו שומר
, ופתאווווווווווווווווםםם "לכווווווו
" אז הלכנו
. ואז הם אמרו שאגם תצא לכולם בסוף
, ידעתי שזה יהיה באמת כולם חחחחחחחחחחחח נשבעת לכםםם, יש לה כל כך הרבה מעריציםםםםםםםםםםם יש שם ילדות בנות 3 4 שצורחות : "אגםם גודבראג"
ואימהות שלהן איתםםםםםםםםםםםםםםםם גייסנו לפורוםעוד איזה 3\4 מעריצות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אע שכחתי להגיד שלארוך כל ההצגה צרחנו לה
ועשינו שטויות כמו ילדות עם פיגור שכלי
*מדדתי חום ויש ליי
ווואייי מיכל ואיילה מחר אתן חולות אחושילינננננננננננננננגג* ואז השומר ישב שורה מקדימהה
אז הוא הסתכל עלינו כל הזמן ואמר לנו שאנחנו מפריעות להצצגגהההה ואז בסוף הוא בא פתאום ורצה להכניס אותנו כי נראה לי שאגם אמרה לוו אז נכנסונ והוא עושה לנו : "אתן ילדות רעות ולא מגיע לכן" אמרו :"טוב" ונכנסנו
ואז הוא אמר לנו : "חכו פה באמצע" אמצע אולם כזהה.. ואז ישנתי על איילה.. *אמרתי לך שמחר את חולה
?* ואז מישי נראלי המנקה אמרה לנו : "בואו לפפפפפפפפהה" זה היה מקום כזה
ליד הבממההה איפה שמתחבאים..:] ואז כולם הצטלממוווו ואיילה דיברה איתה ונשיקות עינייםםם ומיכל התעניינה כל הזמן : "נשאר לי סימן של נשיקה
?" ואני אומרת לה : "לא" והיא שובב
יש לי סימן של הנשיקה
אמרתי לה לאא ואז היא עשתה פרוף עצובב כפרעלייההה איזה מדהימה היא
.*איי לאב יו
* ואז סתם באלגן ..אעע אמא של מישי קטנה..קוראים לה שירה..
, אמא שלה דחפה אותה אליי שאני אתן אותה לאגםם חחח איך זה נשמע
אגם נראלי חשבה שזאת אחותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל איזה מתוקה היא
ואז איילה הציגה לי את אחותי
חחחחחחחחחחחח ואז היא נראלי בכלללללללללללל התבלבלה
כי הייתי גם עם בת דודה שלי
בקיצוווררר איתי היא רק הצטלמההה..ולא הסתכלה אליי או משו..זאתי שהייתה איתתההה אמרה ליי שהיא צריכה ללכת.. אז אמרתי לה.. נו בבקשהה רק תמוווננהה....והיא בדיוק דיברה עם יקיר בפלאפון..אז לא הייתה לי ברירה..הצטלמתי איתה תוך כדי זה שהיא מדברת עם יקיר. אבל היא נשמההה:]. אממממממממממ זהו אני חושבבתתתת היו שםפול אנשים... פתאום זיהיתי את אוקסנה.. לפי השם.. תיארתי אותה ככה... כי הייתה לי ילדה בחוג שקראו לה אוקסנה והיא דומה לה
חח עזבו
. נראה לי היא הייתה בשוק של החיים שלה ששאלת אותה אם היא אוקסנהה
אה ואני מצטערת שלא היה מקום באוטו מאמייי..:] אני מקווה שהסתדרת.*עולה לי עוד החום
אמא שלי בשוווקקק
כבר יומיים אני חולה בלי חוםם...היום חזרתי לביה"ס ועכשיו חום
. *עכשיו עשיתי אפצ'י והמדחום נראלי מת
* אמממממממממממממממממממ אחרי זה אני ומיכל עלינו לאוטו של דודה שלי.. ודיברנו.. ואז אביחי התקשר.. כפרעליוו...(
) ואאאמממ עשיתי טעות שאמרתי לו משו
. אמרתי לו שאני קצת מאוכזבת שלא יצא לי לדבר איתההה.. אפילו לגעת בהה... בגלל העוממסס..ואז הוא התקשר והסביר לה טוב טוב טוב מה קרה וכמובן שהיא התקשרה אליי..ואמרה לי שהיא אוהבת אותייי וכו' וכו'.. חח היה קטע שמיכל אמרה תמסרי לה ד"ששששששששששש ואז אגם אמרה : "תמסרי לה אהבה גדולה גדולה גדולה" *נראלי שזה היה ככה
* ואז אני כזה : "היא מוסרת אהבה גדולה גדולה גדולהה ואז חזרתי לטלפון ואז אגם : "וגדולה
" חחח
אמממממממממממממממ אע כמובן שנה טובבבהה...וכו'. אע וסיפרתי לה על זה שאביחי לא מנהל..היא הגיבה כאילו שהיא יודעת את זההה... כאילו..את כל מה שאמרתי לה..על יאיר והכלל..., היא אמרה שנפתח פורום משלנו
לא ברוררר
. אממממממממממממממממממ והיה לה קול מתווקי
, ונבהלתי קצתת
ואביחי אני הורגת אותך קצת הרבה
. נראלי מה אגם חושבת עליי
גם שהיא כתבה בפורום אביחי אמר לה ופתאום היא כתבה לי שובבב.. וגם עכשיווו
היא חושבת שאני מפגרת
..יהיה טוב
.. אסור לי להגיד לאביחי דברים
. אממ אני חייבת ללכת לקחת אקמול..בקיצור היה מעולה.. ויש תמונות של אגםם מיכל כבר סיפרה בטחחחח תמונות שלי איתה אני לא אתןןןןןןןןןןן יאאקקק.. אממממ זהו:].