אגם נראלי תכתוב כבר ביום אחר
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/9/06 #70 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif לא זכור ליייייייייייייייייי מה אמרת לי להשתמששש? והרגת ואתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif לא זכור ליייייייייייייייייי מה אמרת לי להשתמששש? והרגת ואתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ש שריתוששששש New member 22/9/06 #73 יאאא!! מיכל הדס ואיילההה איך אני שמחה בשבילכןןןן, באמת באמת שמגיע לכן!! חחחח י'רעות מ'זה בלי תמונות? שומדבר אני מה זה שמחה שנהנתןןןן!!! חחחח נשמע שהיה מצחיק ואגם כמו תמיד מדהימה
יאאא!! מיכל הדס ואיילההה איך אני שמחה בשבילכןןןן, באמת באמת שמגיע לכן!! חחחח י'רעות מ'זה בלי תמונות? שומדבר אני מה זה שמחה שנהנתןןןן!!! חחחח נשמע שהיה מצחיק ואגם כמו תמיד מדהימה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/06 #76 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif תודההההההההההההה
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/9/06 #83 שריתיייייייייייייייייייי../images/Emo204.gif תווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווודה
שריתיייייייייייייייייייי../images/Emo204.gif תווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווודה
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/9/06 #84 ../images/Emo10.gif../images/Emo204.gif חלי אני אתקשר אלייך היוווווםם אל תשכחי שאני אוהבת ואתך טוב?
ט טל ועדי1 New member 22/9/06 #82 קראנו הכלללללל וואייי איזה כיףף לכן שמחות בשבילכן שנהנתןןןןן גם אנחנו רוצותתתתתתת
ז זיווש מתה על אגמוש New member 22/9/06 #98 כפרעללייכןןןןןןןןןןן../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif אינללךך מושגג אפילוווו כממהה אנייי שמחהההה בשביללכןןןןן!! כפררעעעלייהה אייזהה מתווקהה םשווטטט מושללממת ההדסייי אינלך מה להרגיישש מטומטמת באמתת באממתת ושימוו תמוונננווווותתת אניי בטוחחהה שאתןןן מהממותתת ייאללה בליי השטויות של " אניי מכוערת" גמאני שמתי תתמונה שלי עם אגם למרות שיצאתי שםם זוועה ואאתתןן ממהמממותת אז שתקו אווהבתותכןןןן כלל כךך ושמחה הכי הכי הכי הכי הכי בעוולםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!
כפרעללייכןןןןןןןןןןן../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif אינללךך מושגג אפילוווו כממהה אנייי שמחהההה בשביללכןןןןן!! כפררעעעלייהה אייזהה מתווקהה םשווטטט מושללממת ההדסייי אינלך מה להרגיישש מטומטמת באמתת באממתת ושימוו תמוונננווווותתת אניי בטוחחהה שאתןןן מהממותתת ייאללה בליי השטויות של " אניי מכוערת" גמאני שמתי תתמונה שלי עם אגם למרות שיצאתי שםם זוועה ואאתתןן ממהמממותת אז שתקו אווהבתותכןןןן כלל כךך ושמחה הכי הכי הכי הכי הכי בעוולםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!