חחחחחחח אני לא מביאה תמונות!!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/06 #48 חח עלק פוטוגנית../images/Emo110.gif איך יצאאתתתייי אפחד בחיים לא מקבל תתמונה הזאת
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/06 #50 אני עקשנית../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif ואת לא דעת כמה
ש שיר חולה על אגמי New member 22/9/06 #56 חחח אף אחד לא נותן את התמונות../images/Emo6.gif איילה תקווה אחרונה יוואוו כל אחד עם ההסברים שלו די זה קוררעעעעע לי יש 5 איתהה שהיא מסבירה ליי משהוו , שהיא מביאה לי נשיקקה, שאנחנו מתחבקות, שאנחנו שמות יד על הכתף כזה ועוד תמונה שכחתי איזהה
חחח אף אחד לא נותן את התמונות../images/Emo6.gif איילה תקווה אחרונה יוואוו כל אחד עם ההסברים שלו די זה קוררעעעעע לי יש 5 איתהה שהיא מסבירה ליי משהוו , שהיא מביאה לי נשיקקה, שאנחנו מתחבקות, שאנחנו שמות יד על הכתף כזה ועוד תמונה שכחתי איזהה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/06 #80 את שקטשקט../images/Emo110.gif אני לא ראיתי תמונות שלא יצאת בהן טוווב! לי יש אוסףףף
ש שיר חולה על אגמי New member 22/9/06 #81 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif מיכל זה גם בנוגע אליך../images/Emo3.gif
א אייללוש New member 22/9/06 #51 חח אנשים אל תקשיבו לה../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif כרגיל יצאה מושלמת שלי אל תתרגשו היא יצאה מושלמת ואגם...אך איאיאי
חח אנשים אל תקשיבו לה../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif כרגיל יצאה מושלמת שלי אל תתרגשו היא יצאה מושלמת ואגם...אך איאיאי
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/9/06 #52 חחחחחחחחחח הייתה שם ילדדדההה../images/Emo204.gif פיציתת שקוראים לה שירה.. זאתי שאמא שלה אמרה לי להכניס אותתתהה אז אמא שלה באה לאגם אחרי שהצגתי את הילדה... ועושה לאגם : "משיר נולד היא קוראת לך שלולית" הייתי על הרצפה
חחחחחחחחחח הייתה שם ילדדדההה../images/Emo204.gif פיציתת שקוראים לה שירה.. זאתי שאמא שלה אמרה לי להכניס אותתתהה אז אמא שלה באה לאגם אחרי שהצגתי את הילדה... ועושה לאגם : "משיר נולד היא קוראת לך שלולית" הייתי על הרצפה
א אייללוש New member 22/9/06 #62 דוס עשית לי עין הרע../images/Emo10.gif אני לא מרגישה טוב ובמיוחד כואב לי הראש
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/9/06 #64 זה בגלל שחיבקת אותי../images/Emo204.gif בעיה שללך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יהיה טוב
זה בגלל שחיבקת אותי../images/Emo204.gif בעיה שללך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יהיה טוב