../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

danduuu

New member
זה לא היה אתמול../images/Emo3.gif זה היה ביום שבת ../images/Emo9.gif

חחחחחחחח כן פחדתי לעמוד שם בחוץ כי הכל היה מפוצץ בערבים XD אבל המקום עצמו נחמד דווקא. לנשף הוא נחמד, לאירועים רגילים לא נראה לי חחח

taroboy

New member
^^

../images/Emo45.gif כנראה שאני כן הולך להופעה ../images/Emo31.gif חם,כל כך חם.

Shusho

New member
אוי ואבוי :|

היא נראית כמו הספרית בבמספרה שיש לי מתחת לבית

אלאנקה

New member
../images/Emo12.gifזאת היא?

נפלאות הפוטושופ../images/Emo6.gif היא לא נראת ככה בתמונות של נייטווישP:

danduuu

New member
קצרים זאת תכנית אדירה XD

../images/Emo45.gifאתמול היה הנשף והאפטר פארטי והיה פשטו מדהים וכיף כ"כ ../images/Emo99.gif [אלכס../images/Emo99.gif] חוץ מזה שזה השכבה שלי וקרית אתא אז היה צפוי שיהיו מכות באיזשהו שלב והם הרסו את כל האפטר בסביבות ארבע ומשהו בבוקר סגרו את המסיבה בגללם, ואז הם גם רבו מכות עם שוטרים..כ"כ צפוי. טוב תדמיינו ערסים שיכורים, זה הדבר הכי גרוע כשהוא שיכור. ../images/Emo31.gifאני מתגעגעת לאתמול../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo45.gifיש לי מספיק כסף לבוא למפגש ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif רק באיזה שעה אתם עושים אותו בסוף ואיפה? אני כבר לא מעודכנת בכלל ../images/Emo122.gif

danduuu

New member
ווואי לא מבינים כלום ממה שרשמתי XDDDDD

סורי, אני עייפה כ"כ ../images/Emo4.gif

dralan

New member
הייתה אדירה, עכשיו כבר לא משו

והמפגש בחמישי (ה28.6). איזה כיף שאת באה ^^

Super Alonit

New member
דנההההההההההה../images/Emo25.gif

את באה! יאיי:]../images/Emo23.gif אני כבר אשלח לך הכל במסר../images/Emo9.gif ושמחה שנהנית אתמול!../images/Emo24.gif אל תיהי עצובה אלא פשוט תחשבי על כל החוויות הקסומות שמצפות לך בהמשך, כמו מפגש פורום קסומי!../images/Emo3.gif

LadySilkworm

New member
אתמול דווקא לא היה מצחיק כ"כ..

שבוע שעבר היה יותר מצחיק. ובעונה שעברה בכללי.

Beyond The Veil

New member
../images/Emo6.gif את כזאת חמודה כשאת מנסה לפייס

ו....אני סיימתי עם לשון עד המועד חורף כנראה ../images/Emo122.gif אגב, אם את רוצה ולא יודעת, יש פרסום של התשובות באתר של יואל גבע...רק לעדכן../images/Emo3.gif ו...את ילדה שרוטה לגמרי.../images/Emo11.gif ../images/Emo6.gif

Beyond The Veil

New member
הא, כן, זה ../images/Emo4.gif

../images/Emo45.gif נואו מור לשון! ../images/Emo31.gif עד המועד חורף שאני בטח אצטרך לעשות כי יש לי רמת משכל של שטיח../images/Emo122.gif ../images/Emo45.gif יש מפגש!! זה תמיד משמח../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gifדנה באה גם למפגש! האם גם קארין באה והן יפגשו סוף סוף? (כל זאת בפרק הבא של....../images/Emo3.gif) ../images/Emo45.gif מצברוח נחמדי בסה"כ ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif אחותי אמרה שבקרוב אני אקבל את המיטה הזוגית ^^ ../images/Emo45.gif אני רוצה לשפר הקלטות אז אני הולכת "להרחיב" קצת את הציוד הקלטות שלי...יהיה נחמד ../images/Emo13.gif אוו, אני נורא חיובית היום, זה ממש מוזר...נו טוב../images/Emo12.gif

למעלה