../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

Super Alonit

New member
'רמת משכל של שטיח'../images/Emo6.gif

מלכה.../images/Emo47.gif חיובית זה טוב, את קוקית:]../images/Emo23.gif

Beyond The Veil

New member
עם עובדות לא מתווכחים../images/Emo3.gif

חיובית זה אחלה, אני מרגישה נחמדי ../images/Emo13.gif ואת קוקית בעצמך!../images/Emo23.gif

Beyond The Veil

New member
../images/Emo23.gif

הוספתי אותך, אבל למקרה שזה לא הוסיף או משהו [email protected] (אל תתהו לגבי הכתובת, בעלה של אחותי פתח לי את האימייל הזה כי הוא קורא לי ככה ../images/Emo9.gif (הוא חמודי! מתה עליו) אז...כה) אגב, כל מי שרוצה מוזמן להוסיף אותי, זה בחינם! יש לי עוגיוווותת......./images/Emo123.gif

dralan

New member
מבצע בלעדי!

הוסיפו את גל למסן ותקבלו עוגייה כל שעה! (אני כבר רואה את אלונה צוברת שעות [; )

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שני ../images/Emo29.gif

חופפפפשששששששש $^%&%^#*$&^*$&)*$ ../images/Emo45.gif היתה בתמצווה ממש חמודה אתמול :) ../images/Emo45.gif סבא קנה לי דיסק ../images/Emo3.gif ליתר דיוק הביא לי כסף לקנות לעצמי דיסק ליומולדת ולומר לעצמי שזה ממנו ../images/Emo3.gif מה עדיף לי, אוורגריי, קמאלוט, טריסטאניה או פרום ווישס טו אטרניטי? ../images/Emo13.gif

Shusho

New member
חח אני לא יודעת אם זה ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif

אבל אתמול אחרי שעשיתי בערך כלום כל היום, נרדמתי בתשע וחצי (ואז התעוררתי לשתי דקות בשביל לעבור למיטה) בערב וקמתי היום בשבע בבוקר בעצם ../images/Emo45.gif ישנתי בשעות יחסית נורמליות לשעות שהלכתי לישון בהן בזמן האחרון (להרדם ב-4, לקום ב-10 בבוקר) ../images/Emo31.gif אין מה לעשות בשבע בבוקר!!!!! ../images/Emo31.gif גם לא בתשע וחצי!! אנשים נורמליים ישנים!

tbents

New member
אם תקני ווישס-אז רק באוזן השלישית..

זה עולה שמה 60 ש"ח!!! איך רציתי ../images/Emo10.gif ../images/Emo31.gif קמתי מוקדם מדייייי ../images/Emo45.gif הייתי אצל חניכות שלי בבצפר וזה כזה כיף ../images/Emo9.gif ../images/Emo31.gif מחר בגרות בספרות ולא התחלתי ללמוד ויש לי מליון חומר ../images/Emo31.gif נשברה לי ציפורן, וזה קריטי עד שגדלתי אותן לחתונה של חברה שלי:( זהו בנתיים:)

lacrimosa girl

New member
איפה יש האוזן השלישית בת"א? :)

מקסימום אם אני לא אמצא אז בצליל, כולה עוד 10 ש"ח, אבל תודה בכ"מ!!../images/Emo24.gif ובהצלחה D=

tbents

New member
עוד לא יודעת..

יש לי חתונה בב"ב ברביעי. אם אני נשארת לישון בב"ב, יש מצב גדול שאני אקפוץ למפגש.. אם אני לא נשארת שם, אז לא..

lacrimosa girl

New member
תשארי בבני ברק!!

מה, אחלה של מקום ../images/Emo9.gif [XD, הייתי פעם בחתונה שם של הצד הרחדי של המשפחה, וזה היה מפחיד ממש, כל הנשים [זה היה נשים-גברים נפרד] נראו בדיוק אותו דבר!! אחד לאחד! אפילו הגוון של הפאה! ואז נמלטתי עם סבתאלה החוצה והלכנו לטייל קצת וזה היה ממש ליד המשרדים של תפוז והיא כזה עשתה לי "את מנהלת איזה 6-7 פורומים נכון? משלמים טוב?" בשיא הפולניות, איזו חמודה ../images/Emo23.gif]

tbents

New member
הלוואי, לא תלוי בי..

אם חברה שלי תהיה בבית אני אשאר אצלה, אבל כנראה היא נוסעת=\ והחתונה לא של חרדים, חיחיחי :) חמודה סבתא שלך ../images/Emo9.gif

למעלה