../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

danduuu

New member
הגבתי ואז נדפק האינטרנט $%^#$^@#$@#

קיצר אמרתי שאני חושבת שתקני קאמלוט ../images/Emo3.gif אבל יכול להיות שזאת רק אני ../images/Emo3.gif ../images/Emo45.gifקמתי בשעה נורמלית היום סופסוף!! ואני כבר מרגישה קצת יותר טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo31.gifאין לי כוח להתחיל ללמוד לספרות../images/Emo46.gif עוד לא התחלתי ומחר הבגרות ../images/Emo4.gif

danduuu

New member
אה ו../images/Emo45.gifהיום התחלתי שוב לאכול נכון והשיט הזה

ואני ממש מקווה להרזות כמה שיותר עד הגיוס שלי [פחות משלושה חודשים../images/Emo7.gif] אז תאחלו לי בהצלחה../images/Emo3.gif

lacrimosa girl

New member
בהצלחה!!../images/Emo23.gif

רק תשמרי על עצמך ../images/Emo25.gif [הכרתי יותר מדי אנשים...=/]

Beyond The Veil

New member
ממממ

../images/Emo45.gifהוספתי את עלומה למסן! חחחחח ../images/Emo31.gif קמתי דיי מאוחר, לא נחמד ../images/Emo45.gif עדיין הרגשה כללית טובה ../images/Emo13.gif ../images/Emo31.gif עוד לא אכלתי ארוחת בוקר אבל אין לי כח לקום ../images/Emo6.gif ../images/Emo31.gif ביום חמישי בערב יש לי בעיה, יש שתי מסיבות שאני רוצה ללכת אליהן ויומולדת לילדה מהכתה...אני יכולה לוותר על מסיבה אחת בשביל השניה, אבל לוותר על שתי המסיבות בשביל ללכת ליומולדת של הילדה מהכתה...נההה:S הבעיה היא שאני לא יכולה להבריז כי היא ממש רוצה שאני אבוא ולא נעים לי...ועהה../images/Emo5.gif

Liquid Dreams

New member
אני מה זה לחוצה><

|אזהרה: חפירה ענקית על מה שעבר עליי עד עכשיו><| בבוקר קמתי ברבע לשבע כדי לראות סרט[ותקראו לי משוגעת או משהו><] ואחרי הסרט נרדמתי. כשהתעוררתי בעשרים ל11 שכבתי קצת במיטה ואחרי כמה זמן החלטתי לקום וכשקמתי ראיתי שאיזה איש לא מזוהה עומד לי ליד החלון ומסתכל עלי... ואחרי שהוא ראה אותי הוא ברח. חשבתי שהוא ניסה לסמן לי לבוא לפתוח לו את הדלת וניסיתי לחשוב אם אני מכירה אותו... ירדתי למטה ושאלתי מי זה ולא ענו לי, אז פתחתי קצת את הדלת והוא לא היה שם. הסתובבתי קצת בבית והסתכלתי בחלונות וכאלה לראות אם הוא שם והוא לא היה שם, ואני הייתי ממש מבולבלת ולא ידעתי מה לעשות>< אבל לא הייתי לחוצה עד שהתקשרתי לאבא שלי והיה תפוס>< אז התקשרתי לאימא שלי ובמקום לתת לי לדבר היא ברברה לי במוח עד שהצלחתי לספר לה על זה ואז היא באה, ומסתבר שבדרך היא התקשרה לאבא שלי ואבא שלי התקשר אליי ואמר שהוא יתקשר לרכזת בטחון וכשאימא הגיעה הביתה הגיע איזה מישהו שהסתובב קצת בחצר ושאל אותי שאלות על מה שהיה ודיבר אל תוך מכשיר קשר[XD] והסתובב ברחוב והכל, ואז הגיעה משטרה|: שתי ניידות! השוטרים נכנסו הביתה והתחילו לתחקר אותי ובאו לי לחדר ונלחצתי ממש;[ ואחר כך ישבתי ואכלתי גלידה וניסיתי להרגע ואז אימא שלי אמרה שהם רוצים שאני אבוא איתם לסריקה קצרה לראות אם אני מזהה ואני כולי "|::: מה?! לאלאלאלא לא התכוונתי שזה יגיע לזה!" ונכנסתי לניידת והכל עם אימא והסתובבנו ברחוב בניידת ולא מצאנו אותו והם החזירו אותי הביתה ובינתיים זה נגמר אבל אני מה זה לחוצה עכשיו>< ואבא ואימא כל הזמן אומרים לי כמה שהם גאים בי וזה ואני לא מבינה מה יש להיות גאים בי אבל נו טוב. |סחפירה|

lacrimosa girl

New member
באמת כל הכבוד לך =0

זה היה יכול להיות סוטה או פורץ כי אנשים נורמליים בד"כ לא יבהו בחלונות של בתים Oם ../images/Emo47.gif

Liquid Dreams

New member
זה כנראה היה גנב,

כי לפני שירדתי לניידת השכנה באה אלינו וסיפרה שהיא ראתה איש ותיארה אותו כמו שאני תיארתי בערך שמגיע מהכיוון של המחסן שלה וכשהיא ירדדה לשם המחסן היה פתוח... אבל אין לה במחסן כלום אז הוא לא גנב:S

אפשר להבין את הלחץ שלך.

זה באמת נשמע מצב מלחיץ>< בכל אופן,טוב שהתקשרת להורים ולא יצאת לבדוק מי האיש ההוא.

blacknwhite

New member
וואו, אני יכולה להבין את הלחץ...

שיהיה בהצלחה עם זה../images/Emo24.gif

Liquid Dreams

New member
תודה כולם../images/Emo24.gif

זה ממש מעודד אחרי כל הלחץ הזה>< בכל מקרה בינתיים לא נראה שזה הולך לשום מקום. השכנה שלי ממול אמרה שמישהי מרחוב אחר אמרה לה שהאיש הזה הוא מהחברה לפיתוח כפר ורדים והוא מחלק מכתבים, מה שלא סביר בכלל, מכמה סיבות: 1. האישה ההיא תיארה את הבחור כבחור עם חולצה כחולה-תכלת ועוד מישהי תיארה את החולצה כחולה והחולצה הייתה בבירור תכלת בוהק.[XDDD] 2. אם הוא היה מחלק מכתבים הוא לא היה בוהה דרך החלון בבית שלי שלא נמצא קרוב בכלל לדלת הכניסה. 3. אם הוא היה מחלק מכתבים, היה גם מכתב ליד הדלת שלי. ד"א, לא היו מכתבים גם בבתים של שאר השכנים. 4. הוא לא היה בורח שהוא ראה אותי אם לא היה לו משהו להסתיר[כמו את העובדה שהוא בא לגנוב$&@$^&#%^]

קמלוט../images/Emo99.gif

חחח אני משוחדת,כי אני חורשת עליהם כ"כ הרבה../images/Emo122.gif ../images/Emo45.gif:הממ..הייתי אמורה ללכת לשוק היום,אבל למזלי וויתרתי,וכך הצלתי את עצמי מהשמש הקופחת ומהתקלות באלפי אנשים מזיעים../images/Emo5.gif וגם מדדתי היום את השמלה לנשף שוב,ואמא שלי אמרה שרזיתי...עכשיו,אם אמא שלי אומרת את זה אז כנראה שבאמת רזיתי.זה עדיין לא יגרום לי לעלות על משקל אבל..מגניב../images/Emo3.gif ../images/Emo31.gif:חםםםם../images/Emo178.gif..מזל שיש מזגן! ונמאס לי מספרות!לעזאזל עם זה!><

אוורגרי :]

../images/Emo45.gifהוא ענה לי בחיוב$R@#!E@!#E@!#E@!#E@!!!!! ../images/Emo45.gifהממ, כן ~נרגעת~ מישהו שלח הודעה בפורום מיתולוגיות על פתיחת אתר העוסק במיתולוגיות, ושצריכים כותבים. בתשלום. שלחתי לו מסר והוא ענה לי וביקש שאני אשלח לו משהו שכתבתי!!!!! ~כל כך מאושרת~

למעלה