/tapuzforum/images/emo41.gif התפקדות יוני /tapuzforum/images/emo41.gif

jackmo

New member
...

יאיי יוני! עשרים יום חופש
שם: חן תאריך לידה: 12.8.92 מיקום: טירת כרמל (בית?) סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: [email protected] צבע אהוב: סגול עמוק תמונה: ציור לא גמור... יותר שרבוט משיעור מדע
מה אתה שומע עכשיו: Black Sun- Therion *הפסקתי לעשן

Kezia

New member
הו, רק לא הסמיילי הזה...

יש לכמה אנשים פה טראומה ממנו...

Shusho

New member
בלהלהלםגכןועגוטעקןטיגכןםדויכםףן]םןוםןגחםי8ו08

שם: מיכל שרון תאריך לידה: 8.1.1989 מיקום: פתח תקווה סיטי סמיילי שמתאר אותי עכשיו:
מסנג'ר: [email protected] (תגידו מי אתם) צבע אהוב: סגול תמונה: עידן עושה ממני קווץ'
מה אני שומעת עכשיו: Mind In a Box - Walking. אלוהים.

mary06

New member
הנה לכם..

ורגע, נעשה את זה מחדש כל חודש? חודש הבא, פשוט תזכרו שאני קיימת.. שם: מרי(אנה) תאריך לידה:16.06.89 (אתם יודעים מה זה אומר) מיקום:אשדוד סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
(כמויות של תנך ללמוד ליום ראשון..העיקר שאני נפטרת מזה עד סוף חיי) אייסי/מסן: 177149823 [email protected] צבע אהוב: כחול, סגול תמונה: חפשו אותי בתמונה הקבוצתית מהמפגש..מינוס הענף הדבילי שנכנס לתמונה /: מה אתה שומע עכשיו:bloodbath-eaten
חודש נעים לכם

Kezia

New member
מתפקד

שם: אביתר תאריך לידה : 14.7.87 מיקום:יד מרדכי סמיילי שמתאר אותי עכשיו :
מסן : [email protected] צבע אהוב : לבן (סוג של חירטוט נו... באמת נראה לכם שהשקעתי בזה מחשבה ?!) תמונה : מה אתה שומע עכשיו : שום דבר מעניין...

Longin' for, that knock on the door

שם: ג'ים? תאריך לידה:21.2.1989! מיקום: צפון? סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: [email protected] צבע אהוב: שחור-כחול-אדום, שילובים אדירים. תמונה: טוב נו. מה אתה שומע עכשיו: Axenstar - Abandoned.. אחותי נשואה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e b 2 2

New member
כן

שם: אלעד בללי תאריך לידה: 1.1.91 (כמה יפה) מיקום: קריית חיים(מזרחית הם מלשנים)!!!! סמיילי?:
אייסי מסן: [email protected] 305900440 צבע אהוב: העיינים של אנט!!! סתם שחור מה אני שומע עכשיו?:הממ שקט מופתי אחי לא בבית אחותי ואמא שלי יושנות...פשוט כיף

immortal spirit

New member
../images/Emo189.gifמתפקדת

שם: גל תאריך לידה: 25/1/1988 סמיילי שמתארך אותך עכשיו:
אייסי/מסן: מסרים צבע אהוב: שחור אפור ואדום תמונה: מה את שומעת עכשיו: epica-cry for the moon

להלהלה

שם: נועה תאריך לידה: 22.2 מיקום: חור חורי במיוחד (סתם, מושב ליד נתניה). סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: [email protected] צבע אהוב: סגול תמונה: תתעלמו מהאיפור המרוח.
מה אתה שומע עכשיו: כלום.

danduuu

New member
OMG../images/Emo2.gif מי זאת הכוסית הזאת?../images/Emo99.gif

אה כן, אני נשואה לה ^^ התנשאי לי שוב?
ותעשי לי עוד ילדים?

«Adrienne»

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: אנוצ'קה תאריך לידה: 3.6.89 מיקום: מרכז סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: [email protected] צבע אהוב: ירוק תמונה ==> תומאס, כפרעליו
מה אתה שומע עכשיו: Manowar - Sleipnir