iPod Nano!

bitonano

New member
לא זכור לי שאמרתי שלא, הבעיה היא

שעושים ממנו הרבה יותר מעוד סתם נגן בשוק וזה מה שהוא.

TheRealDeal

New member
תראה..

אני אגיד את זה ככה, אין לי כוח לחפש את ההודעה הנכונה לשרשר אליה.. אף נגן, לא שווה את מה שאתה משלם עליו, אוקיי? עלות ייצור של נגן הארד-דיסק ממוצע לא עולה יותר מ100 דולר, והקייסים למיניהם, דולר במקסימום. כל נגן הוא סתם עוד נגן בשוק (אפילו אייריבר, כן), לדעתי זה לגיטימי לגמרי שאתה אוהב את אייריבר, כמו שאני אוהב את אפל, וכו'... אבל בגלל שאתה לא קנית אייפוד, אתה לא צריך להכפיש אותו בכל הזדמנות.. אני בטוח שלא יצא לך לבחון אייפוד לעומק... אבל דעתי היא שאייפוד הוא שילוב מעולה בין איכות, נוחות ומראה אלגנטי. הדיון הזה הפך מדיון על אייפוד חדש לעוד דיון אייריבר מול אייפוד..
וגם, תשים קצת לב להבדלים - רדיו, הקלטות וסרטים... זה רק גימיק, הרוב המוחלט לא משתמש בזה... זה מראה שאייריבר צריכה לעשות יותר בשביל שאנשים יחשבו לקנות מכשירים שלה. ושיטת השיווק של אייריבר היא לא חכמה, מוכרים את הגרסה הפחות טובה דווקא בארה"ב, ששם הם צריכים להשקיע הרבההההה יותר. זה מראה לי שאייריבר לא ממש יודעת מה היא עושה. עשית מאייריבר הרבה יותר ממה שהיא, היא מתחרה טובה לאפל, לא הרבה יותר.

bitonano

New member
רדיו גימיק? הרוב המוחלט לא משתמש...

זה שאתה לא משתמש זה לא אומר שזה הרוב המוחלט... גם לאלה שיש אייפוד חלקם קונים את המשדר. וכן גם אייריבר היא סתם עוד נגן בשוק, סתם עשיתם אותי אייריבר פאןבוי שונא אייפוד. אני אוהב את מה שהתמורה שלו שווה את הכסף בין אם זה אייריבר, אייאודיו, סאנדיסק וגם אייפוד לדוגמאת האייפוד נאנו החדש. וכן שיחקתי עם אייפוד לא מעט, קורה שאנשים לא אוהבים את הממשק של האייפוד ואני אחד מאלה שלא כל כך אהבו או יותר אהבו את הממשק של האייריבר שלי.

TheRealDeal

New member
סבבה. ../images/Emo45.gif

(בקשר לרדיו, אני מכיר המון עם נגנים שיש בהם רדיו, ולפי מה שהבנתי מהם, הם מעדיפים את השירים שלהם על פני השירים ברדיו). אין לי בעיה איתך, ממש לא... לא עשיתי ממך כלום, פשוט לאנשים יש נטייה להידבק למה שהם מכירים (קח אותי לדוגמא, לא מדבר עליך). חוץ מזה.. המשדר הזה לא קולט רדיו.. הוא משדר שירים לרדיו, זה הפוך. אני בדעה שלא תמיד חייבים להתעקש על מה שנותן תמורה טובה ביותר.. במיוחד אם זה יציק לך תמיד שלא בחרת במה שבאמת רצית.

~~>

"וגם, תשים קצת לב להבדלים - רדיו, הקלטות וסרטים... זה רק גימיק, הרוב המוחלט לא משתמש בזה... זה מראה שאייריבר צריכה לעשות יותר בשביל שאנשים יחשבו לקנות מכשירים שלה." אייריבר לא צריכה לדחוף שטויות כדי שאנשים יקנו יש להם פחות קהל בגלל שהם לא דאגו לחשיפה מספקת והם לא סתם דוחפים תהיה ריאלי.. "ושיטת השיווק של אייריבר היא לא חכמה, מוכרים את הגרסה הפחות טובה דווקא בארה"ב, ששם הם צריכים להשקיע הרבההההה יותר. זה מראה לי שאייריבר לא ממש יודעת מה היא עושה." בארה"ב אין כ"כ הבדל הגרסא פחות טובה בגלל חוק הגנת זכויות היוצרים בארה"ב הUSB OTG באמת אין לי שמץ למה הם שמו אבל זה כבר לא הכי רלוונטי כי בקרוב הם גם יחליפו את הH340 בH10 או משהו... והם נותנים שם באנדל מצומצם שגם המתחרים נותנים באנדל זהה אז מה פחות טוב בגרסאת ארה"ב?! תהרוג אותי אין לי שמץ על מה אתה מדבר.. ו:bitonano " dם לאלה שיש אייפוד חלקם קונים את המשדר." -משדר גם משתמשי אייריבר והשאר קונים, מקלט רק לא מזמן יצא לשוק ואין לי מושג עד כמה הוא נמכר..=\

bitonano

New member
לא בקטע של המקלט אלא בקטע

שדברים שמקבלים עם ה-H3XX חינם צריך לקנות במחירים מופקעים לאייפוד.

ובגרסא האמריקאית לא מקבלים אותם..

בארץ אני בהחלטמסכים שעדיף לקנות אייריבר.. ודה ריל דיל כן אשכרה הוציאו אני לא זוכר מי אבל זאת החבר שהוציאה את האיירקליק אני זוכר חח נראה לי גריפין..

TheRealDeal

New member
^.^ עזוב.. אני לא מאופס בימים

האחרונים... אני רושם המון שטויות.. חוץ מזה, מקלט?! אשכרה הוציאו דבר כזה? זה כבר בטוח גניבה.. אם מישהו רוצה רדיו הוא יכול לקנות מקלט נייד שלא מתחבר לאייפוד ביותר זול..

orimaor

New member
מאיפה את מוצא את המידע הזה?

ביינתים יצא רק שתי גרסאות 512 מגה וג'יגה מי איפה כתוב שיהיה 2 או 4 ג'יגה או מיקרו דרייב?

bitonano

New member
כבר היה פה דיון בעבר שהבאתי על ה-8

והשאר הוכרזו בעבר...נראה אם יהיו..

matke

New member
לא באמת ../images/Emo3.gif

בינתים זה רק נכנס לזיכרון שלי...
(זה לא ישאר שם להרבה זמן...)

TheRealDeal

New member
צודק..

אין טעם לעשות משום דבר מושלם.. אבל לדעתי, זה ה-נגן שאני מחפש.. עיצוב, נוחות, ופשוט אייפוד.. לא אוהב אייריבר.. מה אני אעשה.. אני לא מרוצה מאיכות הסאונד של הIFP-799.. מה שאמרת נכון גם לגבי אוהדי אייריבר וקריאייטיב.. הכי משעשע זה שתמיד מחפשים את החסרונות של האייפוד.. לא מסתכלים על הדברים היותר טובים בו.. אני נכנסתי היום לHWZONE, זה מצחיק מה שקורה שם.. אנשים יגידו שאין רדיו והקלטה אז לא שווה, למרות שהם לא צריכים את זה בכלל... (כמובן שיש מי שצריך, והאייפוד פשוט לא בשבילו). קוטלים מכשיר רק בגלל שאין בו משהו שהם לא משתמשים בו.. שיהנו להם, מה אני אגיד.. האייפוד הפך להיות מן מכשיר גרוע שלא שווה כלום גם בעיני מי שלא נגע בחיים שלו בנגן MP3.. ואני שומע את זה לא מעט מאנשים עם נגנים עלובים ביותר.. אבל זה יותר מקנאה. מצטער.. אני לא חושב שU10 יהיה אטרקטיבי בשאר העולם כמו הנאנו.. אפל קנו את הזכרונות של הפלאש בכמעט חצי מחיר, הU10 יעלה בערך 100$ יותר ל4 ג'יגה פלאש לפי דעתי... והU10 בטוח לא אוכל את הנאנו. עושים מהנגנים של אייריבר נגנים מושלמים.. מצטער.. אותי לא קונים בעזרת רדיו, הקלטות וסרטים. אז מי שאוהב לקטול את אפל שיהנה לו... אני חושב שזה סתם שטויות, לאפל יש אחלה נגנים.

יאיר B

New member
ובאותו נושא, אבל משהו אחר:

מה דעתך על הטענה שעלתה ב-YNET שהאייפוד נתקע? שמעת על זה משהו? (בלי קשר למה שנאמר בשרשר, ואגב, אני חושב שהאיפוד הוא מכשיר טוב ומומלץ לאנשים שלא מחפשים פיצ'רים ורוצים לשמוע מוזיקה נטו).

TheRealDeal

New member
90% ממה שקורה בפורום אייפוד

אפשר לפתור ע"י ריסט פשוט.. אנשים לא יודעים לקרוא את החוברת שהגיעה עם הנגן, וזה מעצבן.

TheRealDeal

New member
דעתי בעניין היא-

כידוע, אייפוד הוא מכשיר פופולרי... וכמובן שהוא תמיד מגיע לידיים הפחות טכנולוגיות.. ומכאן יוצא שאנשים לא יודעים להשתמש במכשיר שלהם..! ניתוק לא מסודר, לא שומרים על הנגן.. וכל מיני שטויות.. ורוב הבעיות באייפוד נובעות מההארד-דיסק, כי הוא הראשון לההרס בנגנים כאלה, אז אני חושב שזה דיי פותר את הבעיה.. כי כל החברות משתמשות באותם הארד-דיסקים. בגלל זה לפי דעתי אין מה לדאוג בקשר לבעיות בנגני הפלאש של אפל... חוץ מזה, באמת קורה הרבה שאייפוד מתקלקל, הייתה תקופה שהמון אנשים באו לפה עם בעיות באייפוד, והייתה תקופה גם שלאייריבר היו בעיות.. אבל לא כמו אפל. זה פשוט נורא, כשקהל היעד בישראל הוא יותר לאנשים פחות טכנולוגיים, הם לא יודעים לשמור עליו.. ולהמון יש אייפודים, וזה גורר יותר בעיות. ועוד משהו, הנגנים מיוצרים בסין, שלצערנו, כוח העבודה שם הוא זול ואנשים יבנו מאות אייפודים ביום בשביל כמה דולרים מסכנים, עצוב מה שקורה שם, זה בהחלט לא מוסיף מוטיבציה לעבודה הכמה דולרים האלה, ולפעמים יש פאקים בייצור. לי למשל, התקלקל המכשיר.. זה לא בגלל שאני לא יודע לעבוד איתו.. הוא פשוט היה דיי בעייתי, ונפל לי בערך פעמיים(בתוך קייס). אבל החליפו לי אותו בחנות, אני אמור לקבל חדש בימים הקרובים, ולפי דעתי אני אמכור אותו.. אני מחפש נגן יותר לספורט ושאני פחות אצטרך לדאוג בקשר אליו... לפי דעתי הנאנו זה מה שאני מחפש, אבל נחכה ונראה שיגיע גם הU10.. הכל תלוי במחירים. וכנראה שאני אזמין מדוד שלי שגר בארה"ב, ושמה, כידוע, האייריברים פחות טובים.

אין ספק שתמיד יהיו כאלו שיתלוננו

כמו שגם יש כאלו שנגד ובלי סיבה אמיתית , אני למשל מנסה להבין מה בדיוק מעצבן את bitonano לגבי איפוד ואפל בכלל אבל נראה שזאת שנאת סתם אבל חפיף....

LinkTree

New member
כאילו שYNET אי פעם כותבים משהו ברמה

בתכלס רוב החדשות (במיוחד טכנולוגיה) זה הכי צהוב שיכול להיות. אם אתה כותב שיש הרבה מתלוננים בו תן גם קצת נתונים ופרמטרים. פורום IPOD מךא באנשים עם בעיות... תאמת נכון אבל בגדול זה אחד היעודים העידריים לפורום - לתת לכל מי שיש לו IPOD בית חם לשאול שאלות טפשיות ומקום לטיפול ראשוני בתקלות ראיתי כבר המון בעיות שם ובדרכ (הייתי אומר תמיד אבל הזכרון שלי לא משהו) הצלחנו לפתור את זה בכמה צעדים פשוטים. תקלות יש במלא נגנים ובטח כשמייצרים אותם במספקים המוניים. אני לא חושב (כמו יאיר B) שיש כזה דבר נגן מושלם יש רק דבר אחד - הנגן הכי טוב למישהו. זה נכון שכיף לשנוא את הכי גדולים (למשל מיקרוסופט בתחום מערכות ההפעלה) אבל זה ממש לא ברמה לתת לנושא הזה על הננו לרדת שוב לויכוח כן אפל לא אפל ומי יוצא כאן פרייר...

למעלה