דעתי בעניין היא-
כידוע, אייפוד הוא מכשיר פופולרי... וכמובן שהוא תמיד מגיע לידיים הפחות טכנולוגיות.. ומכאן יוצא שאנשים לא יודעים להשתמש במכשיר שלהם..! ניתוק לא מסודר, לא שומרים על הנגן.. וכל מיני שטויות.. ורוב הבעיות באייפוד נובעות מההארד-דיסק, כי הוא הראשון לההרס בנגנים כאלה, אז אני חושב שזה דיי פותר את הבעיה.. כי כל החברות משתמשות באותם הארד-דיסקים. בגלל זה לפי דעתי אין מה לדאוג בקשר לבעיות בנגני הפלאש של אפל... חוץ מזה, באמת קורה הרבה שאייפוד מתקלקל, הייתה תקופה שהמון אנשים באו לפה עם בעיות באייפוד, והייתה תקופה גם שלאייריבר היו בעיות.. אבל לא כמו אפל. זה פשוט נורא, כשקהל היעד בישראל הוא יותר לאנשים פחות טכנולוגיים, הם לא יודעים לשמור עליו.. ולהמון יש אייפודים, וזה גורר יותר בעיות. ועוד משהו, הנגנים מיוצרים בסין, שלצערנו, כוח העבודה שם הוא זול ואנשים יבנו מאות אייפודים ביום בשביל כמה דולרים מסכנים, עצוב מה שקורה שם, זה בהחלט לא מוסיף מוטיבציה לעבודה הכמה דולרים האלה, ולפעמים יש פאקים בייצור. לי למשל, התקלקל המכשיר.. זה לא בגלל שאני לא יודע לעבוד איתו.. הוא פשוט היה דיי בעייתי, ונפל לי בערך פעמיים(בתוך קייס). אבל החליפו לי אותו בחנות, אני אמור לקבל חדש בימים הקרובים, ולפי דעתי אני אמכור אותו.. אני מחפש נגן יותר לספורט ושאני פחות אצטרך לדאוג בקשר אליו... לפי דעתי הנאנו זה מה שאני מחפש, אבל נחכה ונראה שיגיע גם הU10.. הכל תלוי במחירים. וכנראה שאני אזמין מדוד שלי שגר בארה"ב, ושמה, כידוע, האייריברים פחות טובים.