iPod Nano!

bitonano

New member
יש עוינות כי לדעתי עד עכשיו הם פשוט

הלכו על הגישה שבכל מקרה הם יהיו מורווחים בהמון אז לא צריך לייצר את הנגנים שיאכלו את האייריברים והאייאודיים... הם כאילו מתעצלים לשים את הרדיו ואת שאר הפיצ'רים עד היום. את הנאנו אני אוהב מאוד, אבל לדעתי הוא כבר קטן מדי. גם המסך וגם המכשיר עצמו ההפעלה שלו תהיה טיפה מעצבנת בשל גודלו. בכל מקרה עכשיו דעתי היא שהאייפוד נגן סביר ולא יותר מזה. בגלל הפרסום של אפל הוא יותר מזה. אין שום פגיעה מצד של אפל אליי, כי אחרי סקר שוק שאני עשיתי ושיחקתי עם לא מעט מכשירים החלטתי לא ללכת איליהם. וחבל שהפורום הזה הולך להיות פורום אייפוד, כבר יש אחד כזה.

orimaor

New member
למה זה צריך להיות פורום אייריבר?

יש דעות ואפשר לומר אותם. לא כולם חייבים לסגוד לאייריבר. אתה אוהב את האייריבר שיהיה לך בכיף. אני אוהב נגנים אחרים ומותר להגיד עליהם כמעט כול מה שאני רוצה.

bitonano

New member
לא אבל חבל לי שחלק ממשתמשי פורום

אייפוד הגיעו הנה והופכים את פורום זה לפורום אייפוד 2. פתאום לתראד הזה געתם ולמה? כי איזה אחד שראה את התראד בא להתבכיין בפורום אייפוד - "תראו את התראד הזה" ופתאום קופצים לפה עוד אייפודרים. אין לי בעיה עם מחזיקי אייפוד, גם אני אמרתי את דעתי ועד עכשיו גם הצנעתי אותה. עשיתם אותי אנטי אייפוד וזה אני ממש לא, את הנאנו מאוד אהבתי. לעומת זאת, עד היום לא היה שום נגן שבא (כמובן חוץ מהראשון שבזכותו כנראה אנו פה) שהיה ראוי למכירות שהנפיק וזה בזכות פרסום החברה. ברגע שבא מישהו לפורום והם כל כך חסרי ידע שהם שואלים: " מה ההבדל בין נגן MP3 לאייפוד" - יש לי בעיה עם זה. זה כאילו יש דבר אחד בעולם שקוראים לו אייפוד, וחוץ מזה אין. ואתם יכולים להכחיש כמה שבא לכם עד מחרתיים, אבל דעתי האישית זה רוב מי שקנה את האייפוד לפני שנה וכ"ו.. הוא קנה את המוצר שפרסמו ולא את המוצר שהם באמת היו רוצים לקנות אם ידעו על המתחרים. ופה אני מדבר עם רוב האנשים שקנו את האייפוד שוב, לצערי הרבה נאבים (בלי להעליב אף אחד) שאם היו מציעים להם או לפחות מראים להם את האחר היו פועלים אחרת.

~~>

פרסום וחשיפה מוגזמת נכון אבל שתדע שכשאומרים mp3 לא ממש מתכוונים לאייריבר אלא לג'נריים שהתפרסמו בגלל המחיר.. אבל זה לא הקטע.. " ופה אני מדבר עם רוב האנשים שקנו את האייפוד שוב, לצערי הרבה נאבים (בלי להעליב אף אחד) שאם היו מציעים להם או לפחות מראים להם את האחר היו פועלים אחרת." - תאמין לי שאני ראיתי מספיק את האחר ולמעשה הייתי בראש של אייריבר איזה חודשיים אבל בסוף הלכתי על האייפוד אז זה לא שמי שרואה אייריבר או אייאודיו או קרייאטיב ועוד ועוד צריך ללכת דווקא עליהם ולא על האייפוד כי כל אחד והצרים שלו וכל מכשיר והיתרונות והחסרונות שלו.

bitonano

New member
אני לא מבין את זה...

כאילו יש לך בחירה בין משהו שעושה X פונקציות ואחד שעושה X+Y והשאר פחות או יותר אותו דבר ובוחרים בראשון אני פשוט לא מבין...

נדב8

New member
סוגיית x ו y

רוב האנשים בעולם לא צריכים את y, הם רוצים לשמוע את המוסיקה שיש להם במחשב, את המוסיקה שהם קנו, או סתם קטעים אחרים. מה שחשוב שזה שאנשים רוצים לשמוע את המוסיקה שלהם. אייפוד נותן לך את האפשרות הזו בצורה אמנם לא הכי זולה אבל בצורה הנוחה ביותר,הידידותית ביותר והאופנתית ביותר.

bitonano

New member
לא הכי נוחה אולי הכי אופנתית...

ובשביל זה לקנות אייפוד בשביל אופנה? מה זה ג'ינס? ורדיו הוא כבר לא נחשב כתוסף אלא כמשהו שצריך להיות בכל נגן ונגן... אם זה קיים בנגן ב-300 ש"ח זה חייב להיות בנגן של 1500.

נדב8

New member
אני לא מסכים איתך...

לדעת רוב העורכים הבכירים באתרים השונים... אייפוד הנוח מבין כל המכשירים. אל תנסה ליהיות אובייקטיבי... ולגבי הרדיו, עובדה, אין אותו באייפוד והוא הנמכר בעולם! אז כנראה שרדיו פה הוא לא פרמטר. אז לאייריבר יש רדיו, עדיין היא מלקקת לאפל את המכירות.

bitonano

New member
זה שטויות במיץ... התנסיתי עם הרבה

מכשירים ובנוחות האייפוד לא הוביל בכלל.. מי שהתנסה ב-H10 ובאייפוד קשה לי להאמין שיעדיף את האייפוד כי פשוט ה-H10 הרבה יותר נוח. וכבר אמרתי למה האייפוד נמכר וזה לא בגלל טיב המכשיר.

ושוב

צא מסוגיית ה X Y שלך..! האייפוד מבחינתי נותן X Z כשאלמנט Z זהו אלמנט האחריות הבינ"ל שרק לאייפוד יש.. חוץ מזה שמי משתמש ברדיו כשיש מאות אם לא אלפי שירים?! והקלטה אישית אני לא מוצא את עצמי משתמש בה אז תגיד מה שבא לך וגם שלמתי פחות מאשר לקנות אייריבר בארץ אז דיי עם כל הסוגיית X Y הזאת תעשה לעצמך ולנו טובה ותבין שאנשים קונים מה שהם צריכים ואם מעדיפים אחריות על פני רדיו והקלטה תפסיק לבוא בטענות שהרדיו וההקלטה שוים את הקנייה של מכשיר אחר.
ניסוח קצת שונה וקצר יותר אבל אותו עקרון..=\

bitonano

New member
אוקי... אני לא שונא את האייפוד בגלל

נפח השוק שהיא תופסת. אם היה לה מכשירים שלדעתי האישית שוים את כספם או שאפל היתה מראה רצינית שעד עכשיו לדעתי היא לא עד כדי כך הראתה כדי להשתוות ליריביה מבחינת טיב המכשיר לא הייתי שונא אותם, ואני גם לא שונא. אני פשוט חושב שהאופציות האחרות טובות יותר.

כנ"ל לגבי סוג מוזיקה..

אוקיי אני אצא מתוך נק' הנחה שאתה משתמש mp3 כי אני לא אהיה כאן כדי לראות תגובה שלך וסביר להניח שאתה משתמש בזה.. יש יותר מmp3 מאשר OGG ודומיו אז למה להשתמש דווקא בו ולא באלטרנטיבות המתחרות האחרות שאכן מציעות יותר ממנו?! ואם אתה לא.. אין לי תשובה הולמת שאני יכול לחשוב לתת לך נכון לרגע זה:)

למעלה