Mקוויקנד ^.^"

OneStepCloser

New member
מי?! OOOOOO:

.

XDDDD הרגת אותי!

"זה שדאגי פעם היה ממש כוסון ועכשיו הוא דוחה כלבים" חחחחח ממש! והציטוטים!!!

sweet shir

New member
חחחחחח אני מההתחלה צחקתי על זה... ואז פתאום

ראיתי סרטונים מפעם..... וזה עשה לי עצוב. XD

../images/Emo7.gif אוווווו

אולי הוא יתאפס על עצמו!!! אני מרגישה כמו הזקנים האלה שתמיד אומרים "אולי תסתפר כבר!!!!" XDDD

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחחחח

די כ"כ ידעתי שתמותי על הקטע הזה! חשבתי עלייך כשקראתי תא זה חחחח

sweet shir

New member
בהרור שאני אוהב אותו! זאת אני! זה היה הקטע

הכי טוב בספר!! רגערגע, תני לי להבין משהו, את אהבת את החראפילוג?!?! O:

PunK RocK 1o1

New member
בתכלס לא (../images/Emo58.gif)

אם זה לא היה הסוף (הסופי לגמרי) של הארי פוטר אז הייתי אוהבת.. אני אוהבת קיטש לפעמים, אבל זה נראה לי נורא לסיים ככה 7 ספרים מצויינים..:S היא הייתה צריכה להשאר עם האפילוג המקורי שכתוב בו מה קרה לכל אחד ואחד מהם. ובלי קשר לזה זה היה חמודי כזה ורון היה משעשע עם הקטע שהוא ינדה אותו/ה (לא זוכרת אם זה היה להוגו או רוז) אם הוא/היא לא יהיה/תהיה בגריפינדור. באט נו פרשרD: מה שהכי עיצבן אותי היה הוגו. מה הוגוווו?!?!?!?! לא יכלה לבחור שם יותר גרוע ולא קשור?XD ואלבוס סוורס? טוב שלאXD וכולם על שמות מתים ממש לא נראה לי חחחח וגם כמו שנראה לי את אמרת לקרוא ל-3 ילדים שלך על משולש רומנטי זה קצת חולני.. חח וה- AND IT WAS ALL WELL קצת דפוק חחח אבל הכי טוב הפרק שהארי "מת".. די כמה בכיתיXD Will you stay with me? Until the very end. עאעא

sweet shir

New member
איזה אפילוג מקורי? O: ../images/Emo58.gif ה"פ 7

רון היה הדבר הכי טוב בכל החראפילוג! או שמא, הדבר היחידי שהיה טוב. חחחחחחחח לא, גם טד היה מוצלח! ואלבוס סוורוס.
עכשיו אני אתחיל לבכות על סנייפוש. >>>>>>: קפראליוווווו 3> תמיד ידעתי שאני אוהבת אותו! טוב לא, רק בשנתיים האחרונות.. אבל עדיין. סנייפי-פו. 33> אני כללללללללל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך בכיתי בכל הפרק הזה. לא יכולתי לקרוא מרוב דמעות XD עוד משהו שהפריע לי, כאילו אחרי 19 שנה, סלית'רין עדיין נחשב "רע". :/ ואפילו שהארי הרגיע את אלבוס (XDDDDDDDDDDD סורי אני לא יכולה חח) הוא לא אמר לו שזה בסדר להיות בסלית'רין, הוא אמר שהוא יכול לבחור. X:

LironPoynter

New member
זה הקטע הכי לסבי שיצא לי לראות בחייםXD

סתם נו, הוא סתם מתנהג שם כמו הומו חמוד.D: הו וול, זאק33> אילאביו
ודברי איתי כשאת קמה חחח.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח קמתי. (לפני פול זמן אבל לונוראXD)

אני אדבר איתך!

rachel malasa

New member
עונה D:

שיר השבוע של מקפליי:
Silence Is A Scary Sound
Don't Stop Me Now Baby's Coming Back Too Close For Comfort
שיר השבוע לא של מקפליי:
avril lavigne-when you gone Losing Grip mobil my world noboys fool nobody home girlfrien)remix( paramore-Misery Business sum41-underclass hero
להקתהשבוע:
מקפליי, פארמור
אלבום השבוע:
UNDER MY SKIN-AVRIL LAVIGNE WONDERLAND-MCFLY
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=aCyGvGEtOwc
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
נמלטים עונה 2-שידורים חוזרים מעודדות צמודות 2+3
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
העובדה שיש לימודים יום ראשון
משהו ששימח:
שנה חדשה+חופש קצרצר
משהו שעיצב:
כלום..
ציטוט השבוע:
Troy You know I never wanted to hurt you Gabriella And what about me? Troy What am I supposed to do? Gabriella I gotta leave but I'll miss you Troy I'll miss you היי סקולל מיוזיקל2
מתנגן בראש / פלייליסט:
all about you
תמונת השבוע:

mcfly danna

New member
שלי מתישהו יהיה פעם בזמן?

שיר השבוע של מקפליי: bubble wrap שיר השבוע לא של מקפליי:חרישה מטורפת על הדיסקים של פראמור (החדש) וגוד שארלוט הישן... אין לי כח לחפור.. להקתהשבוע:מקפוש, פראמור וגוד שארלוט אלבום השבוע: MITO ,RIOT! THE YOUNG & HOPELESS קליפ השבוע: PARAMORE - PRESSURE תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ואי, בקושי ראיתי השבוע.. משהו שהכעיס אתכם השבוע:שאני ילדה עקומה.. משהו ששימח:קיבלתי גיטרה וחזרתי הרגע מדיונות וטיול טקרקרונים משהו שעיצב:נפלתי ונשרפתי וכואב לי.. ציטוט השבוע:וואי הם טיפה עלובים אבל לא נורא.. בין השיחות היותר מעניינות שלי ושל אנסטסיה על ההלהקה שאני אקים.. אנסטסיה:"איך את תקימי להקה אם את לא יודעת לנגן על כלום חוץ מפסנתר?" אני:"כן, אני כן יודעת לנגן על משו.." אנסטסיה:"על מה?" אני:"משרוקית" וכשהיינו בים, ראינו איש מלא (בלשון המעטה) שהיה עם חולצה כחולה ובגד ים אדום אבא:"היי זה סופרמן" אני:"רק בלי הגוף ההורס" אבא:"אבל יש לו קצת ריבועים" אני:"יש לו ריבועים וכדור פורח" מתנגן בראש / פלייליסט: "מה, מה מה עודד אמר?! עודד אמר להרים ידים.." תמונת השבוע:היילי מפאראמור... אני חולה עליה.. שבוועטוף :) מקווה שנהנתן בחופש הקצרצר שהיה לנו D:

למעלה