Mקוויקנד ^.^"

sweet shir

New member
עאעאעאעא סיימתי ברוך השם את ה"פ!! XD

שיר השבוע של מקפליי: ממ 5 קולורס חחחחחח השיר היחידי ששמעתי.
שיר השבוע לא של מקפליי: כל האלבום של הייסקול מיוזיקל 2. קטן זה הכי כיף בעולם - היי פייב. XDDDDDD Born To Make You Happy - Britney Spears חחחחחחחחחח מה היה מצעד 1999 באמטיוי היטס!
להקת השבוע: מקפליי ובאסטד. אלבום השבוע: הייסקול 2. קליפ השבוע: ממ אוקי. חחחחחחחחח Bet On It - http://youtube.com/watch?v=Tq6q-B8TRE0 XDDDDDDDD ו.. ההופעה הראשונה של מקפליי. חחחחחחחח הסרט בחזרה לעתיד עשה לי חשק. XD (נו, בגלל מה שג'יימס אומר ^__^) http://youtube.com/watch?v=ZzTxtAok94o תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית: הכי גאים שיש ואחים ואחיות. סרט: בחזרה לעתיד. מייקל ג'יי פוקס. 3> משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורים. משהו ששימח: חופשD: משהו שעיצב: זה שדאגי פעם היה ממש כוסון ועכשיו הוא דוחה כלבים XD ציטוט השבוע: 1.
"I guess you guys aren't ready for that, yet. But your kids are gonna love it."​
. אופקורס. D: 2. אני וחברה שלי: "זה סימן בשבילי, זה סימן בשביל כולם! (מראות את הזין.. כאילו את האצבע של הזין חח) זה סימן שיכול להפרות את העולם, זה סימן שאומר אנחנו חרמנים, זה סימן שלא ראינו שאנחנו מזדניים!" חחחחחחחחחחחחח והקטע הוא שאת המילים של השיר אני וחברה שלי שרנו בלי לדעת מה השניה שרהXD בפוקס (כי אנחנו חולקות את אותו המוח) זה יצא אותו הדברXD 3. המורה לכימיה (שהיא חולת נפש מטורללת... רק שתדעו.. XD): "פעם קניתי מכנס מניילון, עשיתי שפגט והוא ישר נקרע! עכשיו אני יותר לא קונה בגדים מניילון!" ילד בכיתה: "כן, גם לי זה קרה פעם!!" XDDDD 4. אנלא זוכרת אם זה היה השבוע.. אבל פתאום נזכרתי בזה: חברה: "איפה נסטיה?" אני: "לודעת, בטח עם ליאן.... מתמזמזות איפושהו. ואת פשוט תצטרכי לקבל את זה!" XDDDD אני מרגישה כאילו יש עוד אבל אני לא זוכרת!
מתנגן בראש / פלייליסט: זה סימן (בשבילי?) - ערוץ הילדים חחחחחחחח (בראש, כה?) בורן טו מייק יו האפי של בריט בריט. XD (שוב, בראש. XD למרות שהרגע מצאתי את הדיסק וישלי חשק מטורף לשמוע. XDDDDD) תמונת השבוע: חיחי 3>

McSon of Busted

New member
אחחח אני כלכך אוהבת את הוידאו הזה../images/Emo99.gif

של באסטד ומקפליי
הגיטרה של ג'יימס
ג'יייממססססס
מאטטטטטטט
!~@!~ איןןן זאת אחת ההופעות המושלמות חחח גם באסטד גם מקפליי באותו מקום XD אני הכי אוהבת את הקטע שרואים את הארי עם התופים שהוא נראה כאילו הוא גומר XDDDD ככ חמוד ^^ והכי הזוי זה לחשוב שדאגי שמה בערך בגיל שלי

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח אומגד בדיוק חשבתי את זה אתמול! XDD

(שדאגי כמעט בגיל של חברה שלי.. חח לא שלי אבל עדיין XD) חחחחחחחחחחחח דאגי לובש שם חולצה כתומה!!!! וצ'ארלי כתום עם פאקינג צבאי!!! לעזאזל מה עבר על הטעם שלהם?!!?!!? XDDD

sweet shir

New member
כן. ודווקא לא, אני אהבתי D:

כאילו... הוא במקום השלישי שלי עכשיו חח 3 - 6 - 7 - 5- 1 - 4 - 2. ^_________^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוטיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

סימן שיכול להפרות את העולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קפראליך3>

sweet shir

New member
קפראליךDDD:

מדברים על אנשים שקפראליהם..... התחיל גרייס קלי באמטיוי היטס. XDDDDDDDDDDDDD ~רצה לקרוא לאח שלי לראות XDDDD~ 333>

The Psycho Girl

New member
הם היו כאלה מתוקים פעם

האמת שהם נותנים לי תקווה שבנים ניהים יפים יותר במשך השם ג'ימס כזה חמוד בוידיאו הזה בכלל ג'יימס זה היצור הכי מתוק שנברא אי פעם אממ אני כל כך הולכת להשתמש בזה סימן בשבילי המשודרג שלך XDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח ~גאווה~ D:

אבל נגיד.... דאגי יותר מכוער במרוצת השנים. XD למרות שהוא יותר יפה ממה שהוא היה שהוא היה בן 14.... טוב הוא היה ילד כאפות.

The Psycho Girl

New member
דאגי לא מכוער

הוא פשוט לא מטופח XDD אם הוא יחליט לעשות מקלחת מידי פעם ולהתגלח הוא יחזור להיות יפה ואכן הוא היה ילד כאפות פעם XDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחח הוא נראה כמו ילד מוזנח ><

וכמו בחברה שלי החכימה להוסיף: "הוא לא רק נראה, הוא כזה."
כשהוא יחפוף, יסתפר, יעשה פן ויצבע.............. הוא יראה טוב. ><

למעלה