Mקוויקנד ^.^"

mcfly danna

New member
שלי מתישהו יהיה פעם בזמן?

שיר השבוע של מקפליי: bubble wrap שיר השבוע לא של מקפליי:חרישה מטורפת על הדיסקים של פראמור (החדש) וגוד שארלוט הישן... אין לי כח לחפור.. להקתהשבוע:מקפוש, פראמור וגוד שארלוט אלבום השבוע: MITO ,RIOT! THE YOUNG & HOPELESS קליפ השבוע: PARAMORE - PRESSURE תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ואי, בקושי ראיתי השבוע.. משהו שהכעיס אתכם השבוע:שאני ילדה עקומה.. משהו ששימח:קיבלתי גיטרה וחזרתי הרגע מדיונות וטיול טקרקרונים משהו שעיצב:נפלתי ונשרפתי וכואב לי.. ציטוט השבוע:וואי הם טיפה עלובים אבל לא נורא.. בין השיחות היותר מעניינות שלי ושל אנסטסיה על ההלהקה שאני אקים.. אנסטסיה:"איך את תקימי להקה אם את לא יודעת לנגן על כלום חוץ מפסנתר?" אני:"כן, אני כן יודעת לנגן על משו.." אנסטסיה:"על מה?" אני:"משרוקית" וכשהיינו בים, ראינו איש מלא (בלשון המעטה) שהיה עם חולצה כחולה ובגד ים אדום אבא:"היי זה סופרמן" אני:"רק בלי הגוף ההורס" אבא:"אבל יש לו קצת ריבועים" אני:"יש לו ריבועים וכדור פורח" מתנגן בראש / פלייליסט: "מה, מה מה עודד אמר?! עודד אמר להרים ידים.." תמונת השבוע:היילי מפאראמור... אני חולה עליה.. שבוועטוף :) מקווה שנהנתן בחופש הקצרצר שהיה לנו D: חופש מצוין...

mcfly danna

New member
ררררררררר

התפוזבל הזה שלח פעמיים... הוא לא אוהב אותי... וזה הדדי!!!

YuvalJones

New member
מיי מקוויקנד

שיר השבוע של מקפליי: סיילנס אוף דה סיטי..
ומתאים ל-11 בספ' מן הסתם. שיר השבוע לא של מקפליי: Over Now - Busted להקתהשבוע: חתיכוס אופקורס
אלבום השבוע: אממ... לאיודעת ^^' קליפ השבוע: -- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: High School Musical 2 למרות שזאק רוקד כמו הומו חחח ^,^ משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ, אני מאמינה שלא היה חסר אבל לא זוכרת ספציפי. משהו ששימח: נסעתי ללירון[הלוא היא לירוןפוינטר מהפורום], התחרפנות בלילה וצילום סרטונים XD משהו שעיצב: -- ציטוט השבוע: לא היה חסר, אבל כמובן שאני לא זוכרת -_-' מתנגן בראש / פלייליסט: איר הוסטס של באסטד D: תמונת השבוע: ^_^ אין. שבוע טוב גירלס

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gifDon't Stop It's a sure shot....

שיר השבוע של מקפליי: Ive got you that girl easy way out
שיר השבוע לא של מקפליי: Enrique Iglesias - Do You Know. Mika - Love Today משינה- אין מקום אחר נדב קדמון - לא אחד מהם Rihanna - Shut Up And Drive Avril Lavigne - Nobody's Home - שיר מדהים
Chris Brown - Gimme That
להקתהשבוע: \\\\\\
אלבום השבוע: Rihanna
קליפ השבוע: Mika - Love Today
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סדרה- ציידי רוחות -אחד המפחידים XD וויל וגרייס בנות גילמור בחזרה לעתיד
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברות שלי!
משהו ששימח: לעשות את החג וחופש
משהו שעיצב: הכתבה שהייתה במוסף לחג על ידיד שלי שנהרג....מאוד אבל העציבה
ציטוט השבוע: חברות שלי בשיעור אדריכלות שני[שואלת מישהי אחרת]: "מה זה ג'ימבורי??" ליזה: "זה...אממ USB.." אני: "מה USB יא קרועה XDDD"
מתנגן בראש / פלייליסט:
תמונת השבוע: יש לי 2 תמונות חהחה תודה לאלמוגג

McFLY14

New member
עונה ../images/Emo27.gif

שיר השבוע של מקפליי: It's all about you שיר השבוע לא של מקפליי: Brain Stew - Green Day להקתהשבוע: מקפליי אלבום השבוע: Dookie קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים משהו שהכעיס אתכם השבוע: אין משהו מיוחד משהו ששימח: החופש
משהו שעיצב: - ציטוט השבוע: "הזמן מגיע, והוא הולך לשום מקום. אף אחד מעולם לא אמר שהחיים היו הוגנים." מתנגן בראש / פלייליסט: When You're Gone תמונת השבוע: טומי

Dirty wings2

New member
עונה

שיר השבוע של מקפליי: wallk in the sun שיר השבוע לא של מקפליי: beed it out של לינקן פארק. להקתהשבוע: מקפליי
אלבום השבוע: לא שומעת דיסקים XD קליפ השבוע: מממ..אני לא רואה הרבה MTV לאחרונה. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: קייל XY וסרט 8 מתחת לאפס. משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחותי,וזה לא השבוע,זה תמיד:p משהו ששימח:הרבה דברים :) משהו שעיצב: :(לאמשנה ציטוט השבוע:"דאגי שלי." "לא דאגי שלי." "טוב דני שלי." "טוב עושים החלפות." "אבל מתי?" "כל חודש." "טוב." "טוב." "אני רוצה את דני" "טוב החלפוותR&*&*)^)" שיחות מטומטמות שלי ושל חברה שליXDD מתנגן בראש / פלייליסט: כל השירים של מקפליי. תמונת השבוע: מצורף.

שבוע טוב לכולן!!! ושנה טובה!

שיר השבוע של מקפליי: McFly – Star girl McFly – That Girl McFly – Hypnotised McFly – Down by the Lake שיר השבוע לא של מקפליי: Snow Patrol – Chasing Nirvana – Lithium 30 Seconds to Mars – I'll Attack Dashboard Confessional – Hands Down Counting Crows – Goodnight L.A. Placebo – Special K Bright Eyes – First Day of My Life Hellogoodbye – All Time Lows The Used – I'm A Fake Incubus – Drive John Mayer – Gravity John Mayer – Love Song for No One John Mayer – I'm Gonna Find Another You Nizlopi – Extraordinary Nizlopi -JCB Song Nizlopi -Girls להקתהשבוע:John Mayer,Counting Crows ו-Nizlopi (הלהקה הכי טובה שהכרתי בזמן האחרון-לא צחוק) אלבום השבוע: Half These Songs Are About You-Nizlopi קליפ השבוע: Nizlopi מקסימים!!!! 1)Nizlopi -jcb יפה! 2)Nizlopi -ExtraOrdinary מיצי 3)Counting Crows - Colorblind תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:אממ לא ראיתי חוץ מהופעה של John Mayer בערוץ 3 משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמממ לא כעסתי משהו ששימח:אממ החירפון שלי-הייתי מחורפנת מאוד! השבוע והיו הרבה צחוקים! משהו שעיצב:לא ממש עיצב ,רק באסה הפסיכומטרי הזה :( מתחיל ביום ראשון והרבה מבחנים ומילים ללמוד אההה אין לי כוח! ציטוט השבוע: רופא:את לוקחת סמים אני:לא רופא:את סובלת מבעיות פסיכולוגיות אני:אממ לא אבל יש לי שאלה, אם אני סובלת מבעיה פסיכולגית ולא איבחנו אותה איך אני אמורה לדעת שיש לי בעיה...? יכול להיות שאני שומעת קולות ואני בעצם חושבת שכולם שומעים אותם.. רופא:את שומעת קולות? אני:לא רופא:אז מזל טוב את לא סובלת מבעיה פסיכולוגית היו עוד המון! כי הייתי מחורפנת השבוע מאוד אבל לא זוכרת :) מתנגן בראש / פלייליסט:JCB Song תמונת השבוע: שבוועטוף :) מקווה שנהנתן בחופש הקצרצר שהיה לנו D:

למעלה