../images/Emo26.gif מי DD:../images/Emo36.gif
שיר השבוע של מקפליי: Easy was out. Tranny. Silence is a scary sound.
שיר השבוע לא של מקפליי: Jimmy eat world - 23. [
!!!] Tokio Hotel - don't jump [שיר מדהים.] Tokio Hotel - Forgotten children. Tokio Hotel - Break away. Blink 182 - All of this. [עור ברווז
]. Evanescence - Hello. Evanescence - Sweet Sacrifice.
להקת השבוע: Tokio hotel.
אלבום השבוע: Nirvana - in utero.
קליפ השבוע: אני עוד נשיה משתינה במכנסיים XD נכון הבאתי למוקוס פעם סרטון אאוטייקס של טוקיו הוטל? זה ישלזה מיוזיקל, אני מכירה כבר מלא זמן אותו אבל נזכרתי. יש שם כמה קטעים שאני פשוט חייבת לעצור ולנשום בהם. ><
http://www.youtube.com/watch?v=-mO5Ab3y7aw
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא ראיתי טלווזייה השבוע בכלל, אפילו לא שניה. O.O
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי קוף.
אבל מתרגלים.
משהו ששימח: אמא שלי החליטה להערים עליי את חוכמה במוזיקה כששמעה מעבר לחדרי שיר חביב של אליס אין צ'יינס, מה שגרר אותי לתת לי לחפור בסטאש הדיסקים המטורף והחבוי שלא ידעתי עליו אצלה בחדר, לקחתי שתי שקיות מלאות[!!!] דיסקים לחדר והתחלתי לחפור, ומצאתי שם את אהבות חיי: [
זהירות!!! חפירה!!!].
Nirvana - In utero. Oasis - What's the story? morning glory. Green river - Dry as a bone / rehab doll. Mother love bone - stardog. Pearl jam - epic. Pearl jam - Ten. Sound garden - Superunknown. Sound garden - Louder then love. Sound garden - Down on the upside. Sound garden - Badmotorfunger. Offspring - Smash. Alice in chains - Jar of flies. Alice in chains - Dirt. Alice in chains - Face lift. Bauhaus - Swing the heartache. Throwing muses - The real Ramona. Throwing muses - The fat skier. Supergrass - Your love.Brad - Shame. Vitalogy - Division. Piexies - Thrompe lr monde. Piexies - Surfer rosa. Piexies - Doolittle. Piexies - Come on pilgrim. The saint - Music from the motiom picture soundtracj. Metallica - Vertigo. Red hot chilli pepers - One Hot Minute. Red hot chilli pepers - Blood, sugar, sex, magic. Radiohead - Ok computer. Garbage - G. Beck - Mellow gold.
חבריה אני חוזרת! אלו לא שירים, אלו אלבומים! יש לי פאקינג את כל האלבומים של סאונגארדן והפיקסיס
[חיי נהפכו טובים] XD
ו! בנוסף, יצא לי לגלות שפה, בבוידעם המתוק שנמצא בהישג יד מורמת בחלקה, שוכן לו.. לא אחר מ..
פטיפון.
משהו שעיצב: קראתי אתמול איזה פיק על דאגי באנגלית עד בערך..4 לפנות בוקר [כן מיקי!], ושרפו לי כבר העיניים, והסוף היה ממש, ממש עצוב.
ציטוט השבוע: כמה הברקות מההוביט החדשה שלי לאזרחות: "רבותי!! אני מקבלת!!!" "אני לא נותנת, לפני שגמרתי!!!" "גשר הזהב לא הפנים אותי כ''כ." [?! ><].
מתנגן בראש / פלייליסט: You'll stay alone forever, if you'll wait for the right time. [ג'ימי איט וורלד - 23.]
תמונת השבוע: > יצאתי קוף. O.O אני לשנוא קוקו.
שבוע אחל בחל D: