Mקוויקנד ^.^"

MyTearsDontFall

New member
I'm Learning To Fall

שיר השבוע של מקפליי: נמנמ אין. שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore - Franklin
Paramore - That's What You Get Lux Aeterna - Requiem For A Dream
Boys Like Girls - Thunder Boys Like Girls - Learning To Fall Boys Like Girls - Hells Over Head Boys Like Girls- The Great Escape
Avril Lavigne - Girlfriend [Remix] Feat. Lil Mama להקת השבוע: נמנ. פרמור ובויז לייק גירלז. אלבום השבוע: נמנ. פרמור - ריוט
קליפ השבוע: Boys Like Girls- The Great Escape תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רקוויאם לחלום דאמ ;;
משהו שהכעיס אתכם השבוע: נמנמ לאדעת. משהו ששימח: נמנמ החופש הקצרצר? משהו שעיצב: רקוויאם לחלום גאד ;; ציטוט השבוע: Break me!Shake me!From this dream im in... מתנגן בראש / פלייליסט: Boys Like Girls - Thunder תמונת השבוע: דאמ;;

MyTearsDontFall

New member
I'm Learning To Fall

שיר השבוע של מקפליי: נמנמ אין. שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore - Franklin
Paramore - That's What You Get Lux Aeterna - Requiem For A Dream
Boys Like Girls - Thunder Boys Like Girls - Learning To Fall Boys Like Girls - Hells Over Head Boys Like Girls- The Great Escape
Avril Lavigne - Girlfriend [Remix] Feat. Lil Mama להקת השבוע: נמנ. פרמור ובויז לייק גירלז. אלבום השבוע: נמנ. פרמור - ריוט
קליפ השבוע: Boys Like Girls- The Great Escape תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רקוויאם לחלום דאמ ;;
משהו שהכעיס אתכם השבוע: נמנמ לאדעת. משהו ששימח: נמנמ החופש הקצרצר? משהו שעיצב: רקוויאם לחלום גאד ;; ציטוט השבוע: Break me!Shake me!From this dream im in... מתנגן בראש / פלייליסט: Boys Like Girls - Thunder תמונת השבוע: דאמ;;

Mcfly for ever

New member
עונה

שיר השבוע של מקפליי:Honkey Tonk Woman שיר השבוע לא של מקפליי: My Chemical Romance - I'm Not Okay להקתהשבוע:My Chemical Romance אלבום השבוע:לא יודעת קליפ השבוע:Enriqe Iglesias Do you know תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הטרמפיסט (סרט מפחיד) משהו שהכעיס אתכם השבוע:הייתי בריכה לבנות לאח שלי אוהל מסדינים בחדר וזה לקח לי מלא זמן .. וסגרתי את החלון על הסדין כדי שהו לא יפול ואחרי חמש דקות אח שלי פתח את החלון וכל האוהל התפרק
משהו ששימח: חופש משהו שעיצב:
ציטוט השבוע: בשיעור מתמטיקה ורה: הבנת משהו? אני: לא, ואת? ורה: לא המורה: יש משהו לא מובן? אני: כן המורה: מה? אני: הכל לא יודעת.. אותי זה הצחיק מתנגן בראש / פלייליסט: high school musical 2- troy and sharpay- you are the music in me תמונת השבוע: איזה חמודים

PunK RocK 1o1

New member
הטרמפיס../images/Emo6.gif

אחד הסרטים הגרועים חחחחחחחח הראו לנו בבי"ס כדי ללמד על סטריוטיפים פשוט סרט על הפנים
משחק, תסריט, תפוארה ובקיצור הכל חחח מה הם ביחד גם במציאות?

LironPoynter

New member
דייייייי

חחחחחחחח אני עכשיו בי' שם.XD וואו, וורה ענקית. עצומה. רכס הרי האלפים

חחחחחחחחחחחחחחחח

אני למדתי עם סופי חחח XDDD אבל ורה כל כך דפוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח אהבתי "רכס הרים" אלי רק הציצי שלה

אה היא החדשה שמחליפה את איז'ו?

שמעתי שהוא קיבל מהשכבה שלי התקף לב ושהם הוציאו לו את כל החשק ללמד חחח XDD בלוג של אחת מי"א

OneStepCloser

New member
ממש לא ><'

לפני שנה, היו שמועות שאשלי וזאק יוצאים... אבל עכשיו הוא עם וונסה333>

למעלה