Mקוויקנד ^.^"

McSon of Busted

New member
חחחחחח תמותי יא פלוץ. ../images/Emo69.gif

גם אני אוהבת אותך

OneStepCloser

New member
"וואי איז אוריבאדי סטרינ אט יו?"..

"נוט מי, יו!" "ביקוז אופ דה קולבאקס? איי קאנט הוו פיפל סטארינ את מי איי רילי כאנט" XDDDD גאד, איזה פקאצות אנחנו XDDDDD

sweet shir

New member
חחחחח את זאתי שיודעת את זה בעל פה לא אני!

פח (טוב! XDDDDDDDDDDDDDDDDD) כאילו שאני לא יודעתXDDDDDD

שוליטה

New member
עונה XP

שיר השבוע של מקפליי: no worries TCFC FCIHH ועוד כמה... שיר השבוע לא של מקפליי: מה שמשודר בהיטס להקתהשבוע: מקפליי... אלבום השבוע: אה... לא יודעת קליפ השבוע: נמ.. לא ממש ראיתי... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית: שנות השיבעים וסרט: תקפצו לי! סרט מושלם!!! משהו שהכעיס אתכם השבוע: אח שלי וההורים שלי משהו ששימח: חברות ישנו אצלי וקיבלתי בגדים שממש רציתי לראש השנה! משהו שעיצב: סתם יש לי חשק להתאבד.. ציטוט השבוע: אני: מיכל, עשיתי לך את טבעת הקסם סביב הברך עכשיו כל פעם שיחטפו אותך ויקשרו אותך אז הברך שלך תיפול, תצמיח ידיים ורגליים ותלך להזעיק עזרה! נזכרתי באיש מטומטם אחד מהלונה פארק שישב לידינו בספינת פיראטים האיש: ילדים, תיכף שהמתקן יתנדנד יותר מהר אתם תרגישו את השקשוק בביצים! אחרי חמש דקות האיש: אתם מרגישים את השקשוק?? יוסף! אתה מרגיש את השקשוק?? WTF?? מתנגן בראש / פלייליסט:כלום תמונת השבוע: צילמתי את עצמי :) איזה מגניבה אני (התמונה קצת מטשטשת אבל תתגברו...)

שוליטה

New member
נזכרתי בעוד ציטוטים!!!!

אוקיי הייתי ממש מגעילה לאמא שלי... היא ראתה איתי היטס וזאת השיחה שהנהלה בינינו אמא: השירים פה לא כלכך טובים אני: הם כן, פשוט את שומעת שירים מהשנה שסבא רבה של דני נולד אמא: אני שומעת שירים מהשנה שאני נולדתי אני: נו... איזה רעה אני! הנה עוד שיחה ביני לבין אמא שלי אני: אמא אני צריכה לעשות שעווה ברגליים אמא: את לא אני: אז אני יכולה לעשות עגיל באף?? אמא: לא. לכי מפה רק להבהיר השערות שלי בלונדיניות אבל זה לא אומר שלא רואים אותם... שיחה ביני לבין בת דודה שלי תום על מצב השיער שלנו אני: השיער שלי יותר גרוע, קיצרתי את הפוני ועכשיו הוא מזדקר הצידה תום: אז תעשי לו פן אני: אבל אני לא אלך למספרה רק בגלל הפוני תום: אז תשתמשי במייבש שיער שלך אני: כן, אבל הוא מהשנה שדאגי נולד (באמת!) תום: אז הוא אמור להיות סקסי וחסון למדיי אני: לא. הוא לא נמ... זהו! (שמתי לב שבתמונה ששמתי האף שלי נראה ענקי! הוא גדול אבל לא כלכך... זה בטח בגלל שזזתי)

MyMcWeekend

שיר השבוע של מקפליי:THNL שיר השבוע לא של מקפליי:attact של 30 שניות למארס [אני מקווה שכתבתי את השם נכון=]] להקת השבוע: Within temptation אלבום השבוע: אין משהו ספציפי.. קליפ השבוע: ממ.. אנג'לס של ויט'ין טמפטשין ופלייס פור מיי הד מההופעה החיה של לינקין פארק תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:מים אפלים.... משהו שהכעיס אתכם השבוע: נמ.. השבוע היה לי שבוע די מוצלח.. חוץ מהאח הקרצייה שלי הכל בסדר.. משהו ששימח: ביום שני יש לי יומולדת!!!!
משהו שעיצב: ציטוט השבוע:רררר.. למה תמיד שאני מגיעה לסעיף הזה נשכחים ממני כל הציטוטים שהיו השבוע?! מתנגן בראש / פלייליסט: THNL X 22222000000 תמונת השבוע:מצורפת=]

למעלה