Madוויקנד P:

sweet shir

New member
התמונות שלי מושי מושלמות!!!! 33333>

חחחחחחחחחחחחח הבאתי אל חברה שלי את הדיסק (ישלי את הראשון שלה
) ועשינו חרישות. XD ואז חברה אחרת קלטה שהשיר סאמטיימז ממש מסכם בצורה נפלאה את החיבה שלה לחבר הפוטנציאלי שלה. XDDDDD

אהבתי ת'ציטוט!XD

והתמונות ממש יפות- זאק וונסה כ"כ יפים ביחד
רואים שהם מאוהבים חיחי ^____^

Little Sapir

New member
שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies שיר השבוע לא של מקפליי: System of a Down - Lonly Day להקתה שבוע: נמ... מקפליי. אלבום השבוע: כלום.. קליפ השבוע: כמובן שהקליפ החדש THNL
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דיסטרביה. משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא ממש כעסתי השבוע. משהו ששימח: שיש לי עכשיו שבועיים חופש! משהו שעיצב: שחברות קרובות שלי רבו בניהן
ציטוט השבוע: הממ כלום. מתנגן בראש / פלייליסט: Fall Out Boys - Thanks For The Memories תמונת השבוע: הארי ודאגי
שבוע טוב! ולמי שצמה- בהצלחה!

Yu vi

New member
בדיוק עכשיו ראיתי דיסטרביה../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

סרט חזק ביותרררר אהבתי
!!

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif גמר חתימה טובה לכולם!../images/Emo24.gif

שיר השבוע של מקפליי: the heart never lies,too close for comfert,i've got you שיר השבוע לא של מקפליי: ממממ טוב - foo fighters-breakout foo fighters-pretenders foo gihters-learn to fly foo fighters-the best of you foo fighters- everlong שייגעצ-אבא עורך דין busted-sleeping with the light on bosted-crach the wading busted-3AM blink 182- All the smalls things bullet for my valintain- all the things i hate להקת השבוע: מקפליי,באסטד, פו פייטרס אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=P355eKW1A-c http://www.youtube.com/watch?v=OHdwZCVZmg8 http://www.youtube.com/watch?v=h8wcYrqIzhg תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכניות:סקרבס סקינס
(איזה פרק עצוב היה השבוע
) נמלטים (שידורים חוזרים
) על טבעי (איזה שווים הם
) סרטים: ג'סט מיי לאק
(סוף סוף מצאתי את ה-DVD שלו!
) לא רק בלונדינית משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ..... אוו!!!!! המורה שלי למתמטיקה
היה לי בוחן על נגזרות והדבר היחידי ששכחתי-לא לא ידעתי שכחתי!!! זה היה למצוא את ה- M (לא עם ה-2 נקודות בדרך אחרת) וזה דפק לי את כל המבחן אז שאלתי אותה מה לעשות והיא אמרה לי (יותר נכון אמרה לכיתה עלי) "היית צריכה להקשיב ולכתוב במקום לצייר לבר על היד!" יופי אמרתי לה שרשמתי אני פשוט לא זוכרת ואז היא התחילה :"רואים עכשיו עדי בבעיה כי היא לא הקשיבה!" יופי שהיא לא נטפלת עלי עכשיו
בכלל היא מציקה לי כל הזמן
שונאת אותה! משהו ששימח:אממ....אמרו לי שאני משחקת טוב
(אני בתקשורת תאטרון) משהו שעיצב:אממממ אנשים עם פיצול אישיות שבגלל שאין להם מה להגיד לי הם מתחילים לרדת עלי ואז כשאני כועסת הם אומרים "סתם עדידו'ש"וחושבים שאני אסלח להם
, סתם יום כיפור עכשיו אני סולחת
חעחע ציטוט השבוע: אוו!!!! יש יש יש לי !!! אני וידיד שלי בשיחת איסיקיו : אני- "למה לא נשארת לישון בכפר?" הוא- "כי לא היה לי איפה..." אני-"יכולת לבוא לישון במלונה שאין לי !" הוא- "וואלה טוב פעם הבאה" אני- "וואי!!!! אתה יודע מה גיליתי עכשיו?!?!!" הוא- "מה?!" אני-"מלונה באה מהמילה מלון נכון? אז המלונה=מלון לכלבים!" הוא- "וואלה!!!! יש להם חיים יותר טובים משלנו יש!!!" (זה היה יותר מצחיק בלייב
חחחחח ) ------------------------------------------------------------- על ילדה בכיתה שלי
(אמרתי את זה לחברה שלי ) "אוף בואי נעיף את הפוסטמה ה***ה המפגרת המכוערת ה(אמרתי כבר פוסטמה ***ה ומכוערת שדומה ל-בבון מראש עיריית מוחמד עלי השלישי?) " =אני לא בדרך כלל ככה XDD = ------------------------------------------------------------ מתנגן בראש / פלייליסט: Breakout תמונת השבוע:

L D N

New member
../images/Emo15.gifשניםםםם לא כתבתי פה lol

שיר השבוע של מקפליי: כל מושן אין דה אושן וגם דה הארט נבר לייס שיר השבוע לא של מקפליי: כל השירים של secondhand serenade [אני בספק אם מישי מכירה אותם] והאלבום החדש של איימי ווינהאוס להקת השבוע: secondhand serenade ומקפליי אלבום השבוע: מושן אין דה אושן קליפ השבוע: Envy On The Coast - Sugar Skulls [גם בספק אם מישהי מכירה] תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: יצאת גבר חחח משהו שהכעיס אתכם השבוע: בצפר משהו ששימח: אני הולכת להופעה של מקפליי בחנוכהההההה!!!!1 משהו שעיצב: לא יודעת... ציטוט השבוע: אין חחח מתנגן בראש / פלייליסט: Awake - Secondhand Serenade תמונת השבוע:

DoLi it is Me

New member
אני אני אני בלה בלה בלה אאעאעא

שיר השבוע של מקפליי: THAT GIRL -השיר שהציל אותי . ליטל ג'והאנה
שיר השבוע לא של מקפליי: רן אוואי של אבריל להקתה שבוע:נירוונה ומק' אלבום השבוע: דה בסט דאממ טינג של אבריל קליפ השבוע: של מקקק D: ונובדייס פול של אוונ' תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט: החופשה -סרט ממוממלץ!! משהו שהכעיס אתכם השבוע:נמ.. לא יודעת.. משהו ששימח:חוופש משהו שעיצב:עוד שנייה כיפור
ציטוט השבוע:דיברתי עם חברה שלי במסן: אני עייפה >< Beyond Redemption אומר/ת (14:04): לכי לישון,יעביר לך את הזמן. sPider pig אומר/ת (14:07): איזה לישון sPider pig אומר/ת (14:07): אני אף פעם לא מצליחה לישון בצהריים ואולי אני הולכת לקנות כמה גברים היום.. Beyond Redemption אומר/ת (14:07): כמה גברים! ___ שיגעתי באיזשהו 10 בלילה את סייוון מרוב שהייתי עייפה היתחרפני XDD : sPider pig אומר/ת (21:40): נו אבל את לא מבינה אמרתי לך שאני עייפה ואת לא מקשיבה לי sPider pig אומר/ת (21:40): מה את מיתקעשת פשוט תפינימי - אני עייפה!!!! sPider pig אומר/ת (21:40): סיוון שאני לא יכנס בך תשתקי כבר!אני עייפה סיונוש =) >< I'm Fat!! אומר/ת (21:40): צי'לללל סיונוש =) >< I'm Fat!! אומר/ת (21:40): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD __ אני וחברה שלי לא ידענו מה לקנות לידיד שלנו ליומולדת ואחרי הרבה מחשבות חברה שלי כזה אומרת לי במסן : קארין:לא יודעת נימאס לי מצדי תיקני לו אפילו נייר טואלט מתנגן בראש / פלייליסט:רן אוואי של אבריל D: תמונת השבוע:קישקשתי היום על הסקטורים שלי ורציתי לעלות תמונה אלב זה לא עובד >< אז נמ.. הינה תמונה אחרת >< ...

Lex 1

New member
../images/Emo129.gif"Don't let yourself go, 'cause

everybody cries and everybody hurts, sometimes.."
שיר השבוע של מקפליי:
Lonley. THNL. 5CIHH.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Regina Spektor - Samson.
אביב גפן והתעויוט - סוף העולם. ~חרישה~ אביב גפן והתעויוט - עונות. אביב גפן והתעויוט - זה רק הלב שכואב לך. אביב גפן והתעויוט - מיליארד טועים. Linkin Park - Bleed It Out. אפרת גוש ויוני בלוך - שוב. SOD - I Want You Back (The Jackson 5 Cover). James Bourne - New Song. הבנות נחמה - להיות.
להקת השבוע / אלבום השבוע:
מק. Kanye West - Graduation.
קליפ השבוע:
הדקה מ-THNL. Kanye West Feat. T-Pain - Good Life. Kate Nash - Mouthwash. Maroon 5 - Wake Up Call.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ורוניקה מארס 3. יריחו. / הדייט שתקע אותי. [זה היה קורע ברמות, סרט טוב
].
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא הולך לי בסימולציות של הפסיכו'. אין לי חופש בשיט.
משהו ששימח:
הסתיים הקורס הכנה לפסיכו' ויום שלישי הכל נגמר [למרות שאני אצטרך לעשות מועד ב' בשלב מסוים
]. קבלתי מחליק יותר טוב ממה שהיה לי עד עכשיו, ככה נטען..
. הסרט אתמול ומה שמסביבו [היו צחוקים במונית ><"].
משהו שעיצב:
אישיוז משפחתיים שבכיתי כמויות השבוע בגללם.
ציטוט השבוע:
אוי הייתי יכולה לצטט מהסרט אבל אני לא זוכרת, לכו לראות! זה סרט קורע.. טחחחח נמנמ אז הנה כמה ציטוטים שהיו לי בבצפר
: *המורה לביו' מסבירה לנו על הניסויים שהם היו עושים על עכברים כשהיא למדה לתואר ראשון* תלמיד: ואחרי שהייתם מסיימים את הניסוי מה היה קורה לעכברים? המורה: היינו הורגים אותם. תלמיד: מה?? איך? המורה: גליוטינה, אבל אני לא הייתי יכולה לעשות את זה אז ביקשתי מאחד וולדימיר. ><" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *באותו שיעור* אנחנו שואלים את המורה במה היא עשתה תואר ראשון והיא אומרת איזה משפט שכולל 10 מילים לא מובנות באנגלית. כולם בשקט. ידיד שלי: אהההההההה.. לא, אין לי מושג מה זה אומר. היא מסבירה על מכשיר שסופר חיידקים ששמו ספקטורפוטומטר [נראה אתכן קוראות את זה..
] *כולם ממלמלים את זה לעצמם כדי ללמוד איך אומרים את זה* מישהי שואלת במה היא עשתה תואר שני וכולם צועקים את שם המכשיר >< ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ המורה: אני נותנת לכם ש.ב לקרוא כמה עמ', אפשר לקרוא בכיפור נכון? ערס: רק דברי תורה! XD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תלמיד [אחרי שהוא עצבן את המורה כל השיעור]: אבל אי אפשר ללמוד ככה! המורה: אין דבר העומד בפני הרצון, אבל מה אני יכולה לעשות כשהדבר לא עומד לך..? *הכיתה נקרעת* התלמיד ממלמל לעצמו: מה לעשות שאני לא בגילך כשכבר משתמשים בויאגרה.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בגלל שרוב הציטוטים פה לא מבדרים אני ישים חלק מהשיחות שלי עם אור משבוע שעבר שלא היה לי כוח להוסיף: אור: שמתי באמ פי BLG אני: BLG..? אני חייבת להחכים יותר.. אור: Boys Like Girls אני: אווו הם כאלה כוסונים! אור: נמ. כן הם כוסונים חוץ מאחד מכוער תמיד כשאני רואה אותו אני תוהה מה הוא עושה שם אני: חחח הוא הורס את ה... אין לי מילה מתוחכת להגיד >< ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אור באה ביציאה: וואו הולי פאקינ מאדר אוף פריגין שיטהד גאד!!!!111 [ביקשת..
] *אני מונעת מאור ללכת לראות סקראבס* אני: ככה את הולכת מבלי הפגנות חיבה הדדיות? אור: שולחת כל מיני סמיילים מוסרי נשיקות וחיבוקים, טוב לך? D: אני: טוב כן עכשיו אני מרוצה מה את ממהרת? אני יותר שווה מסקראבס אור: את לא יותר שווה מהמיטה השווה אחודרבוקה שלי!!! *מחליפות טלפונים* אני: אני שולחת סמס ביום
. נשאר לי 4₪ בטוקמן
אור: אני שולחת יותר.
מצא מין את מינו! D: דו משמעות סטוגודוש XD אור: חחח את לא תאמיני איך קראתי לך בפלאפון שלי DD: אני: חחח איך קראת לי? אין אצלי כינויים, אני בנאדם רציני ומלומד. אור: אלכס פלוץ שמן DD: אני: חחחחח רק עשיתי ליד שמך לבבון כזה, שאפחד לא זכה לו! אור: ווהווו score!!!1111 אולי פעם הבאה אני אצליח לפתוח אותך
אני: לכי לישון.
. *אחרי שיחה של עוד כמה דק'* אור: טוב די באמת עכשיו. אני לא אקום מחר ואני אפספס תהסעה ואז אין בצפר ואין ערבית עם עליזה ואין אזרחות עם...מה שמו...ירון!! וחיבור עם הזקנה אני: גמני צריכה לעוף, ערבית.. אור: לכי יא ערבייה אני: בדואית אני מבקשת. גודביי מיי לאבררררר אור: גודביי מיי פרינד, יו האב בין דה וואן יו האב בין דה וואן פור מי אני: מעולה! עברת את מבחן הג'יימס בלאנט שלי אור: פיכ. רק ג'יימס בורן
אני: טוב די! לישון. אור: דייייייי המיטה קוראת לי בקול סקסי אני חייבת ללכת!!!1111111 ביי נאד אני: חחחח ביי, מקווה לשוחח איתך מחר (}) הפעם קבלי חיבוק ימני אור: ווהו נדיר. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ המשך יבוא...
מתנגן בראש / פלייליסט:
אביב גפן והתעויוט - סוף העולם.
תמונת השבוע:
טום הגמד גינה ><"
ולמי שלא שמה לב להודעתי כי זה נוצל"ש באמצע שומקום כזה פה .. ><" אז: אני מבקשת סליחה מכל הלב למי שהרגישה פגועה ממני איכשהו, אני יודעת שאני ביץ' לפעמים, אולי לחלקכן לא יצא לשים
לזה ואם כן, אז קבלו נא את סליחתי הכנה..? *פאפיפייס*. שיהיה לכן צום קל ומועיל וחתימה טובה [?] נראלי לי אומרים 'גמר' רק בצאת כיפור.. ><

McSon of Busted

New member
ואעעע אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

השבוע לא דיברנו, אז לא היו לנו ציטוטים חדשים
אני משתדלת לא להציק למי שיש לו פסיכומטרי:p (אהמ ההוא...אהממממממממממ.
)

Lex 1

New member
פחחחח אני בכלל לא לומדת.. ><"

אני סתם מתלוננת ולא עושה כלום. ><" אוהבת אותך,
.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טום נראה כמו פרסומת

מהלכת ל-"אסיגטן וגינלי". XDDDDD (התרופה הזאתי נגד פטריות באיבר המין XDDD)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה