../images/Emo129.gif"Don't let yourself go, 'cause
everybody cries and everybody hurts, sometimes.."
שיר השבוע של מקפליי:
Lonley. THNL. 5CIHH.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Regina Spektor - Samson.
אביב גפן והתעויוט - סוף העולם. ~חרישה~ אביב גפן והתעויוט - עונות. אביב גפן והתעויוט - זה רק הלב שכואב לך. אביב גפן והתעויוט - מיליארד טועים. Linkin Park - Bleed It Out. אפרת גוש ויוני בלוך - שוב. SOD - I Want You Back (The Jackson 5 Cover). James Bourne - New Song. הבנות נחמה - להיות.
להקת השבוע / אלבום השבוע:
מק. Kanye West - Graduation.
קליפ השבוע:
הדקה מ-THNL. Kanye West Feat. T-Pain - Good Life. Kate Nash - Mouthwash. Maroon 5 - Wake Up Call.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ורוניקה מארס 3. יריחו. / הדייט שתקע אותי. [זה היה קורע ברמות, סרט טוב
].
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא הולך לי בסימולציות של הפסיכו'. אין לי חופש בשיט.
משהו ששימח:
הסתיים הקורס הכנה לפסיכו' ויום שלישי הכל נגמר [למרות שאני אצטרך לעשות מועד ב' בשלב מסוים
]. קבלתי מחליק יותר טוב ממה שהיה לי עד עכשיו, ככה נטען..
. הסרט אתמול ומה שמסביבו [היו צחוקים במונית ><"].
משהו שעיצב:
אישיוז משפחתיים שבכיתי כמויות השבוע בגללם.
ציטוט השבוע:
אוי הייתי יכולה לצטט מהסרט אבל אני לא זוכרת, לכו לראות! זה סרט קורע.. טחחחח נמנמ אז הנה כמה ציטוטים שהיו לי בבצפר
: *המורה לביו' מסבירה לנו על הניסויים שהם היו עושים על עכברים כשהיא למדה לתואר ראשון* תלמיד: ואחרי שהייתם מסיימים את הניסוי מה היה קורה לעכברים? המורה: היינו הורגים אותם. תלמיד: מה?? איך? המורה: גליוטינה, אבל אני לא הייתי יכולה לעשות את זה אז ביקשתי מאחד וולדימיר. ><" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *באותו שיעור* אנחנו שואלים את המורה במה היא עשתה תואר ראשון והיא אומרת איזה משפט שכולל 10 מילים לא מובנות באנגלית. כולם בשקט. ידיד שלי: אהההההההה.. לא, אין לי מושג מה זה אומר. היא מסבירה על מכשיר שסופר חיידקים ששמו ספקטורפוטומטר [נראה אתכן קוראות את זה..
] *כולם ממלמלים את זה לעצמם כדי ללמוד איך אומרים את זה* מישהי שואלת במה היא עשתה תואר שני וכולם צועקים את שם המכשיר >< ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ המורה: אני נותנת לכם ש.ב לקרוא כמה עמ', אפשר לקרוא בכיפור נכון? ערס: רק דברי תורה! XD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תלמיד [אחרי שהוא עצבן את המורה כל השיעור]: אבל אי אפשר ללמוד ככה! המורה: אין דבר העומד בפני הרצון, אבל מה אני יכולה לעשות כשהדבר לא עומד לך..? *הכיתה נקרעת* התלמיד ממלמל לעצמו: מה לעשות שאני לא בגילך כשכבר משתמשים בויאגרה.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בגלל שרוב הציטוטים פה לא מבדרים אני ישים חלק מהשיחות שלי עם אור משבוע שעבר שלא היה לי כוח להוסיף: אור: שמתי באמ פי BLG אני: BLG..? אני חייבת להחכים יותר.. אור: Boys Like Girls אני: אווו הם כאלה כוסונים! אור: נמ. כן הם כוסונים חוץ מאחד מכוער תמיד כשאני רואה אותו אני תוהה מה הוא עושה שם אני: חחח הוא הורס את ה... אין לי מילה מתוחכת להגיד >< ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אור באה ביציאה: וואו הולי פאקינ מאדר אוף פריגין שיטהד גאד!!!!111 [ביקשת..
] *אני מונעת מאור ללכת לראות סקראבס* אני: ככה את הולכת מבלי הפגנות חיבה הדדיות? אור: שולחת כל מיני סמיילים מוסרי נשיקות וחיבוקים, טוב לך? D: אני: טוב כן עכשיו אני מרוצה מה את ממהרת? אני יותר שווה מסקראבס אור: את לא יותר שווה מהמיטה השווה אחודרבוקה שלי!!! *מחליפות טלפונים* אני: אני שולחת סמס ביום
. נשאר לי 4₪ בטוקמן
אור: אני שולחת יותר.
מצא מין את מינו! D: דו משמעות סטוגודוש XD אור: חחח את לא תאמיני איך קראתי לך בפלאפון שלי DD: אני: חחח איך קראת לי? אין אצלי כינויים, אני בנאדם רציני ומלומד. אור: אלכס פלוץ שמן DD: אני: חחחחח רק עשיתי ליד שמך לבבון כזה, שאפחד לא זכה לו! אור: ווהווו score!!!1111 אולי פעם הבאה אני אצליח לפתוח אותך
אני: לכי לישון.
. *אחרי שיחה של עוד כמה דק'* אור: טוב די באמת עכשיו. אני לא אקום מחר ואני אפספס תהסעה ואז אין בצפר ואין ערבית עם עליזה ואין אזרחות עם...מה שמו...ירון!! וחיבור עם הזקנה אני: גמני צריכה לעוף, ערבית.. אור: לכי יא ערבייה אני: בדואית אני מבקשת. גודביי מיי לאבררררר אור: גודביי מיי פרינד, יו האב בין דה וואן יו האב בין דה וואן פור מי אני: מעולה! עברת את מבחן הג'יימס בלאנט שלי אור: פיכ. רק ג'יימס בורן
אני: טוב די! לישון. אור: דייייייי המיטה קוראת לי בקול סקסי אני חייבת ללכת!!!1111111 ביי נאד אני: חחחח ביי, מקווה לשוחח איתך מחר (}) הפעם קבלי חיבוק ימני אור: ווהו נדיר. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ המשך יבוא...
מתנגן בראש / פלייליסט:
אביב גפן והתעויוט - סוף העולם.
תמונת השבוע:
טום הגמד גינה ><"
ולמי שלא שמה לב להודעתי כי זה נוצל"ש באמצע שומקום כזה פה .. ><" אז: אני מבקשת סליחה מכל הלב למי שהרגישה פגועה ממני איכשהו, אני יודעת שאני ביץ' לפעמים, אולי לחלקכן לא יצא לשים
לזה ואם כן, אז קבלו נא את סליחתי הכנה..? *פאפיפייס*. שיהיה לכן צום קל ומועיל וחתימה טובה [?] נראלי לי אומרים 'גמר' רק בצאת כיפור.. ><