Mcוויקנד D:

m o r 1 0 2

New member
התשובות הרגו אותיXDD../images/Emo168.gif

מתי נלך להופעה של מקפליי? Friday Night ((זכרתיXD)) ואת האחרוןXD

Yu vi

New member
איזי וואי אאוט XDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

יואו אני נקרעת פה XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
והתמונה של דני
הוא נראה פה כלכךךךךךךך טוב!! נראה לי שהוא החליק פה את הפוני... בערך כמו מהניקולודיאון. וזה ממש יפה!@!!!1

kelly7i

New member
../images/Emo2.gif הייתם קוראות לי למפגש, יא שמנות!

~לאדעת מה הקשר, כולם שמנים!XD~

יעליקק

New member
שלילילילילילילי x2 ערוץ הילדים המקום האמיתיD:

שיר השבוע של מקפליי: RONTF hypnotised TCFC i've goy you טרני DD: שיר השבוע לא של מקפליי: beautifal liyr- [אם ככה וכתבים את הישר] של שאקירה וביונבה- חרשששתי עליו XD להקת / אלבום השבוע: אובייסלי מקפליי D: קליפ השבוע: please please משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן - שהיום היו אמורים לקנות לי פלאפון חדש ולא קננו :\ שימח- נפגשתי עם שתי חברות לישון ולא ישנו ואחת הלכה באחת בלילה כי היא לא יכלה להישאר וכל הזמן טחנו שוקולדים ושלחנו לה אסאמאסים מפגרים XD תוכנית / סרט השבוע: דרייק וג'וש + נד החתיכול המושלם המדהים עם העיניים הכי יפות בחיים DD: ציטוט השבוע: חברה שלי: פריז זה ב... אני: צרפת חברה שלי: כן אבל באנגליה? אני: מפגרת D: מתנגן בראש / פלייליסט: i've got you תמונת השבוע: גאאאד נד החתיך הזה עם העיניים המדהימות D:

Dana Argamen

New member
אומיגאד אמה רוברטס ונד כשהם היו קטנים O_O

(אחלה פרצוף תקעתי למעלה^ חח) אני מניחה שלא קוראים לו נד..אבל שיהיה XD מוזר לראות אותם קטנים כ"כ. איך בא לי לראות תעונה ה-2 של לא מדהימה! שיביאו אותה כבר לVOD!!!

m o r 1 0 2

New member
תגידי רגע..התחיל כבר דרייק וגו'ש?../images/Emo168.gif

ולא מדהימה?. כי נדמה לי שפיספסתי..

יעליקק

New member
כננסי מור D:

1. אני חווווולה על התוכנית שלו, ועל התחת שלו DD: 2. דרייק וג'וש- ימי ראשון בשלוש ורבע :) 3. לא מדהימה - התחיל נראלי בימי שני ... 3333>

m o r 1 0 2

New member
XDDD תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אבל לדריק וג'וש היה כבר פרק מהעונה החדשה? או שזה מתחיל משבוע הבא??

JuSt My LuCk

New member
עונה!!!!!! וואי שבוע........ ענק!!! חחח

טה טה טה טה טה טה טה טה טה.... חחחחחחח XDD אוקי: שיר השבוע של מקפליי THNL השיר של דאגי השיר של דני(נו הזה שעל החזיה XD) ו-TCFC שיר השבוע לא של מקפליי מממ..... we used to be friends in the shadows evelotion להקת / אלבום השבוע MCFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYY!!!! דיי אני חולה עליהם עכשיו עוד יותר(אם זה אפשרי...)אחרי הסדרה של הרוחות!!! קליפ השבוע הסדרה של הרוחות נחשבת? טוב לא? אז.... אממ.... THNL אני חושבת משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע
= קניתי חגורת ניטים!!! סוף סוףףףףףףף!!! וב-80 ש"ח! כאילו ... בחנות שפעם היא עלתה 200!!! ו..... סתם היה לי מצב רוח טוב חצי מהשבוע
= חברות שלי לא מפסיקות להציק לי כי הם חושבות שאני אנורקסית רק בגלל שאני לא אוכלת פיצות ודברים כאלה!(כאילו אני אוכלת פעם ב... חח XD ). וגיליתי שחברה שלי דלוקה על מישהו שהיה לי קטע איתו.. בערך.... XD ולא שהיא סיפרה לי והיא מעצבנת אותי שהיא לא מספרת לי ועוד מנסה כאילו להרחיק אותי ממנו ... בערך ... לא יודעת.......
=אוקי אז יש לי את ה-2 חברות הכי טובות... כאילו אני יודעת שזה נשמע מפגר אבל אנחנו כאילו עושות הכל ביחד ו... אתמול גיליתי (יותר נכון היום ב-4 וחצי לפנות בוקר) מאחת מהחברות שהחברה השניה שלי... אפשר להגיד התיאשה ממני ושיש לה מלא בעיות איתי ו.... כאילו... זה מעציב
ואני לא מבינה למה היא פשוט לא באה ודיברה איתי על זה כי לפי מה שהבנתי זה ככה עוד מהחופש הגדול...
|דגש|תוכנית / סרט השבוע תוכנית: נחשו
אוקי... הזה של הרוחות XD ו.... על טבעי ומגרש ביתי ציטוט השבוע אני וחברה שלי מדברות על הסדרה של הרוחות: אני- "שמעת איך הוא עשה את הקול הזה?!" חברה שלי-:"כןןןןן!!אמא!!" ואז היה את הקטע שהם הלכו בצינוק והיה את הרעש הזה... אני-"הוא בטח מזה צוחק עליהם עכשיו!| חברה שלי-"כן!! את יודעת נראה לי שהרוחות מזה צוחקות עלינו!" אני-"כן!בשבילם זה סתם משחק!" חברה שלי-"איך אני רואה שמה איזה רוח של זקן בלי שיניים צוחקת לה..." חחחחח.... ומה שדאגי אמר: we'll give you ticets! not just for ouer consert we have contacts"" אני יודעת שבטח כתבתי עם מלא שגיאות אבל אין לי כוח לבדוק
אהה ו- חברה שלי: "try alittle harder.... try your best.... היי השיר הזה מוכר לי! היי עדי זה שיר של מקפליי!" אני:- "חחחחחחחח ... לה לה לה לה לה" חברה שלי: "עדי וואי איזה מגניב שמישהו כתב את זה פה..." אני:"לה לה לה לה לה" חברה שלי:"עדיי.... את כתבת את זה?!?!?!" אני:"אמממ.. אולי...." חחחחחחחחחחחחחחח XD מתנגן בראש / פלייליסט אוףףף תמיד יש לי שיר בראש וכשאני באה לכתוב אותו אני שוכחת אותו... ממ... אבל אני זוכרת שהוא היה של מקפליי... תמונת השבוע: שוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווה~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!

נסטיי22

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני!!!

-שיר השבוע של מקפליי: אמממ.. נראה לי השיר של דאגוש!!:] -שיר השבוע לא של מקפליי: חברה שלי חולה על גוד שארלוט אז מה לעשות היא הדביקה אותי... Good Charlotte - Dance floor anthem Good Charlotte - Seasons Good Charlotte - We Believe השיר הזה פשוט מדבק בטירוף!!: Plain White T's - Hey There Delilah -להקת / אלבום השבוע: מקפלי!!! -קליפ השבוע: Mcfly - Friday Night -משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
=> הידיעה שאני מפספסת את הטקס בהיטס!!!! ושאני בחדר בטיול עם מישהי שאני בקושי מכירה... והיא ילדה דיכאונית רצח!!! אבל לפחות חברה שלי איתי.. ואבא שלי לא רוצה לקנות לי את הדיסק של הגריטסט היטס כי רבנו...
=> קיבלתי 75 בערבית, 78 וחצי באנגלית וכנראה אני גם נכשלת בגאומטריה...
=> מקפליי זכו ללהקה הטובה ביותר, קנו לי בגדים דנדשים לחורף.. -תוכנית / סרט השבוע: נמלטטטטייים ופטיטו... [חיחיחי] -ציטוט השבוע: כמה שיחות ביני לבין חברה שלי... זה קצת ארוך.. תחיו עם זה..
[זה היה כשהיא לא רצתה לבוא לטיול כי דפקו אותנו בחדר עם הדיכאונית...] נסטיק- את יודעת מה נזכרתי עכשיו?? שטו"ש שלי3>- לא.. נסטיק- אז עכשיו תדעי!!! שטו"ש שלי 3>- נכון נסטיק- נזכרתי שסיגל אמרה לי שהמחנכות מכינות לנו הפתעה כאילו חוץ מהדיסקו על גג עוד הפתעה... ואני ממש אוהבת הפתעות ואם הייתי במקומך רק בשביל זה הייתי באה!!!! כי אני?? מתה חולה שרופה על הפתעות1!! שטו"ש שלי3>- בטח יקנו לנו קרטיבים... נסטיק- אל תיהיי פסימית... שטו"ש שלי3>- מה פסימית מה? אני לא יכולהל היות בחדר הזה לא יכולללה!!! נסטיק- אז תשני על הגג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -הצחוק הדבילי והמטומטם שלי- גחגחגחגחגגחגחגחגחגחגחגחג עוד שיחה בינינו..: נסטיק-היא אמרה שהיא שמה אותנו ליד החדר של ממן בכוונהושבלילה אנחנו יכולות לישון עם מזרן באיזה חדר שאנחנו רוצות ובבוקר לחזור לחדר שלנו..והיא גם אמרה לי להרגיע אותך ולהגיד לך שזה לא סוף העולם.. שטו"ש שלי3>-ואני בטוחה שממן וכולן ירצו אותנו שנדחף בחדר שלהן במזרונים .. נסטיק-לאדעת.... שטו"ש שלי3>-מה לאדעת ?! אם את היית בחדר מסודר בדיוק עם מי שאת רוצה , היית רוצה שאיזה ילדות נדחפות היו באות לישון איתך על מזרונים בלילה ? נסטיק-והיא גם אמרה לי שלדעתה זה ממש לא אשמתינו שהם העיפו אותנו מהחדר ושיש להן נקודות זכות רות אצלה כי זה ממש מגעיל שהו העיפו אותנו ככה.. ושאנחנו לא צריכות להרגיש רע.. כאילו דיה דורין עתליה ובמיוחד אביב שטו"ש שלי3>-ברור שזה לא אשמתנו ושאנחנו לא צריכות להרגיש רע ... אבל זה אנחנו שבלי חדר ולא הן! אוי אפשר לחשוב מה היא תעשה להם סיגל כוללה דיבורים . נסטיק-גם ככה היא כבר שונאת אותם מכיתה ז'.. על כל האיחורים וההפרעות בשיעור... זה כאילו מתווסף... שטו"ש שלי3>-מתווסף למה ?! הכי הרבה תשאיר אותן יום ארוך פעם אחת . לי זה מממש אבל מממש לא מספיק . נסטיק-את רעה.. וכולך נותרת טינהה.. או איך שלא אומרים את זה.. שטו"ש שלי3>-נוטרת טינה [ !! ] מה לעשות , אני לא אוהבת שדורכים עליי ! נסטיק-צריך להוציא סרט חדשדש:"הטינה-הגרסה של פונץ'" אז תיהיי חרא שטו"ש שלי3>-כןכן ובסרט אני תוקעת סכין בגב השעיר של דיה . נו אני מנסה להיות חרא . נסטיק-טוב לפחות עכשיו לא ידרכו עלייך.... חחחחע שטו"ש שלי3>-כן מה את לא מכירה ת'פתגם הזה ? דקה פה . נסטיק-בגלל זה אמרתי לך יטיפשה מכמויות עודף... שטו"ש שלי3>-יאאיי הלכתי למדוד חום ויש לי קצת *JOKINGLY* נסטיק-שונאת אותך נסטיק-ואת איליה הוא אכל את המילקי שלי שטו"ש שלי3>-אמרת שאת אוהבת אותו O: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שממן ! מגיע לך D:: נסטיק-אני שונאת אותו!!!!!! כל כך!!!! שטו"ש שלי3>-איזה חמווד הוא :) נסטיק-אוףףףףףףףףףףף אני רוצה להרוג אותו!!!!! אני כל כך שונאת שאוכלים משו שלי!!!! שטו"ש שלי3>-חחחחחחחחח גם אני נסטיק-ועוד ביקשתי מאמא שלי שתקנה 6 כי הוא תמיד אוכל לי חצי!!!!!!!!!! ועכשיו אני 3 ימים בלי מילקי!!! ובנוסף לזה הוא גם התחיל לשים את הצילצולים המעצבנים שלו בפלאפון בכוונה כי אני שונאת את זה אז הוצאתי לו את הסוללה מהפלא!! :)) שטו"ש שלי3>-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסטיק-יופי הוא הלך לקנות לי מילקי שטו"ש שלי3>-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה רעה מה את מכריחה אותו ?! נסטיק-כה אני רוצה את המילקי שלי ואף אחד בעולם לא יעצור אותי!! שטו"ש שלי3>-חחחחחחחחחחחחח פרה נסטיק-פרה רעה.... אז מה..?? את שיט עכשיו הא...? שטו"ש שלי3>-יאפ . ואת ראית שכשאני עצבנית אני יוצאת על כל העולם ואישתו ! אז ביום ראשון מישהו יחטוף . נסטיק-אאוץ'.. שטו"ש שלי3>-רגע זה נקרא שיצאתי על דיה ודורין אתמוול ? נסטיק-יאפ.. אבל יצאת בקטנה.. שטו"ש שלי3>-נו נכון כי ישר אמרת לי להפסיק ואז הלכנו משם ... אם לא היית אומרת לי הייתי ממשיכה D: נסטיק-אויי שיט שיט.... את כל כך רעה... (יותר כיף לקרוא לך שיט מאשר זיידר D:) שטו"ש שלי3>-וואי סתמי מה שיט עכשיו ?! נסטיק-או בתרגום חופשי חרא שטו"ש שלי3>-די לא נכון...!!! נסטיק-גימי גימי גימי גימי גימי גימי (יש עכשיו תשיר ב 73) שטו"ש שלי3>-תקשיבי הוא כל הזמן שם !!! כל פעם שאני מעבירה ל73 הוא שם ! נסטיק-וואי נכון !!!!!!!!!!!!!!!!!! אוח הצרפתים האלא!!! שטו"ש שלי3>-חחחחחחח האלה !!!!!!!! נסטיק-איזה טיפשה אני שטו"ש שלי3>-נכוווון ! נסטיק-יאא תדליקי 75 שטו"ש שלי3>-רצתי לטלוויזיה ואשכרה הדלקתי אותה בשביל לראות את אבריל ?!!! :-! נסטיק-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאפ..אבל אבריל הישנה שטו"ש שלי3>-ישנה חדשה עדיין לא סובלת אותה . נסטיק-אני ממש אוהבת את הישנה שטו"ש שלי3>-בכייף שלך נסטיק-אין מילקי..... הכל סגוור נסטיק-אמא שלי קנתה אתמול את השששששששששוגי שלי ועכשיו אני הולכת לאכול אותו כפיצוי למילקי שטו"ש שלי3>-וואלה ?! חחח שמנננה!!! נסטיק-יאמי הדלישס שוגי שטו"ש שלי3>-גם לי יש בבית אבל לא בא לי כי אני לא שמנה ואני במילא לא יצליח לאכול >__> נסטיק- :]] שטו"ש שלי3>-פרום יסטרדיייייייייייייייייייייייייי נסטיק-יואו איזה שיר!!!!!!!!! שטו"ש שלי3>-איזה? נסטיק-פרום יסטרדי שטו"ש שלי3>-פחחחח נסטייה שתקי נסטיק-מה את רוצה? את יודעת איך חרשתי עליו בחופש הגדול?? שטו"ש שלי3>-לכי לכי שמעי את בריטני ספירס :) נסטיק-חחחח גם עלייה חרשתי שטו"ש שלי3>-את רק מוכיחה כמה שאת טיפשה ... אבל שיהיה . נסטיק-חיחיחיחיחחי -הצחוק המטומטם שלי- שטו"ש שלי3>- 0_0 -מתנגן בראש / פלייליסט: ברגע זה... "הלילה יעבור"... משום מה...[?!?!] -תמונת השבוע:
חחח חפרתי... ((:)

DoLi it is Me

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif אנוכי הצולעת ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance
[בדיוק שומעת עכשיו והקטע של הצרחווות
] אמברלה
סטאר גירל XDDD שיר השבוע לא של מקפליי: ברבי גירל בגירסת הרוק
ין דה אנד לינקין פרק אין לך מקום - היהודים
להקת / אלבום השבוע:היהודים קליפ השבוע:נו הקליפ החדש הזה של פוב -_- משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: העציב: אנחנו עוברים ליס
נואו מור היטס[!] [למרות שהנציג אמר שיס קונה כל חודש 3-4 ערוצים מהוט אז בעוד חודש חודשיים יהיה גם ביס היטס
] שמיח: עשיתי פן
וקניתי היום סיכות מאגניבות [ סיכה ענקית של אמילי האימואית הזאת,סיקת סקא ,סיכה של אוונסנס וססיכה עם ציור של אימו
] וגם מצאתי את החגורה שאני מחפשת שנייםםם
!!! תוכנית / סרט השבוע:תוכנית: הגוסטינג האלה של מקפליי ואי עוד לא סיימתי לראות ואני במתתתח וגם הפיי טרי פרינדס
ציטוט השבוע: אימאל'ה השבוע אינלי
מתנגן בראש / פלייליסט: סטאר גירל >< ויגנורנס תמונת השבוע:
איזה חמווודי ><

McFly rullz

New member
../images/Emo79.gifI'm too far gone it's all over now"../images/Emo79.gif

and you can't bring me down." ? why do fools fall in love><"
שיר השבוע של מקפליי:
ignorance
CHILLS IN THE EVENING
umbrella friday night star girl וכדו...
שיר השבוע לא של מקפליי:
hilary duff-stranger
להקת / אלבום השבוע:
מקפליי לייק דה?
קליפ השבוע:
ghost hunting friday night וזה שהם התארחו בפול אוגריידי
עיצבן
סתם חברה שלי...בגלל שאמרתי משו מטומטם
המורה לגיטרה><
עיצב
טום היה חולה><
שימח
תוכנית / סרט השבוע:
ממממ.אבודים כרגילXD וגוסט האנטינג..זה גם נקרא
ציטוט השבוע:
המחכנת דיברה על מורה אחת שאנחנו לא מסתדרות איתה והיא אמרה- "בנות שהמורה תוציא-יעשנו" במקום יענשוXDDDDDDDDD
מתנגן בראש / פלייליסט:
ignorance כ''כ!!!!
תמונת השבוע:
יש לי כמה...XD
הארי פווטר חתיךךךך

Lex 1

New member
לאן נעלם השיער המדהים הזה? ../images/Emo7.gif זה מעציב אותי.

למעלה