עונה!!!!!! וואי שבוע........ ענק!!! חחח
טה טה טה טה טה טה טה טה טה.... חחחחחחח XDD אוקי:
שיר השבוע של מקפליי THNL השיר של דאגי השיר של דני(נו הזה שעל החזיה XD) ו-TCFC
שיר השבוע לא של מקפליי מממ..... we used to be friends in the shadows evelotion
להקת / אלבום השבוע MCFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYY!!!! דיי אני חולה עליהם עכשיו עוד יותר(אם זה אפשרי...)אחרי הסדרה של הרוחות!!!
קליפ השבוע הסדרה של הרוחות נחשבת? טוב לא? אז.... אממ.... THNL אני חושבת
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע
= קניתי חגורת ניטים!!! סוף סוףףףףףףף!!! וב-80 ש"ח! כאילו ... בחנות שפעם היא עלתה 200!!! ו..... סתם היה לי מצב רוח טוב חצי מהשבוע
= חברות שלי לא מפסיקות להציק לי כי הם חושבות שאני אנורקסית רק בגלל שאני לא אוכלת פיצות ודברים כאלה!(כאילו אני אוכלת פעם ב... חח XD ). וגיליתי שחברה שלי דלוקה על מישהו שהיה לי קטע איתו.. בערך.... XD ולא שהיא סיפרה לי והיא מעצבנת אותי שהיא לא מספרת לי ועוד מנסה כאילו להרחיק אותי ממנו ... בערך ... לא יודעת.......
=אוקי אז יש לי את ה-2 חברות הכי טובות... כאילו אני יודעת שזה נשמע מפגר אבל אנחנו כאילו עושות הכל ביחד ו... אתמול גיליתי (יותר נכון היום ב-4 וחצי לפנות בוקר) מאחת מהחברות שהחברה השניה שלי... אפשר להגיד התיאשה ממני ושיש לה מלא בעיות איתי ו.... כאילו... זה מעציב
ואני לא מבינה למה היא פשוט לא באה ודיברה איתי על זה כי לפי מה שהבנתי זה ככה עוד מהחופש הגדול...
|דגש|תוכנית / סרט השבוע תוכנית: נחשו
אוקי... הזה של הרוחות XD ו.... על טבעי ומגרש ביתי
ציטוט השבוע אני וחברה שלי מדברות על הסדרה של הרוחות: אני- "שמעת איך הוא עשה את הקול הזה?!" חברה שלי-:"כןןןןן!!אמא!!" ואז היה את הקטע שהם הלכו בצינוק והיה את הרעש הזה... אני-"הוא בטח מזה צוחק עליהם עכשיו!| חברה שלי-"כן!! את יודעת נראה לי שהרוחות מזה צוחקות עלינו!" אני-"כן!בשבילם זה סתם משחק!" חברה שלי-"איך אני רואה שמה איזה רוח של זקן בלי שיניים צוחקת לה..." חחחחח.... ומה שדאגי אמר: we'll give you ticets! not just for ouer consert we have contacts"" אני יודעת שבטח כתבתי עם מלא שגיאות אבל אין לי כוח לבדוק
אהה ו- חברה שלי: "try alittle harder.... try your best.... היי השיר הזה מוכר לי! היי עדי זה שיר של מקפליי!" אני:- "חחחחחחחח ... לה לה לה לה לה" חברה שלי: "עדי וואי איזה מגניב שמישהו כתב את זה פה..." אני:"לה לה לה לה לה" חברה שלי:"עדיי.... את כתבת את זה?!?!?!" אני:"אמממ.. אולי...." חחחחחחחחחחחחחחח XD
מתנגן בראש / פלייליסט אוףףף תמיד יש לי שיר בראש וכשאני באה לכתוב אותו אני שוכחת אותו... ממ... אבל אני זוכרת שהוא היה של מקפליי... תמונת השבוע: שוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווה~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!