Mcוויקנד D:

Yu vi

New member
אומאגד איזו תמונהXD../images/Emo85.gif

חתיך

yaelsee

New member
יש מצב שאת מעלה לי את Chills In The Evening?

בבקשה?
אני פשוט לא מצליחה להוריד אותו...

yaelsee

New member
יש מצב שאת מעלה את Chills In The Evening?

בבקשה?
אני פשוט לא מצליחה להוריד אותו... תודה :)

Dolev19

New member
יש לי רק ציטוטים XDDD

כי זה הכי מעניין אותי עכשיו חחח ראיתי עכשיו בהיטס מקפליי..והיה THNL ואח שלי הקטן היה לידי.. אז הוא כזה"שיר איך הם נושמים מתחת למים?" אז אני עושה לו:"הם לא נושמים זה הקטע"XDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אניו אח שלי רואים טלוויזיה אני: יאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אתה לא יודע מה?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אח שלי :*נבהל..* מה? אני: יש לי שוקולד בתיק לך תביא! חיחיחי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שירD: אומר/ת: תגיבי לי למקוויקנד יא פרוצה! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה?! Dolev אומר/ת: למה מה? שירD: אומר/ת: למה לא כתבת: איזה ציטוטים מצחיקייייייייים%#!^!$!@$!@$!%#@!#@ שירD: אומר/ת: זונה. שירD: אומר/ת: XD שירD: אומר/ת: הציטוטים שלי ממש מצחיקים!! XD Dolev אומר/ת: אותך Dolev אומר/ת: חחחחח שירD: אומר/ת: לא נכון כולם צוחקים! שירD: אומר/ת: כלבה. Dolev אומר/ת: גרר עליך שירD: אומר/ת: גרר עליך!!!!!!!!11 שירD: אומר/ת: XD Dolev אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ נמממ.. זהו... כל הדברים האלו קרו בשעה האחרונה...אז הייתה לי שעה מאוד מצחיקהD:

Dolev19

New member
עוד אחד../images/Emo9.gif

Dolev אומר/ת: הלכתי לחפש אוכל Dolev אומר/ת: חח אני נשמעת כמו אנשים בLOST שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח אני לא רואה אבודים Dolev אומר/ת: חזרתי עם סקיטלס שירD: אומר/ת: מתאים לך לאהוב ת'סדרה XD שירD: אומר/ת: אני אוכלת עכשיו שירD: אומר/ת: פירהXD Dolev אומר/ת: אני אוכלתSKITTLES שירD: אומר/ת: כיף לך כלבה שירD: אומר/ת: Dolev אומר/ת: TBH HUSG, Dolev אומר/ת: אני יודעת* Dolev אומר/ת: יש לי גם מלא M&M Dolev אומר/ת: בבית שירD: אומר/ת: |הורגת אותך| שירD: אומר/ת: Dolev אומר/ת: חח.. נתקע לי הרגע סקיטל צהוב בגרון Dolev אומר/ת: ונחנקתי Dolev אומר/ת: אני לא אוהבת צהוב

sweet shir

New member
אבל הציטוטים שלך לא מצחיקים XDDDDDDD

רק הזה שנחנקת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי XDDDDDDDDDDDDDDD

גילולית

New member
המקוויקנד שלי!

שיר השבוע של מקפליי:ignorance שיר השבוע לא של מקפלי:שנים חסומות (לוידעת למה) להקת\אלבום השבוע:גרייטסט היטס (אובססית המתנה) עיצבן\שימח: הוסיפו שעות למערכת:(\ גרייטסט היטס בדרכו אליי:) סרט:טניישס די ומפרט הזהב ציטוט השבוע:"את יכולה למזוג לי בייגלה לכוס בבקשה" (המורה שלי אמר את זה..
) מתנגן בראש:ignorance/hey there delilah:S תמונ: תמונה ממש ישנה אבל זה מצחיק=)

Yu vi

New member
../images/Emo6.gifאומאגד מזה הפרצוף הזה?! XDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

McFly rullz

New member
../images/Emo79.gifI'm too far gone it's all over now"../images/Emo79.gif

and you can't bring me down." ? why do fools fall in love><"
שיר השבוע של מקפליי:
ignorance
CHILLS IN THE EVENING
umbrella friday night star girl וכדו...
שיר השבוע לא של מקפליי:
hilary duff-stranger
להקת / אלבום השבוע:
מקפליי לייק דה?
קליפ השבוע:
ghost hunting friday night וזה שהם התארחו בפול אוגריידי
עיצבן
סתם חברה שלי...בגלל שאמרתי משו מטומטם
המורה לגיטרה><
עיצב
טום היה חולה><
שימח
תוכנית / סרט השבוע:
ממממ.אבודים כרגילXD וגוסט האנטינג..זה גם נקרא
ציטוט השבוע:
המחכנת דיברה על מורה אחת שאנחנו לא מסתדרות איתה והיא אמרה- "בנות שהמורה תוציא-יעשנו" במקום יענשוXDDDDDDDDD
מתנגן בראש / פלייליסט:
ignorance כ''כ!!!!
תמונת השבוע:
יש לי כמה...XD
הארי פווטר חתיךךךך

למעלה