Mcוויקנד

talosh1234

New member
אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעע

חם ליייייי !!! יוו איך רואים לו ת'צלעות !!

m o r 1 0 2

New member
חמלי......./images/Emo178.gif איזה גוףף ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

כפרות עליו

tzuf jones

New member
אאיזה מושששלםםם !! עאעאעאעאעא../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

דדניי אהוביי , התינשא לי ? ->

MoVe AlOnG

New member
אאאאאעעעעעע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לו משולש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואו גאד דאמעט איזה משולש סקסי יש לו..גרררררררררר...זה הדבר הכי סקסי בעולם.ואצלו הוא פשוט מושלם

Sivan McFLY

New member
הוווווווווהווווווווווווו חםםםםםםם../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

חחחחחחחחחחםםםםםםםםםםםםםםם לללללללללללללללללייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאאעאעעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפשר לאכול אותו??!! למה הוא לא היה יכול פשוט להפיל *בטעות* את הבוקסר ובמקרהההההה לא יהיה צינזור?! האא מה אתם אומרים?? לא רעיון גאוני?! דניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייידנידידנדידנדידנדידנדידנדידנדידנדידנדידנדידנדידני

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gifד"א נכון שהתמונה הקודמת היא TDF?../images/Emo178.gif

[To die for- XDD]
סידדדדדדדדד
טוני

Himeka

New member
סייייייייייידד(*$../images/Emo69.gif

טונייי@#*)@#*$$# מקסי!@(*!#@ *ריר*

Sivan McFLY

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif והמשפט:

למרות שזה התפקיד שלך לומר אותו XP walk like an egyptain XDDDDDDD

kelly7i

New member
הייתי היום בבריכה!

יש לי להתעדכן פה בדברים וזה ולקרוא את הפרקים שנוגה שמה שיר השבוע של מקפליי: אוהו, האמת שמעתי הרבה השבוע, כדי לעלות מצברוח, *תופים* אבל נראלי ש- Rokin Robin
שיר השבוע לא של מקפליי: 30 second to mars- carpicorn להקת / אלבום השבוע: Mcfly קליפ השבוע: "דני צוחק" LOL כמה חפרתי עם זה לחברות שליXD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מגדלי התאומים, למרותש נראלי ראיתי את זה שבוע שעבר בכלל משהו שעיצבן / שימח השבוע: יו הייתי השבועממשעצבנית! יותר נכון, אתמול הייתי ממשעצבנית, פשוט מתקפת עצבים. שימח- שמצאתי היום שטר של 20 שקל!!XP וזה היה שנפגשתי עם "חברת ילדות" אפשר לקרוא לזה? אחת שאיכשו גיליתי מאיזה פורום אחד שהיינו ביחד בגן =| ובשכבה ביחד בא' וב', קיצר גיליתי שהיא עברה למודיעין אז נפגשנו היום איפושו כזה, חח זה היה מגניב ציטוט השבוע: "אין לה זכות קירקור!" הייתי היום בבריכה, ונתקפתי ברעבואז הסתכלתי על הבטן וראיתי שהיא די שמנה, ולא רזה מספיק כדי שהיא תהיה רעבה! מתנגן בראש / פלייליסט: כרגע אני עדין בפלייליסט-הגברת מצברוח-מקפליי, אז שומעת silence is a scary sound תמונת השבוע: גרר אתם לא יודעים מה קרה פה! כל הזמן דווקאאאא במקוויקאנד התמונות שאני מנסה לעלות לא עולות ואז נמחקת לי ההודעה,חע!היום הייתי חכמה, חח שמית את ההודעה הזאת בעתק וזאת הפעם ה-3 שאני מדביקה אותה, לא נותן לי לעלות תמונה הנאחסהזה אני יעלה אח"כ
3> שבוע טוב!
נתראה במפגש, אני ירים אותו

../images/Emo108.gifעכשיו דממה > אורצ' על ה..

כיסא בבית של סבתא שלה בשיעמום מוחלט XD
שיר השבוע של מקפליי: She falls asleep. Room on the third floor. Too close for comfort. Bubble wrap.
שיר השבוע לא של מקפליי: Limp Bizkit - Eat you alive. Limp Bizkit - Break stuff. New found glort - My friends over you. Jimmy eat world - The middle. Jimmy eat world - May angels lead you in. Blink 182 - Always. Blink 182 - Feeling this. 30STM - The kill [acoustic]. Avril lavigne - Innocence. Avril lavigne - I'm with you. Avril lavigne - I don't have to try. Sum 41 - Over my head. Fall out boy - The carpal tunnel of love. Fall out boy - Sugar wer'e going down. Fall out boy - 7 minutes in heaven. Fall out boy - The take over, the break's over.
להקת / אלבום השבוע: Limp Bizkit.
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=5gP7FgqNyfw
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא ראיתי טלוויזיה, אפילו לא דקה. O.O
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
- אני מלאא בגדים חדשים בטיפי כסף, והוספתי עוד זוג משקפי שמש לאוסף, אני מכורה ><
- אמא עשתה לי היום כאב ראש. ><
ציטוט השבוע: תתכוננו: אני: מיקי אני לא מפנימה, זה לא מתנפנם לי דאמט, תפנימי לי את זה, תפנימי לי כבר!! >< ----- אני: אני מאוהבת בבדיקות דם! אם הייתי יכולה הייתי מתחתנת עם בדיקת דם! מיקי: תעשי במקומי! אני: תמיד האחות עושה לי כזה 'אם לא נעים לך אל תסתכלי', ואני כזה 'מה את סתומה אני מרגישה בקולנוע XD' מיקי: שמישהו יביא לי פופקורן! XD אני: אמא אמא צלמי, אני בטלוויזיה XDD ----- אני: חלבלוב מסכים איתי! אבל זה בחלבלובית, את לא תביני. מיקי: למה לא? אני: כי מי שלא יודע חלבלובית לא שומע אותה. ----- מיקי: זה לא שיש לי ציפיות בקשר ללונדון, לונדון כן מחכה לי! אני: איזה, לונדון מחכה כמו טאטאלה XD ----- אני: מיקי רוגשתי, זה מרגש, אני מרגישה את הריגושים, איזו התרגשות XD
מתנגן בראש / פלייליסט: It's all about the 'he said' 'she said' bullshit! [מברייק סטאפ של לימפ ביזקיט
].
תמונת השבוע: אין לסבתא שלי תמונות על המחשב.
[מחפשת משהו מעניין]. שבוע מהנה לכולם D:

למעלה