Mcוויקנד ^.^

Yu vi

New member
אאאאאאאאא פרנקי../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

בכלל, כל מייכימיקל
.

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo221.gifעונה../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: בגלל שראיתי ת'סרט "המזל שלי" פעם שלישית עם בת דודה שלי אז אני יהיה חייבת את I've Got You
שיר השבוע לא של מקפליי: Bon Jovi - Born To Be My Baby להקת / אלבום השבוע: מקפליי
ובונג' קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים
זאק וקודי
דרייק וגו'ש
אוףף חברה שלי אמרה לי שהעונות החדשות של זואי ודרייק וגו'ש יגיעו לפה רק בספטמבר
.. ראש 1 שקרנים מגעילים!! משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע:בת דודה שלי באה אליי וקניתי מלאא דברים ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט:Bon Jovi - Silent Night
תמונת השבוע:
אחח מושלםםם

m o r 1 0 2

New member
חח..נכון אבל הם אמרו בכלל ביוני...../images/Emo168.gif

הם ממש שקרנים.... טובב אני יכולה לחכות עוד חודש וחציXD

m o r 1 0 2

New member
זה לא בתחילת ספטמבר...../images/Emo168.gif

XD...הם יביאו את זה בטוח בסוף החודש

m o r 1 0 2

New member
**שחכתי משו שקרה לי***../images/Emo168.gif

שאני ובת דודה שלי הלכנו לסרט...*מבול של צרות* נכנסנו בטעות לסרט שעת שיא 3....וזה היה מזה מצחיק ישר רצנו לאולם של הסרט מבול של צרותתXDD חח רק ריציתי לחלוק איתכן

Charley XD

New member
אני אני אני .... (עייפה ברמות..)

שיר השבוע של מקפליי: Mcfly & Matt Willis - Dont Stop me Now McFly - Look At The Sky McFly - She Loves You שיר השבוע לא של מקפליי: simple plan - crazy simple plan - god must hate me נמנמ תודה אלמוג ! Sum 41 - Still Waiting Sum 41 - We're All To Blame Always- Blink 182 להקת / אלבום השבוע: מקפלי ! קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=wVdO66XU-aE&NR=1 זה זה שהם היו בסמסונים ! תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אמממ תזיזו ת'רגלים? משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עציבן : אממ אני לא מרגישה טוב והגרון שלי כואב ...:/ שימח: דרור חזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והיא ממש ממש ממש כיף אצל בר (ג'סי !! 3>) ציטוט השבוע: ראו ציטוט *מסיבה* אצל אור !! (just orr ) אני וש'ירוש דברנו על מישהו אנגלי שמתחתן וצריך להגיד דברים בעברית... ש'ירוש : "הארי את מקודשת" *צוחקת צוחקת צוחקת....* אני: "הארי את, הארי את" ואז אחרי חצי שעה ... "אההההההה הבנתי !!!!!!" *צחוקבלתינשלטעלידיש'ירושואני* ואין לי כוח לכתוב עוד ........ יש הרבה ... מתנגן בראש / פלייליסט: Blink 182 - Somewhere Over the Rainbow תמונת השבוע:

Charley XD

New member
ועוד ציטוט שאני לא יודעת איך שכחתי...

"אהה רגע אני בעצם יודעת זה: כחול, כחול, כחול הארי, הארי, כחול הארי הכחול, כחול, הארי, הארי" "כחול, כחול, כחול ודאגי קטן עובר, כחול, כחול, כחול, ודאגי !!!" זה מה שקורה שמדברים עם אור ... ואממ שיחה עתידית עם דרור XDDDDDDD ולא אני כל כך לא מסבירה את הציטוט המ"י !!!

למעלה