Mcוויקנד ^.^

../images/Emo180.gifתקראו בטטות DD:../images/Emo180.gifיש שלל ציטוטים D:

שיר השבוע של מקפליי:
Too close for comfort. She falls asleep. Transylvania.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Paramore - Misery buisness. Limp Bizkit - Break stuff. Billy Talent - Red flag. Three days grace - let it die. Three days grace - Animal i've become. Enter Shikari - Sotty you're not a winner. Nirvana - Heart shaped box. Sum 41 - Some say. Panic! at the disco - there's a good reason why these tables are numbered, honey, you just have'nt figured it out yet. [זכרתי בעל פה XD] Fall out boy - Calm before the storm. Bullet for my valentine - Poison.
להקת / אלבום השבוע:
--
קליפ השבוע:
אין אין, אתן מתות מצחוק XD > http://www.youtube.com/watch?v=YxQW9hyuZVE
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
קני נגד ספני. DD:
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע:
- מישי מאמריקה הגיבה לי על העונה השניה של הפיק באנגלית בצורה כ''כ מדהימה שבכיתי כשקראתי..:) [בציטוטים.]
- עבודת קיץ במתמטיקה.
ציטוט השבוע:
מתחילים? קודם כל, הנה ציטוטים לכבוד שבוע המשפחה של אור: XD מיקי: הקובץ שניסית לשלוח זוהה כבעל פוטנציאל להיות לא בטוח, ולא נשלח. אני: אמא שלך זוהתה כבעלת פוטנציאל להיות לא בטוחה, ולא נשלחה. >< לקס: קופה אני רואה שאת לא מתעניינת בי... =\ אני: חסה וחליל! מעולם לא אהבתי גורילה כמו שאני אוהבת אותך.
לקס: גורילה אחותך! >< אני: אמא שלך >< אני: אז היא.. דוברת בשפתנו המחורבנת? לקס: חחח למה מחורבנת דברי יפה למדינה שמארחת אותך כבר 16 שנה! אני: אמא שלך תדבר יפה. >.< לקס: אמא שלך יכולה לרדת לי לסופ"ש. אני: אמא שלי תפתח לך ת'תחת. לקס: שלי היה יותר מצחיק.
אני: שלי.
לקס: בייט מי. את יותר מדי חברותית זה מתחיל להטריד אותי. אני: אמא שלך יותר מידי חברותית. >< אני: האחות תמיד *ונה. לקס: והאמא לפעמים פותחת אני: ת'תחת? >.< אני: לילה טוב ריפלקסיקון! לקס: אמא שלך ריפלקסיקון. אני: אמא שלך יכולה לרדת לי על בורקס. לקס: אני יראה מה איתי ביום שישי ויעדכן אותך. אני: אני אמתין בידיים שלובות. לקס: איזה שלובות אצלך הכל פתוח. אני: אמא שלך פתוחה. >< לקס: לילה טוב, שרמוטת ביבים. אני: לילה טוב, *ונת אשפתות. :) >נעבור לקצת פניני חכומה עם אישתי לעתיד קלי:< קלי: אורר, מתעופף פה ח-ר-ק מסביב למנורה, שחור כזה, משמיע רעשים, ומתחיל להיות לי ח – ם, כולי צמרמורת >< יו זה היה מפחיד, כיביתי את האור וברחתי מהחדר >< אני: "כיביתי את האור וברחתי מהחדר" XDDDDDDD קלי: והוא היה בגודל של החיים! אני: איככ אין אני רואה ג'וק אני מתה, אני היסטרית, לא יכולה לראות אתום >< אני תמיד מזמינה ידידים שלי שיבואו להרוג אותם! קלי: את רואה אותי כמו בסרט עם מטאטא ביד והיה לי עוד משו שהגן עלי+מטהר אוויר כדי לרסס אותו אני: שתביני, אני מתקשרת לידיד שלי: "הלו?" "ג'וק!!!!" "מה?" "ג'וקקקקקקקק!!@!##$@!" "אני עוד חמש דקות שם" XDD קלי:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDD ענקקק!! אני: אני לפעמים מתקשרת לידידים שלי שצריכים לקחת אוטובוס אליי הבייתה, הם נכנסים, אני כולי עומדת על שרפרף עם נפנף של מנגל ביד ומגבת על הפרצוף XD קלי: XDDDDDD _________________________________________________ מכירה את זה שיש להן מה לומר, אז הן באות ואומרות אותו, ואת לא מפריעה להן, שידברו, בכיף >< , ואז, הן מסיימות, הולכות, אבל לא! רגע! לא נגמר להן ><. ואז הן חוזרות, וחופרות שוב, ואת עדיין לא מפריעה, שידברו! בכיף! >< אז הם מסיימות, הולכות, ולאאא, הן חוזרות שוב?! >< כאילו, וואו, תכתבו את זה על דף ותקריאו פעם אחת ><, כואב לי הראש כל פעם לכבות מוזיקה להדליק מוזיקה לכבות מוזיקה להדליק מוזיקה גאד דאמט!@ >< קלי: חחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDD אני: אז את כן מכירה את זה XDD צריך להוציא נגד זה צו משפט, בחיי >< קלי: מוכר! אצלי אבל יש קטע שהיא מדברת, ואז היא מפסיקה, אז אני מחכה לראות מתי חוזר הדיבור, לא חוזר כעבור כמה זמן, אז אני חוזרת למחשב או משו כזה, ואז זה ממשיך >< אני: אני קוראת לזה אגזוז XDD זה כמו במכונית, ברוםם......ברוםםם.... ברוםם......זהו? לא! ברוםםםםםםם!@#$#@! >< _________________________________________________ ולסיום מרגש, התגובה של איזה חמודה בשם קייט [אירוני, הא? המבינות יבינו :p] מהמריקה שלמרות הרבה תגובות דומות היא פשוט גרמה לי לבכות..:)
oxkayxoteeox wrote: wow. you are truly amazzing. you make the most depressing story ever the most interesting one. you are an amazing writer, and i'm so glad that you're sharing such amazing fics.​
ועוד אחת כי טוב לי..>< >
MrsPugsley wrote: More when you can... your writing is so good, i love how describe the feelings of missing something, and the pain and stuff... it's beautiful​
ואחת מתומצתת שעשה לי גורו גורו בלב XDD >
wierdfishygirl wrote: keep it up girl it raaaawwwkkkkssss :DDD​
חח זהו! ><
מתנגן בראש / פלייליסט:
רא רא ראספוטן, לאבר או דה ראשייאן קווין. רא רא ראספוטין, ראשאס גרייטיסט לאב מאשין. XD
תמונת השבוע:
טחח יצאתי עיוות XD שבוע טוב :)

מאיושSP

New member
חחחחחחחחח וואו איזה ציטוטים!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את משעשעת אותי כאןXD הלוואי שהיו לי חברים שיבואו להרוג לי ג'וקים. כווולם פחדנים כמעט כמוני.
אוו יש לי שרשרת כמו שלךD:

D o u g i e

New member
אני אשכרה

קראתי את כל זהXD ולא רק זה; אני שמרתי ת'ציטוטים בוורד! מרוב שזה כ"כ הצחיק אותי! שיחות הזויות יש לך בהחלט! XDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
הציטוטים XDDDDDD

ואם הדבר האחרון זה על אמא שלך, אז לגמרי!!!!!!!

sweet shir

New member
כן!! XD

היא תמיד נכנסת לי לחדר בזמן שהכי אני עסוקה במשהו, ומתחילה לדבר. היא מדברת מדברת, ואז פתאום הולכת. אני חוזרת לדברים שלי והיא חוזרת ומתחילה לדבר שוב! מה הקטע שלה?! XD

XDDDD

הטקע שאת חושבת שאם פשוט תקשיבי ותהיי בשקט, זה יגמר מהר. אבל לא, זה כאילו גורם להן לחשוב "הממ. היא לא עונה, לא דיברתי מספיק. אולי כדאי שאני אחזור ואגיד את כל מה שאמרתי עכשיו רק בסדר מילים שונה." >< אין אמא שלי מלכה בזה, היא מדברת איתי בטלפון, זה משהו כזה: אני: מה את רוצה? היא: איפה את? אני: אצל חברה. היא: איזו חברה? אני: ליאת. היא: אז את אצל ליאת? אני: כן. היא: אז את עכשיו נמצאת בבית של ליאת? אני: כן!! היא:מתי את חוזרת? אני: בערך בעשר. היא: אז את חוזרת בעשר? אני: כן. היא: אז בעשר את חוזרת? אני: כן היא: אז תהיי בבית בעשר..?|בדגש| אני: כן. ><

sweet shir

New member
אומגד! זה כאילו קופי השיחות שלי עם אמא שלי!!

XDDDDD קופי!!!!! כל שיחה נגמרת ב: "טוב, אמא, אני לא יכולה לדבר עכשיו.. ביי." XD

XDDDD

אמא שלי כבר יודעת שבשלב מסויים של השיחה כשהיא מתחילה לחפור, אני פשוט מנתקת שם איפושהו באמצע. XD היא אשכרה רגילה, בגלל זה תמיד היא מתחילה לדבר מהר מהר ולדחוף כמה שיותר מילים במשפט כדי לסיים לפני שימאס לי XDD

sweet shir

New member
XDDDDDDDD!

בד"כ אמא שלי מנתקת לי בפרצוף. XDDDDD אנלא יודעת אם זה בכוונה או שפשוט היא לא מבינה איך פלאפון/בן אדם עובד XDD

גמלי היא מנתקת לפעמים! XD

בזדון. >< כשהיא ממש מתעצבנת, היא כאילו לא יכולה לדבר, אני מדברת אליה והיא כזה "לא, שלום, לילה טוב, אאא שלום!" ומנתקת, וזה כולה בוקר או משהו XD היא תמיד מוציאה שטויות כשהיא רוצה לנתק XDD "אבל אמא" "בתיאבון ><" טוו טוו טווו..XDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח אני ברצינות חושבת שכל ההורים

בעולם אותו הדבר. XD פעם היה בפורום אחד מין כזאתי שיחה על הורים, וגיליתי שכל ההורים אותו הדבר. XD ושחברה שלי קראה את זה, אמא שלה נכנסה לחדר וקראה... וחברה שלי אמרה לה: "חשבת שאת מקורית אמא? אז את לא!" XDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח לגמרי XD

לפני כמה חודשים אמא שלי נכנסה לי לחדר וכזה: אמא: "תסדרי את החדר שלך!" אני: "אחר כך לא רוצה." אמא: "עכשיו!" אני: "אין לי כוח!" אמא: "יש לך כוח אבל שאני אתכופף עם כל ההריון שלי ואשבור את הגב ואסכן את החיים של התינוק, כן?!" אני: "אני לא רוצה שתנקי את החדר!!!!! מישהו ביקש ממך לנקות את החדר?! אני אוהבת אותו מלוכלך!" אמא: "כל הזמן אני מתכופפת ומנקה וכואב לי הגב אבל הפרינססה צריכה את החדר שלה נקי-" אני: "אני לא רוצה שתנקי את החדר!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תנקי אותו!!!!!" אמא: "ילדה כפוית טובה." ואז היא הלכה. XD לאבלי מאד'ר, הא? XD נאשים את ההורמונים? חחחחחחחח

"ילדה כפוית טובה" XDDD

אוי זה פשוט 'ספר הציטוטים של אמא שלי אור' מה שכתבת הרגע XDD

m i c k e y 15

New member
כמו שכבר אמרתי

אני בחיים לא עושה את זה לאמא שלי..חחחחחח אני לא יראה את אור היום חודשיים XDDD קורה..קורה..

למעלה