Mcוויקנד ^.^

yby12

New member
ו..אני :)../images/Emo60.gif

שיר השבוע של מקפליי: נממ SATURDAY NIGHT ו-OBVIOUSLY!!! שיר השבוע לא של מקפליי: הרבה.............ביניהם טינאג'רס של MCR! להקת / אלבום השבוע: MCR...:) קליפ השבוע: WILD WORLD-SKINS תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: SKINS!!! ושאר יס סטארס חח משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: אני נוסעת לאילת שבוע הבא סופסוף...| נמאס לי שמתערבים לי בחיים :) ציטוט השבוע: מיכל: "איפה טל?" אני: "ליודעת. היא לקחה פלאפון.? תנסה להתקשר......" *מנסה ופתאום יש צלצול שבא מתחת לכרית.* אני: "מממ" *כולם שומעים את הצלצול ועושים פרצוף מיואש כי היא שוב לא לקחה פלאפון...* מיכל: "בואנה יא,חירשים. היא לא לקחה פלאפון.." *מיכל מרימה ת'פלאפון ממתחת לכרית..* "וואלה באמת? איך עלית על זה?" מתנגן בראש / פלייליסט: WILD WORLD תמונת השבוע: הטמפונים שתלינו לפני סיום בצפר חח

m o r 1 0 2

New member
מ../images/Emo99.gifד../images/Emo99.gifה../images/Emo99.gifי../images/Emo99.gifם../images/Emo168.gif

ממש אהבתי

m o r 1 0 2

New member
אהבת את כל המאוהבים../images/Emo6.gif...../images/Emo168.gif

אבל באמת את מוכשרת!

HiLa0mcfly

New member
ואוו השבוע עבר כל כך מהר

שיר השבוע של מקפליי: ill be ok obviously walk in the sun You've Got A Friend שיר ה שבוע לא של מקפליי: Natasha Bedingfield - Soulmate Sum 41 - Underclass Hero The Beatles - Here Comes The Sun להקת השבוע\אלבום מקפליי מי כימיקל אין אלבום .. קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=I0hwcoBcUc8 איי דני כ"כ מושלם שםם תוכנית טלוויזיה: ושוב זאק וקודי האנה מונטנה פימפ מי רייד ועוד.. סרט השבוע : ג'ון טאקר חייב למות היירספריי =זאק כזה מושלם שםם מישהי ראתה ? משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן: ישבתי על שיעורים כל השבוע שימח:סופסוף ראיתי היירספריי שעיצב:שאניי מתהה כבר לעבורר לגורר בלונדוןןןןן נמאסס ליי מישראלהההה מתנגן בראש / פלייליסט: not alone תמונת השבוע:
רק שיזהר לא להיתקע ככה XD שבוע מושליםםם לכולם

einav0sh

New member
עונהה.... ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפלי: i'll be ok
שיר השבוע לא של מקפליי: i dont love you-MCR להקת/ אלבום השבוע: מקפלייי קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=EGkd9FG6BKA&mode=related&search= לאא מפסיקה לחרושש על הצחוקקק המתוקק הזהההה שלוווו
תוכנית הטלויזיה/ סרט השבוע: זאק וקודייי כל הזמןן רואה ולא מפסיקה לצחוקק משהו שעיצבן/ עיצב/ שימח השבוע: ישש הרבה דברים משמחים אין לי כוח עכשיו לכתוב אותם
ציטוט השבוע: Good morning Baltimore Every day's like an open door Every night is a fantasy Every sound's like a symphony (הילהה השיר החופרר חחחחחחח
) מתנגן בראש/ פלייליסט: Good morning Baltimore- מהסרט hairspray תמונת השבוע:

HiLa0mcfly

New member
אי אי אי

עוד שיר חופר גוד מורנינג וולטימורר חח איך אני צוערת באמצע הקולנע יוו איזה חופרת היא כמה פעמים היא יכולה להגיד את אותו משפט ועוד היא רוקדת ברחוב מי רוקד ברחוב ??@דאממ אהה ו... מי שמר לך את התמונה המושליימתת הזאתת אם לאא אניי =]] דני

m o r 1 0 2

New member
אני יותר אוהבת את קודי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

נכון,הם מזה מתוקים וקורעים!

MoVe AlOnG

New member
מיי וויקנד-עם הרבה ציטוטים

שיר השבוע של מקפליי: SNGA שיר השבוע לא של מקפליי: היא אוהבת-פיטר רוט להקת / אלבום השבוע: motion in the ocean קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האמת בקושי ראיתי טלוויזיה השבוע. משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן-חברה אגואיסטית שלי. עיצב- הממ..לא היה משו כזה. שימח-כפר קוקה קולה,ראיתי את מקפליי באמטיוי,והכרתי איש חדש. ציטוט השבוע: אוקיי אז ככה-השבוע אני חושבת..היה לי התקף מטורף של דאגי. פשוט התחרפנתי מכל תמונה שנייה שראיתי. ובאותו זמן דיברתי עם סיון אז כל הציטוטים משם. סיון-"ישלך עודף הורמונים גועשים" אני-"אני מתבגרת מה את רוצה?ההורמונים משתוללים אצלי" סוין-"חחחחחחח כן זה גם נכון,אבל עכשיו הם בכלל באטרף" אני-"חחחחחחח אוף אוף אוף אני ממש מתחרפנת!" ________________ אני-"סססססייייייייווווווןןןןןןן,את לא עוזרת!!!!!אני חולה על התמונה הזאת שלו!!!" סיון-"חחחחחחחחחח" אני-"אבל יש תמונה אחת שהיא כאילו תמיד הייתה הפייב שלי,אם תשימי אותה בצד אני לוידעת מה אני יעשה לך" סיון-"הוווו,טוב אני מתחילה בחיפושים" אני-"לאלאלאלאלאלאלאלאלאלא" סיון-"אולי זאת -->" אני-"ססססססיייייייייייייוווווווווןןןןןןןן" אני-"לא לתמונה הזאת התכוונתי אבל היא אחת מהפייבוריטס,יואו התמונה הזאת גורמת לכל כך הרבה דברים, את צריכה לראות אותי עכשיו" סיון-"חחח כן את בטח מזיעה כמו סוס אסטמתי" ________________ סיון-"זאת התמונה?זאת היא?" אני-"כן
אני יכולה לשבת שעות מול התמונה הזאת ופשוט לבהות." סיון-"חחחחחחחחחחחחח יופידו יופידו יופידו" אני-"כן כן....תשמחי תשמחי...בזמן שאני כאן...מתחרפנת." סיון-"זהו אני נשארת על התמונה הזאת" אני-"אוףאוףאוף את ייצור רשע ומרושע." סיון-"אבל את אוהבת אותי חחח =]" אני-"אבל גם את דאגי,וכרגע זה קצת בעייה." מתנגן בראש / פלייליסט: איזה שיר לא מוכר שאח שלי שומע... תמונת השבוע:

Sivan McFLY

New member
XDDDDDDDDDDDDD

יא סוס אסטמתייייייייייייייי מה עם הזה שנתקע לך האפצ'י???!! טוב אני ישים "דאמעט נתקע לי האפצ'י" "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודההה" ואז פשוט נשפכתי על הריצפה מהמחשבה על צ'ן תוקעת אפצ'י.... ושהוא נתקע XDDDDDDDD

D o u g i e

New member
moi

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי XD שיר השבוע לא של מקפליי: או גאד כ"כ הרבה!! כל האלבום של Jack's Mannequin (Y) Funeral For A Friend - Walk Away The Offspring - Pretty Fly (For A White Guy) - איןן אני מכורה לשיר הזה רצחD: Stone Sour - Through The Glass
The Used - Smother Me Relient K - Must Have Done Something Right להקת / אלבום השבוע: Jack's Mannequin && Funeral For A Friend קליפ השבוע: Stone Sour - Through The Glass
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מבול של צרות, קורע XD וגם אממ... שעת שיא 3! רציני, גם אם אתן לא חובבות אקשן כמוני, לכו לראןת את זה זה פשוט מצחיק. משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן - ילדה מטומטמת>< שימח - חברה שלי חזרה מקנדה אחרי חודש!!!!!111111111 + אני נוסעת לאילת שוב + ילד מיוחד ומדהים :) ציטוט השבוע: אני וקיה: קיה - "בשנה האחרונה החכמתי! אם יש מילה כזאת XD" אני - "עצם העובדה שאת אומרת ת'מילה החכמתי הופכת אותך לטיפשה יא טיפשה XDDDDDDD" מתנגן בראש / פלייליסט: יש את BEAUTIFUL LIAR בטיוי אבל מי שם זין על ביונסה ושעעעעקירבעע ?! תמונת השבוע: >>

m i c k e y 15

New member
אני חושבת שיש מילה כזאת XDD

או שגמאני טיפשה חחחח The Offspring - Pretty Fly (For A White Guy)

למעלה