יופי טופי אחלה בחלה ../images/Emo6.gif
או שלא. כי תפוז נתקע לי כל פעם שאני רוצה לשלוח >< שיר השבוע של מקפליי: AAY BOPK Unsaid Things TCFC DNW Hypnotized שיר השבוע לא של מקפליי: Funset- Lion Plain White T's- Hey There Delilah
להקת / אלבום השבוע: מקפליי ^^ אולי טיפה פאנסט
קליפ השבוע: כרגיל, שום דבר מסויים.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס D: סרט... סרט... סרט......... לא, אין. אולי יהיה היום ^^ משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: העניין עם המגמות.. שלא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי >< אה וגם שעשיתי מקוויקנד ותפוז החליט שבא לו להיתקע!!!!!!!! ועשיתי כבר יותר מחצי
אוף איתו >< שימח: שהסבירו לי סוף סוף את העניין עם המגמות (XD).. וששיר ועוד 3 חברות שלי עברו לכיתה שלנווו DDDDDD: אה ו.. ליאור ציוני זוכר אותי XDDDDD ציטוט השבוע: היו לי, ואורטל גנבה. אז נשאר לי רק... "אבל איכ.. אבל אייייייכ.. אבל יואוווו!!!!!!!" *אני, מדברת על הפרק של האוס ><* איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? היה דווקא בסדר
איפה תחוגו את ראש השנה? בבית ^^ מתנגן בראש / פלייליסט: לא יכולה לשמוע מוזיקה. ההורים ישנים והאוזניות נהרסו. אבל נראה לי ששוב נדבקתי ל- Lion תמונת השבוע: חזרתי לנגן בפסנתר, אז
או שלא. כי תפוז נתקע לי כל פעם שאני רוצה לשלוח >< שיר השבוע של מקפליי: AAY BOPK Unsaid Things TCFC DNW Hypnotized שיר השבוע לא של מקפליי: Funset- Lion Plain White T's- Hey There Delilah