McWeekנד ^________^

just orr

New member
יופי טופי אחלה בחלה ../images/Emo6.gif

או שלא. כי תפוז נתקע לי כל פעם שאני רוצה לשלוח >< שיר השבוע של מקפליי: AAY BOPK Unsaid Things TCFC DNW Hypnotized שיר השבוע לא של מקפליי: Funset- Lion Plain White T's- Hey There Delilah
להקת / אלבום השבוע: מקפליי ^^ אולי טיפה פאנסט
קליפ השבוע: כרגיל, שום דבר מסויים.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס D: סרט... סרט... סרט......... לא, אין. אולי יהיה היום ^^ משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: העניין עם המגמות.. שלא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי >< אה וגם שעשיתי מקוויקנד ותפוז החליט שבא לו להיתקע!!!!!!!! ועשיתי כבר יותר מחצי
אוף איתו >< שימח: שהסבירו לי סוף סוף את העניין עם המגמות (XD).. וששיר ועוד 3 חברות שלי עברו לכיתה שלנווו DDDDDD: אה ו.. ליאור ציוני זוכר אותי XDDDDD ציטוט השבוע: היו לי, ואורטל גנבה. אז נשאר לי רק... "אבל איכ.. אבל אייייייכ.. אבל יואוווו!!!!!!!" *אני, מדברת על הפרק של האוס ><* איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? היה דווקא בסדר :) איפה תחוגו את ראש השנה? בבית ^^ מתנגן בראש / פלייליסט: לא יכולה לשמוע מוזיקה. ההורים ישנים והאוזניות נהרסו. אבל נראה לי ששוב נדבקתי ל- Lion תמונת השבוע: חזרתי לנגן בפסנתר, אז

Bleed for Me

New member
Living Is A Problem Because Everything Dies

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי שיר השבוע לא של מקפליי: נו מה כבר יכול להיות, פראמור וAM להקת / אלבום השבוע: ^ קליפ השבוע:Arctic Monkeys-Diamonds Are Forever LIVE מגלסטנברי,אחלה קאבר.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אוסטרליאן איידול (מאט
) משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:זה שימח אותי גאווה ישראלית
ציטוט השבוע:^ איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?כמו שהיה שאר החופש..מבחינתי הוא לא נגמר.. איפה תחוגו את ראש השנה? :) אצל סבתא מתנגן בראש / פלייליסט:The Academy Is - Slow Down תמונת השבוע:אלכסססס

אוקיי אני יודעת שאני אשמע קצת סתומה אבל

מי זה בתמונה עם הבמבה? חחחח הוא ממש חמוד....

Bleed for Me

New member
וויליאם מהלהקה The Academy Is

זה 3 בנות מפורום MTV2 פגשו אותו ברידינג ונתנו לו

YuvalJones

New member
מקוויקנד שלי :)

שיר השבוע של מקפליי: TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: dont junp - TH להקת / אלבום השבוע: חתיכוס. קליפ השבוע: -- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ספורנוס. איזה סדרה ^__^ משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- חם >< חח. שימח- הצופים. ישלנו מדריך שווה רצח! עיצב - לא היה. ציטוט השבוע: -- איך עבר השבוע הראשון בבית הספר? היה סבבה. מלא חידושים וזה אבל אחלה. ישלנו מורות טובות. איפה תחוגו את ראש השנה? הרחק הרחק מכאן. סתם, לאיודעת ^^ מתנגן בראש / פלייליסט: -- תמונת השבוע: איזה מתוק! *** איזה יבשושית אני ^.^

einav0sh

New member
My McWeek ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: WITS ו-dont know why
שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182 - Always You are the music in me
להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע:לא ראיתי ממש השבוע :/
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
עיצב- החזרה ללימודיםם
ציטוט השבוע: איןן...
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? היה בבצפר שיעמוםם מדברים על דברים משעממים עוד 3 ימים כבר יש מבחןן במתמטיקה
אבל היה נחמד לחזור לכל החברים בבצפר
איפה תחוגו את ראש השנה? :) אצל הדודה
מתנגן בראש / פלייליסט: When I hear my favorite song I know that we belong Oh, you are the music in me Yeah it's living in all of us And it's brought us here because Because you are the music in me
תמונת השבוע: ג'ר החמודדד

אממ אם זה מהתמונה הוא הסולן של MCR

אז אני מציעה לו בחום להתחתן עם הצלם/ת כי הוא ממש שווה כאן! אם זה לא הוא אז מי זה(הוא חמוד) ?

yael0000

New member
אני לא חושבת../images/Emo211.gif

ג'רארד עם מכנסי גלשנים בלי חולצה וואו לא נראה לי אבל אם כן אז אההההההההההההההההה ואממ בכל מקרה הוא כבר נשוי...

אה וואלה חחחח

אני מקווה שזה לא הוא,כי אם כן ,מה לעזאזל עבר עליו!!!! אני יודעת שיש לי דמיון מפותח וגם קצת די מעוות אבל עכשיו הוא מזכיר לי את זאת שהייתה בטופ מודל...

Yu vi

New member
גמני תהיתי אם זה הוא או לא../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

ואם זה הוא ....

McSon of Busted

New member
ת'אמת..

שהיה על זה דיון בפורום MCR והגיעו למסקנה שזה לא הוא. לא יודעת, רק אומרת מה שאני ראיתי.
ולי זה לא נראה כמוהו

sweet shir

New member
אעאעD:

שיר השבוע של מקפליי: ממ אין. שיר השבוע לא של מקפליי: הפסקולים של היי סקול מיוזיקל 1 ו-2. להקת / אלבום השבוע: היי סקול. ^^" קליפ השבוע: ממ You Are The Music In Me - HSM כי הרגע היה את זה באמטיוי היטס. חחחחחחחחח לזאק יש סליפון ורודות. XDDDD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הג"שD: משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: ממ עיצבן: מחזור. זה כואב. >: שימח: ממ לודעת. יש פול כוסונים בביצפרXD וקניתי ארנק ממש חמוד של סטרוברי שורטקייק! D: עיצב: כלום XD ציטוט השבוע: במהלך שיעור לשון: ילד אומר למורה: "אבל חשבתי שאמרת שאת לא באה ביום שני.." ~המורה מתחילה לצעוק~ הילד: "למה את צועקת?" המורה: "קודם כל כי אמרת שלא שמעת טוב אז אני מגבירה את קולי!" איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? ממ בסבבהD: איפה תחוגו את ראש השנה? :) סבא וסבתא:) מתנגן בראש / פלייליסט: ממ השיר הזה של אבריל... וון יור גון.. כי הוא מתנגן באמטיוי היטס. תמונת השבוע: זאק. 3> XD

למעלה