McWeekנד ^________^

שוליטה

New member
אניאניאניאני כפול מאה

שיר השבוע של מקפליי: No Worries השיר הכי מושלם שקיים בתולדות האנושות חרשתי עליו השבוע שיר השבוע לא של מקפליי: מי שטוב לו ושמח כף ימחא... (אין לי מוסג מאיפה נזכרתי בו אבל כל השבוע שרתי אותו) להקת / אלבום השבוע: מקפליי אבקורס קליפ השבוע: אאאההההההה אין לי מוסג תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא ראיתי טלוויזיה 0.0 משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: שימח- סידרתי את החדר עם חברה אחרי שלושה חודשים של בלאגן! עיצבן- כל השרירים שלי תפוסים ואני הולכת כמו מישו בן אלף ציטוט השבוע: נפגשתי עם חברות שלי קרו וליאור וזאת השיחה שהתנהלה בינהם: קרן: ליאור חוץ מזה שאת טובה במתמטיקה את די מטומטמת את יודעת? ליאור: לא אני לא! קרן: כן את כן! תסתכלי! נפגשתי עם חברות לראות סרט אני: תמר, איך זה שאת טוחנת כמו פרה בהריון ולא משמינה?! איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? משעמם בטירוף בבצפר איפה תחוגו את ראש השנה? :) אה.... לבד במיטה, ההורים שלי נוטשים אותי ואת המפלצת שגרה איתי בבית וטסים לפרג :( מתנגן בראש / פלייליסט: זבל מהרדיו תמונת השבוע: עשיתי לעצמי בוק עם המשקפיים של זאת שקוראת לעצמה אמא שלי...

butbut

New member
XDD זבל מהרדיו:]]די אני מכורה למקוויקנדים של

אנשים:] אני אשכרה קוראת את זה ^^

just chenis

New member
גמאני.. לפעמים בא לי לטפוח לעצמי על השכם

ולהגיד חן אני גאה בך..

DoLi it is Me

New member
אני ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif +ציטוטים מצחיקים

גרר פעם שנייה שאני כותבת את זה שיר השבוע של מקפליי: we r the lover - חרשתייי על זה XDD מיסטר בריידסייט ולולה
שיר השבוע לא של מקפליי: וויק מי אפ ינסייד-אוונסנס. ליב מי אלאון-פינק. הנסיך הקטן-נינט :]. נובאדי פוטס בייבי ין דה קורנר-פוב XD להקת / אלבום השבוע: דה אופן דור-אוונ'. קליפ השבוע: של אבריל וליל' מאמא -גירלפרינד תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הפיג'מות :] [?!] משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:עיצבן: האחים שלי הולכים לצלם את פסטיבל הטראנס באילת שבועייים-הם אשכרה הולכים להיות עם הדי.ג'ים על הבמה
והם לא לקחו אותיי!!!!!וגם המוכר מהחנות שבה הדפסתי את החולצה של מק ציטוט השבוע:רציתי להיתקשר ל144 ושכחתי מה המספר [XD] היה לי בלאק אאוט בקיצור שאלתי את חברה שלי והיא אמרה לי ואז אחרי כמה זמן אני אומרת לה שאני צריכה אותה דחוף אז היא עונה לי "מה עכשיו?את רוצ גם את הטלפון של המשטרה?" XDDD ____ אני ואותה חברה לקחנו את ה'מפה' שיש על השולחן של המורה בככיתה [זה לא מפה זה מין בד שקוף כזה בכל מיני צבעים שמשתמשים ליצירות וכאלה] . בקיצור לקחנו את ה"מפה" והפכנו אותה למפה שלנו וקישקשנו עליה מלא אז חברה שלי כזה כותבת בסטאטוס של באייסי : "היצירה הצהובה שנבראה ביום השלישי בשבוע השני למסעי בנות ט2 לצפירה ע"י ק&ד עכשיו למכירה בכל חנויות כלי הבית!## עמלנו עליה קשה (ולמרות הנסיונות של ד&ש להרוס את היצירה שלנו הצלחנו לשווקה לחנויות) [:" [אה והמפה הייתה בצבע צהוב :] ] ___ היו כזה נסטיה שואלת אותי מה קורה אז אני עונה לה "הכל סבון ואצלך?" והיא עונה לי "הכל כיור " XDD איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?השבוע השני!עבר מהר. איפה תחוגו את ראש השנה? עם כל המשפוחה והקרובים בבבית מתנגן בראש / פלייליסט:ליב מי אלאון-פינק תמונת השבוע:רציתי להעלות תמונה מהחמשוש אב להיא כבדה מידי אולי אח"כ העלה .. בנתיים גם זא תתמונת השבוע שלי D:

McFlyRoni

New member
אוקייייייי :)

שיר השבוע של מקפליי: TCFC, the ballad of paul k, surfer babe שיר השבוע לא של מקפליי: נמנמנמ אין? להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: אין.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: זואי 101 עונה חדשהההה
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
היום יומולדת ללוקוו--הכלב שליי!! :] שבוטבוט בגדה בו ><
צריך לעשות את העבודת קיץ ): ציטוט השבוע: תירגומי השירים של מקפליי בצורה עילגת ביותר ע"י חברה שלי (ועוד כמה שאני ועוד מישי המצאנו ^^): room on the third floor- רצפה שלישית XD that girl - זאת ילדה obviously - אוביסלי don't know why - לא יודע i wanna hold you - להחזיקך ------- עד לכאן העילגות של חברה שלי surfer babe - גולשת כוסית (קרדיט לסיון XD) TCFC - קרוב מדי לנוחות חעח bubble wrap - פצפצים D: (גם סיון..חיחי) babys coming back - שובו של התינוק little joanne - יוחנה הקטנה we are the young - אנחנו הצעיר star girl - ילדה כוכב חחח איך עבר השבוע הראשון בבית הספר? סביר :| איפה תחוגו את ראש השנה? :) אצלנוו =] מתנגן בראש / פלייליסט: כלום =| תמונת השבוע:

Sivan McFLY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גולשת כוסית!! עטיפת פצפצים!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFlyRoni

New member
עוד תמונהה!

שהכנתי בפוטו בעיקבות זיבולי השכל של סיון D: חח סתם סתם בדוגרי היא צודקת בעניין מכונת הכביסה.. חעח

Sivan McFLY

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

תראי מה קרה לו רוני!!!! מכבסה!!! שמו לו כיבשה על הראש!! >< >< ><[ פיייי הדבר הזה גאוני.. הרסת אותיייי חחחחחחחחחחחחחחחחח לונורא אתה עדיין חתיך

למעלה