McWeekend

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזו תמונה מדהימה!!../images/Emo99.gif

Yu vi

New member
ג'יזססססס אהבתי תתמונה כ"כ../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

Lex 1

New member
Can't fight the moonlight אוי זה היה פעם השיר

שהכי אהבתי...
[מישהו אמר פאתטית..? חחחח] מאז הספקתי להכיר את מק.
. והתמונה...

m i c k e y 15

New member
טוב אין לי מקוויקנד מושלם

אז אני יעשה מה שכן.. הכל מוכן לקראת הלימודים? לא! XD באמת לא קניתי כלום עדיין
סיכום החופש הגדול בשבילכם: בתחילת החופש היה לי ממש משעמם..סתם בריכה פה ושם..נסיעה לכנרת עם משפחה אבל עכשיו בסוף..אילת
ווליום
היה מעולהההההה! תמונה
תמונה מאילת..אני אוהבת לצלם את עצמי XD

JuSt My LuCk

New member
חזרתי מהווליום!!!../images/Emo6.gif אני שרופה ובלי קול XDDDD

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי
... אהה רגע איזה שטויות אני מדברת.... TCFC ו-UV שיר השבוע לא של מקפליי: וואי השירים של אביב גפן ושל היהודים
להקת / אלבום השבוע: מקפליי,באסטד והיהודים קליפ השבוע: the futur freakes me out תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אין משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן-חוזרים ללימודים ביום ראשון
\ שימח- הווליום!!! היה כל כך ענק!וחברה שלי סוף סוף חזרה מארגנטינה! / עיצב- שאין לי קול =( ציטוט השבוע: אוקי בווליום פגשתי איזה אחד שחברים שלי מכירים שכולם חושבים שהוא בן 17 והוא בן 15 "אז כנראה שהשאירו אותי שנתיים בגן! הגננת החשילה אותי בקוביות! ובאפיית חלות של יום שישי! בגלל הצמות האלה שצריך לעשות!" זה היה כל כך מצחיק! יכול להיות שזה היה כל כך מצחיק כי אני הייתי עייפה מתה וכל שניה אני כמעט נרדמתי (ותבינו שהייתי בטוחה שחלמתי את זה
וואי והיו עוד הרבה דברים מצחיקים שאני לא זוכרת עכשיו
הכל מוכן לקראת הלימודים? כן סיכום החופש הגדול בשבילכם: כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתנגן בראש / פלייליסט: "לא זה לא יהיה השיר שלנו...." (מתנגן בראש
) תמונת השבוע: אין לי תמונות שלי מהווליום =/ אז אני העלה אחר כך =)

Lex 1

New member
רק שרופה ובלי קול? ../images/Emo12.gif חחח אני חזרתי משם עם

גירודים כל הגוף, חצי פנים נפוחות ושפעת מתפתחת
אבל היה כייף אז זה שווה את זה
אוי אביב גפן היה כזה מלך, והיהודים...

JuSt My LuCk

New member
חחח וואייי ..... גם אני מתחילה סוג של שפעת../images/Emo4.gif

אבל אכן כן אביב גפן היה מצויןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! והיהודים ממה ששמעתי היו מעולים!!! וכל כך חיכיתי לראות אותם והיה לי מקום כל כך טוב!!! וראיתי את ההופעה של הראל מויאל כדי לתפוס מקום טוב ליהודים ואיך שההוא סיים וכולם יצאו ונכנסו ודחפו ונדחפו והיה כל כך חם ומחניק ולא יכולתי לנשום ואז איך שיצאתי התחילה ההופעה של היהודים וכל כך התעצבנתי שלא נשארתי לראות אותם...

Lex 1

New member
חחחח כנ"ל, היתי צריכה לסבול את אמצע הלילה

בכפר, כדי שבסוף אני יוכל להינות מ"אין לך מקום"
היה מטורףףף אבל גם המקום שלי לא היה כ"כ טוב, הייתי מחוצה בידי אנשים גבוהים שעירים ומזיעים באמצע כזה. ואין לך גם גרדות מטורפות מהחול המסריח שהיה שם??
אני מתה פה מכל הסיבות הנ"ל...

JuSt My LuCk

New member
פחחח ../images/Emo3.gif גרדות?... מממ לא ממש XD

תגידי את הורדת את הצמיד של הווליום?
הסגול הזה?.... כי אני באתי איתו וכולם הורידו אותו (טוב כמעט כולם) ואיזה מישו ממש ממש חתיך ניסה להוריד לי אותו!!! ואני אומרת "לאאאאאאאאאאאאא" חחח XDD אבל לא הורדתי אותו בסוף מוחה חה חה חה (צחוק מרושע
)
XDD וכולם אומרים לי שאני צריכה להוריד אותו וזה ואני נושאת אותו בגאווה על זרועי
(שוב אני במצב היפרי במיוחד=אני מדברת שטויות
)

Lex 1

New member
חחחחחחח רציתי להשאיר אותו אבל הוא איים לשרוט

אותי וכאלה... ><" חחחחחח הוא ענק עליי, סגרו לי אותו כמעט על האחרון אז כל הצמיד כזה בחוץ והסוף שלו כל הזמן שורט אותי כזה, אז נאלצתי להורידו בלית ברירה, רציתי לשמור למזכרת וכאלה אבל לא הלך.. ><

קרציבל

New member
../images/Emo23.gifבהונות.

שיר השבוע של מקפליי: באבל ווראפ. שיר השבוע לא של מקפליי: מקום בלילה,אני מניחה O0 להקת / אלבום השבוע: אוונג'ד קליפ השבוע: כה.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הכי גאים שיש / שלוש עשרה. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: נה / חברים / געגוע. ציטוט השבוע: ''יש מאלה כלא'' במקום יש כאלה מלא >< הכל מוכן לקראת הלימודים? לא XD אפילו ציוד לא קניתי
סיכום החופש הגדול בשבילכם: ממ אחלה. מתנגן בראש / פלייליסט: כלום תמונת השבוע: אני תוקעת את התמונה הזאת בכל מקום~_~

../images/Emo41.gif../images/Emo22.gifנמממממממ../images/Emo175.gif../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif

שיר השבוע של מקפליי: That Girl All About You Sorry's Not Good Enough Friday Night שיר השבוע לא של מקפליי: Counting Crows – I Wish I Was a Girl Blink-182 – Stay Together for the Kids Snow Patrol – Chasing Cars Muse – Apocalypse Please Jimmy Eat World – Sweetness Placebo – Sleeping With Ghosts The Used -Smother Me The Used-Take It Away Muse -Time Is Running Out להקת / אלבום השבוע: Muse ו-Placebo
קליפ השבוע:Counting Crows - Colorblind תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:אממ "עדות שבורה" סרט די חמוד, ו"השתולים"-פחות אהבתי
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:אמממ מצאתי עבודה :) ,אני אתחיל ללמוד נהיגה אצל מורה לנהיגה בן 83
זה די מצחיק ומפחיד....אבא שלי מכיר אותו והוא רוצה שאני אלמד אצלו הוא פאקינג לימד את אמא שלי נהיגה %#$&# ציטוט השבוע:אממ דיברתי עם חבר טוב על שיעורי נהיגה והיה מצחיק.... אני:"אני לא מבינה כלום בזה!!!!" דן"אל תדאגי - "סבא" יסביר לך... אני"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן בטח אין לו מושג איפה הוא נמצא ...יש לו רגל אחת בקבר במקום לצאת ולבלות ולהנות מהשנים האחרונות שלו הוא עדיין מלמד!!! הכל מוכן לקראת הלימודים?חחח לא
סיכום החופש הגדול בשבילכם:עד ה16 בחודש אפשר לומר שאני עדיין בחופש....
מתנגן בראש / פלייליסט:Red Hot Chili Peppers- תמונת השבוע: שבועטוף [: ונמ. חזרה ללימודים טובה[?!]גם לך!!! ובהצלחה לכולן ביום הראשון :)

1AnastaciA1

New member
אניD:

שיר השבוע של מקפליי
Mcfly - The Heart Never Lies McFly - The Ballad Of Paul K
שיר השבוע לא של מקפליי
Snow Patrol - Chasing Cars Avril Lavigne - When You're Gone
להקת/אלבום השבוע
MCR - The Black Parade
קליפ השבוע
Plain White T's - Hey There Delilah
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
סקינס, רוזוול/הדייט שתקע אותי [?], אחי איפה האוטו שלי? - סרט קורע XDDDDD
משהו שעיצבן
אבא שלי :S.
שימח השבוע
היומולדת של נטע! היה ממש כיף!
ציטוט השבוע
הציטוט שכתוב אצל שיר------ אני ושיר דיברנו על בובספוג: שיר: "מסעדת הסרטן הפריך!". אני: "הסנטר הפריך!". שיר: "המסעדה של טום!!". XDDDDDD שלא תבינו לא נכון, אנחנו מתות על טום! הוא הפייבוריט שלהו
.
הכל מוכן לקראת הלימודים?
יאפ:)
סיכום החופש הגדול בשבילכם
היה די פסדר.
מתנגן בראש/פלייליסט
Plain White T's - Hey There Delilah
תמונת השבוע

Lex 1

New member
XDDDDDD התמונה.. די נקרעתי פה.. ../images/Emo6.gif

הציטוט הרג אותי, למרום שטום הפייב שלי גם. אבל פה זה נגמר.
. XD

למעלה