McWeekend

Yu vi

New member
*מצטרפתלבכיהמר*../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo85.gif

Lex 1

New member
אורצ' י'קופה! בגלל זה לא ראיתיך?? ../images/Emo12.gif

מתי נעלמת?? דברי איתי כבר במסן..
מממ ומ היכן קנית את היומן? אמרתי השנה אני לא קונה, אבל עכשיו עשית לי חשק. של איזה חברה? טוב קיצר דברי איתי.
.

Simple Girl 182

New member
My McWeekend

שיר השבוע של מקפליי:
לא שמעתי השבוע ><"
שיר השבוע לא של מקפליי:
Elliot Minor-Jessica
להקת / אלבום השבוע:
The Feeling
קליפ השבוע:
Lily Allen-OMG החרוש למדי..
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
קייל XY והיי סקול מיוזיקל
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
עיצבן והעציב-מחר יום אחרון לחופש הפחיד [אני מוסיפה]-אני הולכת להייות מדריכה בנוער העובד [אמאל'ה!] שימח-יותר מידי דברים! סופסוף יש לי מחשב חדש שעובד, קניתי תיק חדש וכוסון, ראיתי סופסוף את היי סקול מיוזיקל
ציטוט השבוע:
אין
הכל מוכן לקראת הלימודים?
בערך, חוץ המספרים את מתמטיקה ואנגלית כי עוד לא החליטו כמה יחידות נעשה
סיכום החופש הגדול בשבילכם:
טוב, אז החופש הזה היה הכי כיף, מטורף ומגניב שהיה לי בחיים..!!!!!
מתנגן בראש / פלייליסט:
The View-The Don
תמונת השבוע:
זה תהיה התמונת העיצוב הבאה שתיהיה לי בבלוג

Simple Girl 182

New member
הלוואי!! סתם תמונה יפה..

חיפשתי תמונה יפה עם מואפין, ומצאתי את זאת ^^

מאיושSP

New member
Throw it away, forget yesterday..

we'll make the great ascape.
שיר השבוע של מקפליי: כווולםD: וחרישה על דה הרט נוור לייז. שיר השבוע לא של מקפליי: מממ... Busted - 3am יוני בלוך ואפרת גוש - נוף אחר
Boys like girls - Tunder Boys like girls - The great ascape קצת חרישה על שייגעצ ואביב גפן
ועוד כל מיני שאנלא זוכרת.
להקת / אלבום השבוע: מקפליי אופסקורס. קליפ השבוע: ממ אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: דיסטורביה והיי סקול מיוסיקל 2 משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן/עיצב - אני שונאת חברות. שימח - עוד 4 ימים חודש שלם בארה"בD: ציטוט השבוע: ליאור ואני הכנו פנקייקים לארוחת בוקר היום, ואז אכלנו אותםD: ואז רצינו להכין עוד כי אנחנו שמנות, אז הכנו את הבלילה.. ורצינו להתחיל להכין אותם, והעוזרת בית שלי בדיוק באה לנקות במטבח.
רוסיהה. אני: "אנחנו כבר הולכות רק נעשה כמה פנקייקים." ליאור: "רוצה?
" אני לוחשת: "שתקי דפוקה!!" העוזרת: לא אי אפשר הכין פנקק, אני מאחרת צריכה לנקות כאן. לכו עכשיו." אני: בסדר רגע אנחנו כבר הולכות" העוזרת: אי אפשר כבר, הולכת את עכשיו אני מנקה." אני וליאור מוציאות לשון ועושות לה ז*ן והולכות, ועכשיו הבלילה בפח.
הכל מוכן לקראת הלימודים? המפ. כן=] סיכום החופש הגדול בשבילכם: לא מלהיב במיוחד, אפילו די מעפן. אבל בקטנה:) מתנגן בראש / פלייליסט: Boys like girls - Heels over head. חרשתי>< תמונת השבוע: ידיד של אחותי צילם.. איזה יפה.

einav0sh

New member
אנייי ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי:
tcfc
broccoli
dont know why
room on the 3rd floor
שיר השבוע לא של מקפליי: אהבה בוערת- שלומי בראל :] beat it- Micheal Jackson [כן כן מה שדאגי ודני רקדו באישי מקרוב מקפליי]
somebody to love- queen
להקת / אלבום השבוע: ממ..אין לי....
קליפ השבוע: לא ראיתי ממש השבוע משו חדש...
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: זאק וקודי
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
עיצב- שחוזרים עוד יומיים ללימודיםםםם
שימח- שפחות מחודש אני בלונדון
עיצבן- הספר המטומטם שנתנו לנו לקרוא מהבצפררר
ציטוט השבוע:איןן לי...
הכל מוכן לקראת הלימודים? יאפ :]
סיכום החופש הגדול בשבילכם: היה כיף אבל נגמר מהרר בלי ששמתי לב בכלל ולא הספקתי את כל מה שרציתי לעשות אבל היה כיף מה שכן הספקתי
מתנגן בראש / פלייליסט: כל השירים מהייג' סקול מיוזיקל.
תמונת השבוע: שבוע טובב

Me 3 :D

שיר השבוע של מקפליי: I'll Be Ok Too Close For Comfort Don't Know Why The Heart Never Lies Unsaid Things We Are The Young שיר השבוע לא של מקפליי: Girls Aloud- A whole lotta history להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: הראיון של מקפליי בGMTV, אני יכולה לראות את זה לנצח- ועדיין לצחוק על דני והסטלניות-על שלו XDD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמממממ.......... סרט? טוב, ראיתי את שעת שיא 3 שהיה משעשע למדי D: משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- לקוחות טיפשים, גב כואב, ברך עם מצבי רוח, שיתפרסמו ציוני הבגרויות כבר@#!#!@#!$#@$$% (ואז אבא יתן לי המון המוני כסף!) שימח- יום ראשון: חיפה (אולי נראה את סיונ באמת), אוניברסיטה, משכורת (מקפליי?) ציטוט השבוע: If you put your mind to it- you ca accomplish anything (Doc Brown) הכל מוכן לקראת הלימודים? אני לא יודעת אם אלמד באוני' עדיין, אדע בסוף ספטמבר / מתישהו בקרוב, ואז אצטרך להכין מעונות, ציוד וכו'... סיכום החופש הגדול בשבילכם:
העולם הוא חופש גדול אחד ענק בשבילי ^^"
מתנגן בראש: Party's Over- SOD A whole lotta history- Girs Aloud תמונה:
[מדד החרמנות עולה
]

lol א, מישהי זמה בפורום אתמול את התמונה כי..

ביקשתי... ומאז כל פעם שאני רואה אותה........... גררר............

Charley XD

New member
מה זה מישהי ?? ה' !!

וברור שהוא גררררר מאוד בתמונה הזאת !! הוא תמיד ... גרררררררר

איך בא לי עגיל בלשון!!!

אבל אני מפחדת
שכנעתי את אמא שלי שאני יכולה לעשות לפני ששכנעתי את עצמי
ככה גם עם קעקוע היא מרשה לי אבל אני מפחדת %#^%#&^%&@!$^ היה יותר קל אם היא הייתה אומרת לא! :/

למעלה