McWeekend

Bleed for Me

New member
Be you own hero,be your own saviour

send all your suffering into the fire שיר השבוע של מקפליי:AAY פתאום היה לי חשק מטורף לשמוע אותו חחח שיר השבוע לא של מקפליי: רגיל אין שינויים מיוחדים..פראמור,AM,MCR,שלושים שניות..,והתקף נוסטלגיה מטורף לשמוע A1 - Caught In The Middle גלגלצ ממש חרש עליו השבוע,זה היה להיט כשהייתי בכתה ו או ז!! להקת / אלבום השבוע: ראה שאלה קודמת^ קליפ השבוע: לא ממש קליפ אבל ג'רארד (MCR) עושה קאבר לאמברלה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הנעלם משבוע שעבר,סרט טוב.. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:סופסוף קיבלתי את הDVD של המסיבת סיום חח ציטוט השבוע:^ הכל מוכן לקראת הלימודים?אין לימודים.. סיכום החופש הגדול בשבילכם:עדין לא נגמר..עוד 3 חודשים
מתנגן בראש / פלייליסט:Boys Like Girls - The Great Escape תמונת השבוע:ג'סטין צ'אטווין (מהנעלם,או בשבילכם-רובי ממלחמת העולמות)

McSon of Busted

New member
חחחחחח ג'רארדDDD:

זה כזה...כולו מתהלך בבגדי הבלאק פרייד שלו ושר אמברלהDDDD: חחחחחחחח הרג אותי XDDDDD

m i c k e y 15

New member
כה כה אני יודעת../images/Emo9.gif אני נורא

אהבתי אותו במלחמת העולמוץ..לודעת למה..הוא נראה לי חמוד XD

Bleed for Me

New member
לגמריי..

את חייבת לראות הנעלם,סרט טוב והוא ממש נראה שם מעולה!! (תמונה להמחשה חח)

Charley XD

New member
חחחחחחח הרג אותי ...

איך הוא שר את זה .. וכל הקהל "אה אה אה..." D: וזה שבתמונה ממש ממש חמוד

Yu vi

New member
חחחחחחחח ג'רארד קורעעע../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

אני חייבת לחזור לחרוש על סירטונים של מכ"ר ביוטיוב

וואוו הקליפ %#@$% חחח חזק!!!

A1 - Caught In The Middle אווו איך אהבתי את השיר הזה נראה כיתה ו' XDDD

Lex 1

New member
אווו Caught In The Middle ../images/Emo99.gif חחח הייתי

חורשת עליו והקליפ היה חמוד כזה... הכי בוי באנד שאפשר
מזכיר לי נשכחות...

sweet shir

New member
נמפ. D:

שיר השבוע של מקפליי: ממ אין. שיר השבוע לא של מקפליי: What I've Been Looking For - HSM Breaking Free - HSM The Gay Barbie Song - South Park להקת / אלבום השבוע: היי סקול מיוזיקל? X: וסאם 41.. D: קליפ השבוע: ממ של וואט אייב בין לוקינג פור של הבלונדה וההומו. XD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית~ הכי גאים שיש, אחים ואחיות, האוס ו... אנערף XD סרט.... ממ היי סקול מיוזיקל ^^" רק בגלל השיריםXD משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: ממ השיעורים במתמטיקה. X: שימח: אח שליD: עיצב: הברית מילה>: הוא בכה>: ציטוט השבוע: אני ונסטיה המבריקות דיברנו על בובספוג~ אני: "מסעדת הסרטן הפריך!" נסטיה: "הסנטר הפריך!" אני: "המסעדה של טום!!" חחחחחח ואז נקרענוXD הכל מוכן לקראת הלימודים? לא... לא סיימתי את העבודה במתמטיקהX: סיכום החופש הגדול בשבילכם: ממ, גרמניהD: הכי גאים שישD: חברותD: בגדיםD: חברים חדשים... ושיפור רציני בביטחון העצמיP: בקיצור, היה חופש נהדרD: מתנגן בראש / פלייליסט: היי סקול מיוזיקל. כל מיני שירים משם. X: תמונת השבוע: 33>

וואט אייב בין לוקינג פור של הבלונדה וההומו XD

חחחח קרעת אותי!!!!! ומזל טוב על הברית מילה

sweet shir

New member
זה נכון! אפילו בפארודיה אחת צחקו על השיר עם

הסודות.. ומישהי שהוא כאילו הוא אומר: "איי האב אה סיקרט.. איים גיי!" וכולם: "ווי נואו!" אבל אני חולה לו על הטוסיק! ריאןןןןן3> תודהD:

והנה אני מגיבה לך D;

אבל אין לי מה להגיב.
הא כה, מייייי מיייי שלחה לך ת'גרסה שרצית?!!? מוהאהאהאהעע סתם. נו אין לי מה להגיד. אני טיפשה. אבל היי, הגבתי לך, אז אני גם חמודה. ומלכה.
סגדי לי! סתם. פרשתי.

למעלה