McWeekend

McSon of Busted

New member
נמנמ. סופשבוע אחרון לפני השגרה המאיימת.../images/Emo69.gif

שיר השבוע של מקפליי: Bubble Wrap מה נסגר עם השיר הזה? כל שבוע הוא נתקע לי במקוויקנד>< Star Girl Walk In The Sun שיר השבוע לא של מקפליי: New song- James Bourne 3AM- busted
אני מכורהההה פחעחע Here again- fightstar We're not alone- SOD eddie's song- SOD Welcome to loserville- SOD Don't let it go to waste- matt willis from myself- matt willis!! להקת / אלבום השבוע: באסטד, פייטסטאר, סוד
קליפ השבוע: נמנמ. ההופעה של סוד שדני וטום מציגים אותם פחחח יואוו ג'יימס כלכך יפה שםםם!!!!!!!
וגם וולקם טו לוזרויל של סוד
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: דקסטר? D: משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: העבודה במתמטיקה
שימח- שומדבר למען האמת.
העציב!!!!- הם. מאכזבים ביותר. ציטוט השבוע: פחחחחחחחחחח ישלי המון המון דברים מצחיקים אבל הכי מצחיקה השיחה שהייתי לי עם קיה על "סוכריות" XDDDDג אבל הנה שיחה שלי ושל שמקסע על...וול. איבר המין הגברי DDD:::: K: יש סוכריה...ויש סוכריההה ^^ אני: הא??... K: נו...את מבינה..יש לוליפופ. ויש לוליפוופפפפ!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^ *כעבור שעה מבינה מה היא רוצה ממני D:* אני: אההה חחחחחח K: סוכריה שלא נגמרת!!! XDD אני: אין סוכריות כאלה בשוק!! אני: *קולטת מה אמרתי* פחחחח בשוק!! בחנות!! בסופר!!!! K: נכון! רק לבנים DD: אני: אני אוהבת סוכריות XDD K: לדאגי יש סוכריה גדולה!! D: אני: XDD וואיי נכון באד אד ואדי יש כזאת סוכריה גדול "שוברת לסת"?? K: כן D: אני: אז השם של הסוכריה הזאת מזכיר לי את הלוליפופ במובן הזהXDDDDD K: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני: קוז איטס ברייקינג מיי ג'א!! DD:: *מפה השיחה נהיית למבוגרים בלבד אז אני לא אמשיך.
* הכל מוכן לקראת הלימודים? לא. פחחח. אני עדיין חיה בסרט של החופש D: סיכום החופש הגדול בשבילכם: חם מעפן מאכזב מגעיל בודד אחרון.
מתנגן בראש / פלייליסט: Transylvania
*רוצה לשמוע את 3AM לייב!!!!!* פחעחע תמונת השבוע: אולי יש כמהD: ג'יימס

Lex 1

New member
XDDD הציטוט...

אני מתגעגעת לאד אד ואדי
עדיין אני מנסה להבין למה החליטו להעיף את Cartoon Netwotk זה היה ערוץ שולט..
הייתי בטוחה שבתמונה זה לוקאלייק של ג'יימס
אין לי מושג למה.. הוא קצת לא דומה לעצמו פה. ווירד.

McSon of Busted

New member
אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif../images/Emo11.gif

וזה הכל כי את בHOT!!!! ביס עדיין יש קרטון נטוורק.
וג'יימס. הו. זה ג'יימס של היום. וואו הוא שם תמונה מזה סקסית במייספייס
הינה >>>>>>>>>>
תעזוב תחברה שלך ותעשה לי ילדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lex 1

New member
XD גמני ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif יש לך CN?? ביץ' ../images/Emo11.gif.

אחחחחח ג'יימס...

or karady

New member
עונה

שיר השבוע של מקפליי: אממ..אוביסלי... חרישה. שיר השבוע לא של מקפליי: עברי לידר התאהבתי סופית להקת / אלבום השבוע: מקפליי,עברי לידר קליפ השבוע: אממ.. אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:עיצבן- פול שיעורים שימח-הוא ביקש סליחה..(המבינה תבין או שרק בוט בוט תבין..) עיצב- לימודים..=[ ציטוט השבוע:היו לי מלא אבל אין לי זמן לכתוב אולי אח"כ הכל מוכן לקראת הלימודים? כבר התחלתי אבל כן.. סיכום החופש הגדול בשבילכם:עדיף על פני ללמוד מתנגן בראש / פלייליסט: עברי לידר-זכיתי לאהוב תמונת השבוע:מהירה..

ShellyJones

New member
וויקנד(=

שיר השבוע של מקפליי: כל כל כל וונדרלנד(= שיר השבוע לא של מקפליי: A Place For My Head-Linkin Park The Howling- Within temptation (סביר להניח שטעיתי באיות) שיר הבננות של MCR להקת / אלבום השבוע: מק(=, לינקין פארק, אוונסנס, WT, 3DG, 3DD קליפ השבוע: WT -The Howling תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ... זוג משמיים, גאווה ודעה קדומה... משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- אה... שיעורים במת'... וחוץ מזה כלום(= שימח- הטיול עם שתי חברות בלתי שפויות שלי בעזריאלי ודיזנגוף (והיה קורע!.. ) עיצב- אממ.. סיומו של החופש? ציטוט השבוע: אוקע, יש כמה אבל הם לא כ"כ מצחיקים(= הכמעט טרי ביותר: אני ומשפחתי בברית, היום בצהריים... גיסתי: שלי? את הולכת לרצוח מישהו? אני: אממ.. לא, למה? גיסתי: פשוט את נראית ככה... אני: מה? **לא מבינה** גיסתי: השמלה, הטייץ', הסנדלים.. אני: מה איתם? אח שלי: כמו של רוצחת סדרתית... אני: הם נוטפים דם?! ועדיין לא הבנתי למה הם אמרו את זה.. לא היה שום דם שם^^ הטרי ביותר: אני וחברה במסן XD pretty kitty אומר/ת: משעמם לי...=/ pretty kitty אומר/ת: וגם בבריתה היה לי משעמם.. pretty kitty אומר/ת: יש לי יום פשוט משעמם.. שירושית הפינגווינית! אומר/ת: אהאה שירושית הפינגווינית! אומר/ת: עשו לך ברית? pretty kitty אומר/ת: לא לי.. pretty kitty אומר/ת: למישהו אחר.. pretty kitty אומר/ת: אם היו עושים לי ברית הייתי כועסת ולא רק משועממת... הכל מוכן לקראת הלימודים?: חוץ מדם וחצי במת'... סיכום החופש הגדול בשבילכם: היה ממש ממש כיף, ואין לי שום רצון לחזור ללימודים! מתנגן בראש / פלייליסט: אמממ... הפלייליסט המוחי שלי נדפק , אז שום דבר..=/ תמונת השבוע: חשבתי על התמונה הזו הרבה השבוע...

אחרון חביב...../images/Emo10.gif

שיר השבוע של מקפליי: אמ... 5CIHH, YSKBN, ועוד מלאאא... שמעתי אותם, יותר נכון חרשתי עליהם ב-3 ימים האחרונים כי הייתי בטיול בצפון והיה מזה משעמם
שיר השבוע לא של מקפליי: אדיס סונג-סוד, בילי ס-סקיה סוויטנם להקת / אלבום השבוע: אמ.. הדיוידי החדש [לא ממש
] של לינקין פארק? קליפ השבוע: סטאר גירל [למרות שאני עדיין שונאת את הבמאי
] תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא ממש ראיתי טלויזיה אבל היום יש עדי אשכנזי אז אני מניחה שזה.. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:עיצבן:חוזרים ללימודים!!!!!!
שימח:הקלמר והיומן שלי: הם כאלה חמודייים! ציטוט השבוע:אני לא זוכרת כלום.. [תמיד שאני מגיעה לסעיף הזה נהיה לי בלקאאוט
] הכל מוכן לקראת הלימודים?יאפ! חוץ מהשיעורים בגיאומטריה.. [גמאני משאירה הכל לרגע האחרון..] סיכום החופש הגדול בשבילכם:פאן פאן פאן!!! מתנגן בראש / פלייליסט:טו פרינסס-סוד תמונת השבוע:אמ... טום הקטנצ'יק
הוא כזה דורש צביטה בלחי..

מה????

טוב אז גם הוא דורש צביטה בלחי..!
והוספתי תמונה של טום כשהוא היה קטן וזה ממש ממש דורש נשיקה!!

Yu vi

New member
טום ../images/Emo99.gif$%^../images/Emo85.gif

באלי לחבק אותו חיבוק ענק הוא כלכך חמודדדדדדדדדדדדדדדדד פה D: והוא ממש דומה לעצמו
הפנים אותו דבר !

Charley XD

New member
זה הארי ../images/Emo99.gif והייתי כל כך חוטפת אותו שהוא

קטן ומחקה שהוא יגדל !!!!!!!!!!!!!!!!! D:

וזה???

אני לא מצליחה לזהות..
זה דאגלס או הארי? או שבכלל יצאתי סתומה וזה טום??

Lex 1

New member
זה דאג החמדמד ../images/Emo6.gif והנ"ל זה ג'יימס.. ../images/Emo99.gif

T h a t G i r l

New member
שלי שלי שלי!../images/Emo11.gif

שיר השבוע של מקפליי: PP McFly - Too Close For Comfort (Acoustic Version) The Heart Never Lies - McFLY שיר השבוע לא של מקפליי: cant fight the moonlight [תודות לסיון
] Jude Harrison - pick up the pieces how strong do you think i am-alexz johnson את שרה ברדיו,סליחה,עושה לי את זה,מגדלור או בקיצור כל השירים שחנצ'ו אהרוני שר
אה וגם השירים של שלומי בראל
למישהו יש ת'ביצוע מהגמר?! דאמט אנלא מוצאת אותו. >< להקת / אלבום השבוע: מקפליי. ואלקסיס ג'והנסון..[MY SWEET TIME] קליפ השבוע: אין... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: כוכב נולד הגמר
היי סקול מיוזיקל חחח XD חופשיות על הבר.. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן-אמא,וחברות,אין דבר כזה חברות אני חייבת להפנים!!>< שימח-צבעתי שיער לחום כהה עם פסים כחולים!:] איי לאב איט!!
ויום ראשון ושלישי אני הולכת למקשורר!! אעאאעע כיף!
יהיה את דנקר
ציטוט השבוע: שיחה בין 2 ילדים בני 4 ו5 וחצי XD : שירה[שכנה שלי,בת 5 וחצי]:הייי!זה ההוא מכוכב נולד!![זה היה בועז מעודה בפוסטר בדיסני><] עידו[אח שלי,בן 4 וחצי]: לאאאאאא! זה יובל המבולבל!! שירה: מה פתאום! זה ההוא שזכהה! עידו: לא לא זה יובל המבולבל נכון אמא?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אח שלי חולה בנפש
עלק יובל המבולבל XDDDDDDDDD הכל מוכן לקראת הלימודים? סיימתי ללמוד,איזה כיף זה
אבל עוד שבועיים וחצי צבא>< ולא,אנלא מוכנה!
סיכום החופש הגדול בשבילכם: קצר. אבל נחמד ביותר! למרות שלי הוא נגמר רק עוד שבועיים וחצי:] מתנגן בראש / פלייליסט: וי אר דה לאברס
תמונת השבוע: טומי בוי

למעלה