McSon of Busted
New member
נמנמ. סופשבוע אחרון לפני השגרה המאיימת.../images/Emo69.gif
שיר השבוע של מקפליי: Bubble Wrap מה נסגר עם השיר הזה? כל שבוע הוא נתקע לי במקוויקנד>< Star Girl Walk In The Sun שיר השבוע לא של מקפליי: New song- James Bourne 3AM- busted
אני מכורהההה פחעחע Here again- fightstar We're not alone- SOD eddie's song- SOD Welcome to loserville- SOD Don't let it go to waste- matt willis from myself- matt willis!! להקת / אלבום השבוע: באסטד, פייטסטאר, סוד
קליפ השבוע: נמנמ. ההופעה של סוד שדני וטום מציגים אותם פחחח יואוו ג'יימס כלכך יפה שםםם!!!!!!!
וגם וולקם טו לוזרויל של סוד
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: דקסטר? D: משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: העבודה במתמטיקה
שימח- שומדבר למען האמת.
העציב!!!!- הם. מאכזבים ביותר. ציטוט השבוע: פחחחחחחחחחח ישלי המון המון דברים מצחיקים אבל הכי מצחיקה השיחה שהייתי לי עם קיה על "סוכריות" XDDDDג אבל הנה שיחה שלי ושל שמקסע על...וול. איבר המין הגברי DDD:::: K: יש סוכריה...ויש סוכריההה ^^ אני: הא??... K: נו...את מבינה..יש לוליפופ. ויש לוליפוופפפפ!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^ *כעבור שעה מבינה מה היא רוצה ממני D:* אני: אההה חחחחחח K: סוכריה שלא נגמרת!!! XDD אני: אין סוכריות כאלה בשוק!! אני: *קולטת מה אמרתי* פחחחח בשוק!! בחנות!! בסופר!!!! K: נכון! רק לבנים DD: אני: אני אוהבת סוכריות XDD K: לדאגי יש סוכריה גדולה!! D: אני: XDD וואיי נכון באד אד ואדי יש כזאת סוכריה גדול "שוברת לסת"?? K: כן D: אני: אז השם של הסוכריה הזאת מזכיר לי את הלוליפופ במובן הזהXDDDDD K: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני: קוז איטס ברייקינג מיי ג'א!! DD:: *מפה השיחה נהיית למבוגרים בלבד אז אני לא אמשיך.
* הכל מוכן לקראת הלימודים? לא. פחחח. אני עדיין חיה בסרט של החופש D: סיכום החופש הגדול בשבילכם: חם מעפן מאכזב מגעיל בודד אחרון.
מתנגן בראש / פלייליסט: Transylvania
*רוצה לשמוע את 3AM לייב!!!!!* פחעחע תמונת השבוע: אולי יש כמהD: ג'יימס
שיר השבוע של מקפליי: Bubble Wrap מה נסגר עם השיר הזה? כל שבוע הוא נתקע לי במקוויקנד>< Star Girl Walk In The Sun שיר השבוע לא של מקפליי: New song- James Bourne 3AM- busted