McWeekend

XDD

"הוא דומה לטום כשהוא לא מסתרק"
חחחחחחחח אניוואי נחשי מה! את לא לבד.. גמאני לא עשיתי כ-ל-ו-ם יש לי עבודה בתנך+65 שיעורים בחשבון :'( אני מפגרת וגמורה.. אבל שיהיה -_- מחר בצפר איזה ביאוס ><"

rox love BSM

New member
וויקאנד אחרון של חופש...

שיר השבוע של מקפליי: unsaid things שיר השבוע לא של מקפליי: gone של אבריל להקת / אלבום השבוע: מקפוש קליפ השבוע: אהמ הרבה,כאילו מה שהיה באמ טי וי.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס
ומלא תוכנית שהיו שהייתי באנגליה,והן ממש יפות והתבאסתי שאין אותן בארץ.. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:הייתי באנגליה שבועיים וחצי.../חוזרים ללימודים ציטוט השבוע:אין לי... הכל מוכן לקראת הלימודים?בערך =/ סיכום החופש הגדול בשבילכם:היה כיף,וחבל שהוא נגמר מתנגן בראש / פלייליסט:בראון אייד גירל-באסטד תמונת השבוע:מתחשק לי משהו של דני

m o r 1 0 2

New member
וואו,איזה רציני דני../images/Emo99.gif...../images/Emo168.gif

תמונה פשוט מושלמת&^$@#^*)%

rox love BSM

New member
כן אני יודעת,התכוונתי לתוכניות אחרות שראיתי

שם... אבל תודה בכל מקרה..

Yu vi

New member
התמונה של דני מושלמת#%../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

העיינים !!!!
%$&%&#

MyTearsDontFall

New member
*.*

שיר השבוע של מקפליי: נמנמ. :// שיר השבוע לא של מקפליי: ממממממ. Rihanna&Chris Brown - Umrelle, Cinderella Paramore - Hallelujiah Jet - Look What Youve Done BFMV - Tears Don't Fall (Acoustic)) TRJA - Your Guardian Angel להקת / אלבום השבוע: נמ. בולט, פרמורIלבI קליפ השבוע: Paramore - Hallelujiah תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רקוויאם לחלום נמנמ. ארתור D: ,האלופה! משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: נממנמ. שימח - ההפלגה!!היה ממש כיף^.^ עיצב - להיות בלי הכלבהשלי ): עיצבן - לדעת שבראשון מתחילים לימודים :/ ציטוט השבוע:נמנמ. "יא קאראמבה!@!!@!" XDDD אני ברגע יציאהXD חחחחחחחחחחחח ידיד שלי סיפר לי על מישהי שהיה לה גשר והיא יר....דה(נו, צינזורXD) למישהו ואז נתקע לה הגשר ב - ביפ - ואז היה לה חתיכת עור בגשרXD ווווווו אני צועקת כמו מפגרת "זה העורלה$@#!@!@" חחחחחח הכל מוכן לקראת הלימודים? חחחחחחח כלום. סיכום החופש הגדול בשבילכם: נחמד, סבבה כזה, אקזוטי ^^" מתנגן בראש / פלייליסט: השיר של האלופה חח תמונת השבוע: הייתי שמה תמונה מיוון אבל אין במחשב...אז נסתפק בו D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני מוכנה להסתפק בו../images/Emo99.gif$#!^@

Yu vi

New member
ג'ארד../images/Emo99.gifרקוויאם לחלום זה ה-סרט../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

../images/Emo74.gifהוויקאנד של אורצ' D:../images/Emo75.gif

שיר השבוע של מקפליי: Too close for comfort.
שיר השבוע לא של מקפליי: Boys like girls - Holiday. Boys like girls - Hells over head. Boys like girls - Five minuted to midnight. Jimmy eat world - 23.
My chemical romance - The ghost of you. Puddle of mudd - Blurry. Lost prophets - Ride. Guns and roses - Sweet child of mine. Guns and roses - Welcome to the jungle.
להקת / אלבום השבוע: Boys like girls.
קליפ השבוע: מקפליי רודפים להם רוחות. D:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סאות'פארק. ||תפוחמשהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
- הייתי צריכה לחזור מהוליום כינרת מוקדם ולא הספקתי לראות אפחד וזה גם דפק לי ת'יומולדת.. \= סיפור ארוך.
- עשיתי היום קניות ב-1000 שקל בגרנד קניון XD, קניתי תיק שחור של ג'נספורט מקורדרוי
, מחברות עם כריכת פלסטיק שקוף בצבעי מרקר מחרידים XD ועטים ועפרונות זוהרים ומכוערים כאלה DD: ויומן שחור עם גולגולת ורודה גדולה :) ומעיל + סווצ'רט בפול אנד בר, חולצה בזארה, ומכנס + 2 זוגות שרוכים בבלו ברד DD:
ציטוט השבוע: קיה למיקי במסנ' בזמן שהייתי אצלה: "מיקי, אור דוחפת לי לתחת." XDD [דיגדגתי אותה בתחת עם מחק דרך החורים של הכיסא XD] ---- קיה, אותו יום שהייתי אצלה: "הנה, נגיד זה דאגי, או.. משהו אחר של דאגי." *מנפנפת מחק ארוך ורוטט באוויר XD* *שמה את זה על האיזור של דאגי באיזה פוסטר* *אני דוחפת את זה לפה של טום XD* ---- יש עוד מלא אבל ברח לי.. קאיצ', תרענני את זכרוני!
סיכום החופש הגדול בשבילכם: אממ.. אוממ..אממ.. -_- ציפיתי ליותר, היו רגעים של שיעמום אטומי, ורגעים שאני לא אשכח לעולם. :) חהחה ציפיתם לחפירה? לכו קיבינימי. XD
מתנגן בראש / פלייליסט: you had me suuuuuasaaaadoll.. suasaaadooool [מהשיר הזה של שון קינגסטון XD אני יודעת שלא ככה כותבים, זה פשוט מצחיק איך שהוא אומר את זה XD]
הכל מוכן לקראת הלימודים? חוץ מהנפש, כן. >.<'
תמונת השבוע: אני והחמודה הזאת D: *קאיי לא הייתי בטוחה אם תאהבי את איך שיצאת בתמונה אז כיסיתיך ליתר ביטחון, למרות שיצאת מהממת
*

תתחדשי על כל מה שקנית!!!!

גם לי בא לעשות יום שופינג רצחני!!! ...חחח אהבתי מה שכתבת ציטוט כשקראתי את זה התחלתי לדמיין אהמ אהמ.... והייתי כזה WTF @#%^@#%#$&

למעלה