McWeeKenD

N e r d y

New member
אעע אבל לא היית ממש בדיכאון כי זה הפסיק באמצע

?? רק בגלל זה אני לא רוצה לקרוא את זה, זה ממש מבאס שהיא הפסיקה. וגם לא נראה לי שהיא תמשיך כי היא כבר הוציאה עוד ספר חדש [בלי שום קשר לטווילייט] אז בלע לאיודעת לא נראה לי היא תמשיך >: אבל אני מקווה

אני בתקווה שהיא תמשיך..

מידנייט סאן יותר טוב מטוויילייט(!!11). זה חייב לומר משהו. יש לי סבלנות. בינתיים מחכה לסברט. אני יודעת שהוא יהיה גרוע.. but I can't help it. חיכיתי להארי פוטר 7 שנים, יו קנואו. [כן, הייתי בת 11 כשקראתי את הראשון והוא התפרסם שבועיים אחרי יומולדת 18]

just orr

New member
אוקיי, ומה זה סברט? ^^"

אני יודעת, אני ממש בורה. חחחח וואי איזה נחמד, כל פעם שקראת ה"פ היית בדיוק בגיל שלהם

*סרט אבל עם טעות הקלדה XD

כן. אבל זה מצחיק כי זה התחיל כשהארי ואני היינו באותו גיל (לשנינו היה יומולדת 11) וזה הסתיים כשאני גדולה ממנו בשנה ואז באפילו הוא גדול ממני ב20 XD מספיק להתפלסף עכשיו XD

sweet shir

New member
מה? למה שלחתי לפה? XDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~מפגרת~ אניוואי התכוונתי לשלוח למקום שבו כתבת שמידנייט סאן יותר טוב מטוויילייט XD

just orr

New member
אההה חחחחחחחח חשבתי שזה עוד ספר או משו כזה XD

ולא אכפת לי שהסרט יהיה גרוע! אני מחכה לו בכל זאת *_*

N e r d y

New member
דווקא יחסית לספרים ממש טובים שהופכים לסרטים

[האריפוטר] נראה לי הוא יהיה ממש טוב ואני גם קאנט הלפ איט@#!#!#!@$#@ אוף זה מעצבן שבישרראל זה יהיה רק ב-18 לדצמבר, זה חודש שלםםם אחרי היציאה שלו בארה"ב ><

מה?!?!?!? בישראל זה יהיה רק ב18 בדצמבר?

מהמהמהמהמהמה!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!? פאקקקקקקק העצבים שלי כבר מרוטים מרוב ציפיה OO" אני אצטרך לחכות עד דצמבר?!?!?!?!?! טוב, נו, אוריד גרסא גרועה ממצלמה ><

N e r d y

New member
גמני, ואם כן אני אקרא אותו :)

חחח כאילו שאני אצליח לא לקרוא אותו גם ם היא לא תמשיך>< וואי ואם הוא יותר טוב מטווילייט אז זה בטח ממשטוב. יאווו גמני קראתי את הראשון כשהייתי בת 11! ואז והיום אני בת 18 אז הייתי בערך בגילאים כזה. חחח אפעם לא חשבתי על זה

just orr

New member
אהה אז לא נראלי שאני אתחיל לקרוא את זה..

אני שונאת להפסיק סיפורים באמצע
(אלא אם כן הם ממש גרועים, ואני מבינה שזה לא המקרה XD) איזה מעצבן מי שגנב לה את הטיוטה. בגללו היא לא המשיכה! ססס' יואואו אני מתארת לעצמי איזה מגניב זה לקרוא את שניהם ביחד. או בכלל, לקרוא את הגרסה של אדוארד חחח תמיד עניין אותי הצד שלו XD

הגרסא שלו יותר יפה - כשהוא לא כאפה.

וזה חביב למדי, נגיד יש איזה קטע אחרי שהוא מקשיב לשיחה שלה עם ג'סיקה [אחרי שהוא הציל אותה בפורט אנג'לס] - והוא אומר לה שהוא רוצה לדעת מה היא חושבת והיא אומרת לו משהו בסגנון "אתה יודע מה אומרים על מאזינים-לשיחות-של אחרים" ואז הוא חושב על הפתגם שהיא מתכוונת אליו%@^$&%@ אוקיי, אני פשוט אוהבת שטויות כאלה. בגלל זה התלהבתי XD

just orr

New member
אבל זה בטח יהיה מזה מוזר.

כאילו, אדוארד מתואר כאליל. אז איך בלה מתוארת?
וחצי מטוויילייט זה רק עליו, אז מה, חצי ממידנייט סאן יהיה על בלה? אני מקווה שלא XDDDDD וגמאני אוהבת שטויות כאלה בד"כ. יואו פליז שהיא תסיים את זההה

חח הוא מתאר אותה בתור סתם רגילה

ואז אחרי זה הוא משנה את דעתו ומחליט שהיא יפה. אבל כן, רוב הספר זה "אוי היא מריחה כל כך טוב, זה כלכך קשה לי. אני לא יכול להרוג אותה איך אני אחיה עם עצמי אחרי זה" אבל הוא הרבה יותר יפה מטווילייט בעיקר בגלל שיש בו את כל הקטעים עם שאר המשפחה שלו כשהוא לא עם בלה, והם מושלמים
אה וגם את רואה מה כל החברים של בלה חושבים וזה.

just orr

New member
חחחח תיארתי לעצמי שזה ככה ><

וזה גם מה שמעניין אותי, מה קורה אצלו בלילה ומה החברים שלה חושבים. יואו עכשיו אני מזה סקרנית, אבל אני לא יכולה לקרוא אם אני יודעת שאני אפסיק באמצע ><

Orange Sky

New member
ברוכה השבהDDDD:

~זהו אין לי ממש מה להגידXDD~ שמחה שחזרת ונהנת ותראי כבר תמונות!D:

just orr

New member
חחחחחחחח תודה! ../images/Emo23.gif

אני אראה תמונות אם יהיה לי אותן על המחשב הזה XDD 33>

למעלה